Лещи за очи -2

• 99 172
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Коя марка е с най-голямо водно съдържание и дразни най-малко очите?
в момента мисля че най-доброто е Биофинити на Cooper - най-високо водно съдържание и не се усещат, на допир също почти не се усещат   Peace

Аз ползвам // http://lensonline.bg/?cid=11&ProducerId=8&ProductId=49 //, мисля че те са с най- високо водно съдържание. Нямам никакви забележки.

# 646
  • София
Благодаря,много добро предложение,цената доколкото разбирам за 3 бр е 24лв.,цвета ми харесва,аз искам светло си,но тези с диоптър ли са,аз искам без,и още нещо-след като са 3 бр,единия брой който остава запазва ли му се срока на годност?Колко лв. е доставката?

# 647
  • В полите на Пирин планина
Благодаря,много добро предложение,цената доколкото разбирам за 3 бр е 24лв.,цвета ми харесва,аз искам светло си,но тези с диоптър ли са,аз искам без,и още нещо-след като са 3 бр,единия брой който остава запазва ли му се срока на годност?Колко лв. е доставката?

Показаните по-горе лещи са без цвят, т.е. не променят цвета на очите, а са само леко оцветени за по-лесно откриване в контейнера. С диоптър са.

# 648
  • София

И тези, за които аз писах на предната страница са с диоптър.

# 649
  • София
Може би аз не съм обяснила правилно,търся светло сини,с голямо съдържание на вода.Искам да попитам и откъде е по изгодно да се купуват-от сайт или от оптика?

# 650
Здравейте, дружина помагачи Mr. Green
Вече час и нещо чета по форумите и главата ми се замая.. Няма как, аз ще си питам, пък някой, ако има желание, да отговаря Grinning Имам астигматизъм, търся си лещи и очен лекар, който да ми ги изпише. За лещите - горе-долу разбрах, че от 600 лв се смъкват и доста надолу.
Молбата ми е да ми препоръчате добър лекар, при който да ида на преглед, а в идеалния случай - някой с моето положение (на астигматик, не на объркана студентка  newsm78) да ми препоръча това-онова, каквото намери за добре.
Надявам се , не изглеждам алчна в молбата си. Поздрави Peace

# 651
Охххх, спам , не спам - за град София става въпрос, относно горния пост Blush

# 652
  • София
Аги, аз бих отишла в някоя по-голяма оптика, където има очен лекар и сравнително голям избор на лещи. При покупка прегледа е безплатен и ще ти препоръчат най-подходящите за теб лещи. И съм убедена, че няма да ти поискат 600 лв, а доста по-малко  Laughing.

# 653
Ами да. Така ще направя, просто от 10 години нося очила и за такава промяна при мен се изисква много мислене и туткане докато се реша на нещо по-конкретно. Благодаря за съвета Simple Smile

# 654
според мен е по-добре при офталмолог да отидеш; както си решиш

# 655
Здравей,
Естествено, ще ида при някой специалист, просто отскоро съм в София и не съм се ориентирала в тези неща.  Rolling Eyes

# 656
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
АГИ отиваш във Очна клиника предполагам имате такава екстра в София и посещаваш доктор,който се занимава със лещи,а не при всеки срещнат.При нас във Варна си имаме такъв кабинет за лещи.Твоя работа просто ти давам идея.Аз лично им нямам доверие на тези в оптиките.

# 657
Аз носих около година  меки контактни лещи и след това започнаха да не ми понасят.Отидох на ул. Клокотница  прии д-р Стаменкова и тя ми обясни с  подробности защо не понасят лещите и ми изписа твърди, с които  свикнах бързо и бях добре. Сега съм си с очила, защото не ми се слагат лвщи, но съм много доволна от лекарката! Grinning

# 658
 Wink аз пък точно във Варна посещавах една очна лекарка в оптика Леонардо, която ми се стори далеч по-компетентна, но, нали знаете, всичко е въпрос на опит - аз известно време имах лош такъв и въпросната дама ми се стори като дар божи  Grinning

А за кабинета на Клокотница слушам отдавна, дали някой би ми помогнал малко с това какъв транспорт да "яхна" до там?
Съжалявам, че ви занимах толкова време  bouquet

# 659
Аз от този кабинет не съм доволна,нито от лекарите,нито от лещите им,но както и да е....кабинета се намира близо до 2РПУ,на гърба на хотел ,,Принцес''..Можеш да идеш с всичко,което отива до Централна гара,Централната автогара,на сайта на СКГТ предполагам ще намериш най-удобния за теб транспорт.

Общи условия

Активация на акаунт