Лещи за очи -2

• 99 177
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Аз все още не съм поръчала лещи, че имах и други неща на главата. )
Сега се колебая пък за цвета, между светло и тъмно зелено.

Моите очи са кафеви. И се чудя кои ще стоят по-добре.
От серията Адор Три са тези цветове.

# 631
  • софия
Mirama, според мен на твоят светъл тен и коса много ще отиват светлите Peace

# 632
  • София
От кой сайт си поръчвате?Къде да открия лещи с много голямо водно съдържание,защото ми казаха че те недразнели очите?

# 633
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз съм си поръчвала от Ленсес.Имат много голямо разнообразие.

# 634
Най-доволна съм от Cooper vision. Най-естествено ми седят, а съм с тъмно кафеви очи. Имат една светла ивица около контура на зеницата. Имам на Буш, зелени и сини, е не ми седят така естествено.

# 635
Най-доволна съм от Cooper vision. Най-естествено ми седят, а съм с тъмно кафеви очи. Имат една светла ивица около контура на зеницата. Имам на Буш, зелени и сини, е не ми седят така естествено.

Чувала съм за техните цветни лещи, но аз просто нямам голям избор. )
С много висок диоптър съм и само 1-2марки и определени модели предлагат с моя диоптър цветни лещи. ) Та...се съобразявам и с това. )

# 636
  • София
Коя марка е с най-голямо водно съдържание и дразни най-малко очите?

# 637
Коя марка е с най-голямо водно съдържание и дразни най-малко очите?
в момента мисля че най-доброто е Биофинити на Cooper - най-високо водно съдържание и не се усещат, на допир също почти не се усещат   Peace

# 638
  • София
Благодаря много,а откъде мога да ги поръчам и още нещо -замъглено ли виждаш с тях или всичко е ок?

# 639
  • В полите на Пирин планина
Благодаря много,а откъде мога да ги поръчам и още нещо -замъглено ли виждаш с тях или всичко е ок?

Аз си ги поръчвам от lenses.bg

Вижвам идеално, а имам доста висок диоптър късогледство.

# 640
Аз се интересувам дали някой е носил Light blue на Cooper vision, и как седят. Понеже очите ми са наситено кафеви, не всичко ми пасва добре и повечето лещи ми седят много изкуствено. Имах Green  на Cooper vision  и бяхикзлючително доволна, само че, срока им изтече. Ходих да пробвам в няколко оптики, но за съжаление нямаха никакви налични за пробване, та даже и за продажба. Може би не съм уцелила и правилните оптики, знам ли...

# 641
  • София

Аз си ги поръчвам от lenses.bg

Вижвам идеално, а имам доста висок диоптър късогледство.

От тази тема научих за Биофинити на Cooper и казах на дъщеря ми, която досега ползваше предимно на B&L. Поръча си ги от e-bay или Амазон. За нея доставката беше безплатна, но разликата в цената беше толкова фрапираща с  lenses.bg, че си мисля, че и с доставка до България ще излезе по-евтино(една леща излизаше 8-9 лв, поръчват се 6 бр.). Много е доволна. Каза, че наистина не ги чувства.

# 642
  • София
Откъде точно си ги поръча?Колко месечни са?Никога не съм си поръчвала от сайт,но сега искам тези,след като чух добри отзиви Simple Smile

# 643
  • София
Откъде точно си ги поръча?Колко месечни са?Никога не съм си поръчвала от сайт,но сега искам тези,след като чух добри отзиви Simple Smile

Едномесечни са. Обикновени, а не торични. Тя си ги поръча от тук, 6-те поред, за 27,15 евро. Но.... извинявай, че те подведох, защото като го направих с доставка до Бг и ми се изправи косата - искат 40 евро за доставка  #Crazy. Ако искаш пробвай английския или американския, а не германския e bay. Вчера поръчахме лекарство за котката и доставката на по-голям като размер пакет беше 14 евро, а не 40  Shocked.

# 644
  • София
Мисля да се опитам да ги открия в оптика

Общи условия

Активация на акаунт