АПРИЛски мами и деца, на плажа всички ей сега!

• 15 153
  • 284
  •   1
Отговори
# 30
След ваксината, докторката каза да не мокрим ръчичката и аз не го къпах, само на чешмата го полях с водичка  Peace

Тодоранче, Хелън, да ви кажа вие пък сега си нямате друга работа да разказвате за тези лоши истории със закъсняването на приучването към гърне.Много страшно ми се струва и това-и то на всичкото отгоре са действителни случаи, а не теория от книжка  ooooh!. Тя работата стана - ни така, ни така  newsm78 Но това, което ме успокоява е, че Боби като е без памперс хич не се тревожи за сега и даже на паркета се е случвало да свърши работата  Embarassed

По този повод - да оставям го всеки ден известно време без памперс, час, два - само по гащички, но се случват инциденти  Embarassed по-честичко перем дивана и такива работи  Wink

Миленаг, хубаво да си изкарате до края на морето и да ви хареса в Лозенец  Hug

Емма, ти като го захвана тоя ангийски и направо цялата изчезна  Hug Хич и не се съмнявам, че утре ще пожънеш големиуспехи на междинния изпит  Peace

# 31
Привет и от мен да взема да се разпиша ,че  с таз интензивност току виж сте изписали и тази тема. LaughingПо този повод Лурдес   bouquet
На въпроса от анкетата имаме 6 зъба  в момента сме в застой и чакаме следващата серия  зъби.
За закуската ми какво да ви кажа  попара,кус кус,овесени ядки с плод,к.мляко с бисквити ,но напоследък май му е омръзнало едно и също и от вашите писания за сандвичи реших да опитаме и ние .И на детенце му хареса. PeaceШоколад не съм давала до сега под никаква форма и нямам намерение да му давам поне за сега.Кайсии ядем много беля му ги и си хапва,малинки и череши също.
Слагам го на гърнето след сън не винаги имаме успех ,но и аз не съм много настоятелна .Имаше един период ,в който всеки път имаше резултат след това започна да плаче и го оставих известно време без да го слагам.Има време ще се научи Naughty
Кокетка   това с "НЕееее " все едно за мен и Мони си го писала .Ти  мму казваш НЕ той ме гледа хили ми се и отива пак там.Нашата педиатърка все ми вика не му повтаряйте постоянно "Не" и как да стане той си е палав и опитвах да го отплесна с друго или да обяснявам ,но не винаги действа.Незнам има ли други като нас да хапят ,да се бият с главичка,да те драска от около 10 дни сме така и ми се смее приема го на игра. Thinking и го прави нарочно.
Ласи честита ви розова новина бъдете живи и здрави.
И аз съм за софийска среща ако е в близките 10 дена иначе после заминаваме към морето Hug
Vanyivan браво радвам се ,че всичко е наред с плацентата лека бременност ти желая от сърце. Peace

# 32
Еленче, търсиха се нови хора и Васко споменал за мен, щефа казал , че ако мога да се върна ще е супер, тъй като съм стар служител с нови хора и тн Simple Smile Пък и решихме че единственния начин да си позволим да идем на море тази година е да го направим с мойта заплата  Mr. Green То с тез майчински знаем какво може да се купи в момента  Tired Пък и исках да видя как ще се справим с Габи, време ни беше да се отделим, нали после и ясла и ДГ идват и исках да и е по-леко тогава сред чуждите хора Simple Smile. И съм страшно облекчена, че нещата се получават и за двете ни. Аз даже съм очудена от себе си  Laughing  А на Габи всяка сутрин обяснявам, че не я оставям завинаги, да не се плаши, а отивам на работа и ще се върна при нея вечерта и тя преди да се върнем с баща и почва да тато-сва и да мамо-сва и да иска да ни се обажда по телефона  Mr. Green Разбира всичко, а като че ли ми е още бебе  Rolling Eyes Hug

За гърнето аз не срещам никаква съпротива и затова мисля да продължавам да я уча. На няколко пъти си каза "Аки", но само два пъти действително ака  Crazy

Кокетка за сега, се опитвам да имам слонското търпение и да обяснявам за всичко, повтарям "за сега",  Габи като и кажа да не пипа или че е мръсно ме слуша. Но това не се знае до кога ще е  Laughing

# 33
vanyivan,аз го държа по дупе в нас и то доста често.Много обича да пишка навсякъде,че даже и да ака ooooh! не му пречи това,че го няма памперса даже повече му харесва да си държи чурката и да пикае нагоре към лицето си Mr. GreenКакво да го правя детето....задника му се зачерви,изприщи,щипе му като го мокря с вода...ми нека си пишка,аз ходя след него и чистя!За гърнето...моя изобщо не иска да седне.Виждам го,че се напъва да ака,слагам го той на секундата става.За нищо на света не иска да се застои на него.
Тифани,каква среща....то 20 дни ти останали  Shocked Ми ти всеки момент ще родиш бе жена!!!Дано да стане много бързо и неусетно Hug
Блонди с едно мнооооооого ярко розАво съм Mr. Green май цикламено му се вика.
Направо ви се чудя на вас бременните  Whistling аз изобщо,ама ИЗОБЩО не съм на такава вълна  Blush Исками се да излизам нощем по баровете,дискотеките,да кисна по цял ден на плажа,да флиртувам  :blush:63 и все такива...неангажиращи неща.Искам да кажа,че така ми е добре /пише го и под аватара ми/ с един попораснал Дани,за друго бебе ми е много рано.

Б*х м*му,нас тъпите бълхи ни изядоха,Владо и Дани де!С какво ли не пръсках.ТЕЙОООО,Биокил никаква работа не свърши!

# 34
Хи-хи, спомням си, че миналата година по това време някъде като спорехме за кърменето и АМ, Ехмея каза, "Чакайте да видите какво ще стане като дойде ред на гърнетата" Laughing И аз тогава се чудих какво пък толкоз има да им се спори за гърнетата, ама ей на!
Хелън, разбрах те аз, я! Абе, въпрос на време на време е и мойта катерица да стигне до тоалетната, ама ще видим кога. Трябва да заложа следваща цел - освен да я чакам да почне да изкачва стълби с подскок на един крак newsm78.
В краен случай пък, ще иде на абитуриентския си бал с пампа съобразена с цвета на роклАта - тамън ще изиграе ролята на девствен пояс (за радост на баща й Grinning)

Ехмея, коя е следващата спорна тема душо? Казвай, да се подготвяме отсега!

Иска ми се да излизам нощем по баровете,дискотеките,да кисна по цял ден на плажа,да флиртувам  :blush:63 и все такива...неангажиращи неща.
Сиске, и на мен ми се живей душа! И аз не съм на вълна бебе hahaha И мен живота мъ дърпа Wink
Ама гледай сега, ние като опраскаме по още едно,  тамън сме загрели направо няма да разберем Га ша отраснат. Пък после ще шпионираме тайно в Априлки 2013 от някой карибски плаж примерно и ще ви се чудим на бременния акъл. Laughing

Абе няма ли някой организатор по душа да тропне по масата за срещата?
Аз съм за през седмицата, че събота и неделя давам възможност баща и дъщеря да си скрепяват отношенията, ама като речете, ще дойда!

# 35
Бонжур милейдита!  Hug
Ейййййййй разписахме се значи, бях почнала сериозно да се притеснявам, нашта тема все на опашката в отчетни висеше  Rolling Eyes
Ше пиша телеграфно, че време йок, пък и да не забравя нещо...ха дано  Mr. Green
За НЕ-то...от самото начало гледах да го използвам възможно наааааааааай-рядко....бях се заблудила, че може да минем и само с обяснения, без вълшебната думичка, ама бързо, бързо се осъзнах ... гледам да прибягвам към НЕ-кането само когато е вече крайно наложително и опасно - с възможно най-строгия поглед и тон, поглеждам го, казвам едно ясно НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ и размахвам даже пръст за повече авторитет  Laughing Засега в повечето случаи действа само то. Най-смешното е, че вече като тръгне да прави нещо което е забранено, сам отива към нещото, например контакта, поглежда ме, започва и той да размахва пръст и вика едно много смешно НиЕ, НиЕ.... Ако обаче нещото е мнооооого желано се налага да прибягвам до пошляпване. По ръката му е странно, гледа едно такова тъпо и се държи по запърженото място, понацупва се малко, отдръпва се ама не реве, но по дупатаааааа, веднага разбира за какво иде реч  Mr. Green
За храненето/нехраненето... Кат ви слушам, ше взема да реша, че мойто е от най-ящните, да не повярваш  ooooh! след Коско на МиленаГ разбира се  Laughing
Напоследък взех да му давам основното и супата тугедър за обяд, сутрин успявам понякога да пробутам по 300 гр попара или овесени ядки, следобед пак толкоз кремче от ДК + домашно плодово, вечер гледам обаче да не прекалявам, че с тоя неговия псевдо чувствителен стомах  Whistling
С тия принцеси вече тотално, ама тотално ме зарибихме, ще пробвам пък и аз най-накрая  Crossing Arms
Теоилео ти па ме утрепа с тоя чесън  Mr. Green Аз от кога ми е мерак да захраня детето с любимият ми чесън и още с по-любимата ми шкембе чорба... Ей сега вече си намерих официално оправдание да го направя и да знаеш ше те цитирам като източник за повече достоверност  Wink
За оставянето по гол гъз, аз го правя редовно, че в тия жеги многи ми е жал за горкото, а и доста често се обрива и запарва... ама и редовно си чистя след него като стой та гледай  Rolling Eyes Преди като го слагах на гърнето знаех, че имам на разположение около 1 час сух период, ама сега вече.... всичко е въпрос на чист късмет  Laughing
За софийската среща -
1 предложение за да уважим и работещите мами - утре, демек Събота 11.07.09 в ЮП или Борисовата Градина към колко .... 11ч или по-късно към 16ч?
2 предложение другата седмица ако сме живи и здрави който ден кажете пак по тия часове а?
3 вариант - ако нищо от туй не стане аз съм планирала да посетя Люлинските мами другата седмица преди Тифани-то да роди  Hug
Ради, сега се сещам да ти кажа, не го знам туй малкото какъв пол е, затуй мълча кат пукъл... Кат разбера ше кажа моменталически ... Предполагам, следващия път на прегледа на 22.07 ще се разбере или най-късно на 07.08 когато съм на ФМ при Марков
Сиске, много се радвам, че не си на бременна вълна  Hug На твойта възраст, с твоята външност щях да се притеснявам ако мислиш от сега за второ бебе, аз всъщност и за първото ти се чудех, на твоята възраст въобще и не ми е минавало през акъла да ставам майка, така че живей си живота, забавлявай се и купонясвай и за нас....  Wink Hug

Последна редакция: пт, 10 юли 2009, 11:06 от galivo

# 36
Сис, съжалявам ,мило,но при нас свърши работа тоя спрей,явно башите бълхи са по - яка порода копелета  Mr. Green Освен да извикате от ХЕИ да ви напръскат,за друго не се сещам  Peace

# 37
Привет!

Абе няма ли някой организатор по душа да тропне по масата за срещата?
Аз съм за през седмицата, че събота и неделя давам възможност баща и дъщеря да си скрепяват отношенията, ама като речете, ще дойда![/color]

Хич не съм организатор, ама ето едно по-конкретно предложение&
Да направим срещата през Викенда, че да могат да се присъединят и работещите момичета (Ласи, вземате и татито на срещата). Аз предлагам утре (събота) в Борисовата градина или в парка "Заимов". В Борисовата градина все пак има повече пространство, тъй че там е по-добре май. За предиобедна среща не знам дали всички ще сколасат, предвид на това, че може би има поспаливи. Но ако е преди обяд, нека е към 10:30- 11 ч. Ако пък е следобяда, да е след 17 ч. , че да дойдат и тези, които си спят в леглата (като Бобката на Ванииван и нашата Мартуна).

# 38
  • Стара Загора
Здравейте и от мен Hug

Аз последната седмица хич не мога дасе добера до форума, ама то едни неща покрай нас...не е за разправяне.... То не бяха първо контракции, та ходих на преглед по спешност, ама слава богу всичко е наред. После пък моя мъж е изтърси по едни стълби, та сега ще сме един месец с гипсирана ръка, после пък го лепна летния вирус-оправихме го криво-ляво де, ама от вчера и аз съм тръшната с температура и повръщане. Днес вече ми светна пред очите, даже един мераци ме гонят да излизам, че ме заболя гърба от лежане ooooh!

Дано само на малката се размине... А мислите ли, че може да съм толкова смотана и да не съм разбрала, че детето евентуално го е хванал вируса, ако е било без температура, щото ми беше леко дрислива миналата седмица, ама аз реших, че е от жегата и зъбите, че ни излизат в момента 2 наведнъж ooooh! Даже искрено се надявам този сценарий да е верният, че ако трябва и тя тепърва да се разболява и направо не знам...

Пък за бебока, нашарили сме ги Mr. Green Вече мога да се похваля, онзи ден като ходих на преглед и доки официално се произнесе, че чакаме мъж Simple Smile

Бягам  bouquet

Тифани, стискам палци, че то наближава събитието Hug Все се каня да те питам, кой ще ти помага после или ще ги гледаш сама двамата, щото ако съм разбрала правилно малкия сега сама си го гледаш, ама за после. Възхищавам ти се, да знаеш...

# 39
Пак съм аз...бъхлясалата Mr. Green
Тейке,моя Владо купил 2 много силни препарата и май ще се "изнасяме" в майка ми за 2-3 дни,че ми бактиса вече ooooh! Детето е наядено до няма и къде...ай за бат Владо не ми е жал чак толкова Whistling ама за дребния...
Ласи,а дано така да стане...за карибския плаж!Малка поправка: ако мен ще ме шпионирате,ще ме търсите в майски майки,2014-та  Peace Тъй съм го замислила.
Галке,ще пия,танцувам и "лудувам" и заради тебе да знайш Hug За акъла няма какво да ми се чудиш...аз толкова исках бебе!Верно,че повечето мои наборки съвсем други неща ги вълнуват,но аз и другите по-малки мамчета тук сме изключение.
Муси,егати кефа...Браво на мъжа ти,голям майстор Grinning

Такъв дъжд ни валя тука...прибрах се мокра като кокошка  newsm57 Сега мисля да апна и да се дооправя,че нали знаете на   party041 сме.

Последна редакция: пт, 10 юли 2009, 12:39 от *Сиска*

# 40
Цитат на: Galivo
Теоилео ти па ме утрепа с тоя чесън  Mr. Green Аз от кога ми е мерак да захраня детето с любимият ми чесън и още с по-любимата ми шкембе чорба... Ей сега вече си намерих официално оправдание да го направя и да знаеш ше те цитирам като източник за повече достоверност  Wink

Много се съмнявам, че ще имаш успех, тъй като няма как да приложиш бира и махмурлук към шкембе чорбата. А иначе, аз от началото на тараторения сезон давам таратор с чесън.

# 41
Добър ден!

musito честито ти синьо човеченце! stork-boy

Моя син, въобще не го трогва моето НЕ........ !Хили ми се и ми се лигави, когато кажа че нещо не се бута и редовно се потупваме по дупето и ръчичките,не се разплаква,а само ми се разсърдва и като му мине пак на непозволеното нещо!
Не го оставям въобще без памперс и засега нямаме никакви проблеми с дупето!

Сиске ако не е тайна ти кой набор си? И аз като теб ми се купонясва! Heart Eyes

# 42
Здравейте ви,да взема да се разпиша преди да е свършила темата ...
Ласси честита втора плеймеитка,Муси честит син щъркел   bouquet
Тифф аз мислех че си родила вече ,бях се притеснила честно,ама ето те къде си била,то не остана,най-лекото раждане ти пожелавам. Hug

За Не- то ми когато трябва я казвам,някой път много ми се сърди,ама да се научи че не всичко е за пипане и за ядене,и понеже е голема маймуна и ме изпитва,някой път ме гледа в очите и го прави и като се скарам по сериозно  слуша,някой път почва да реве и ми се прави на сърдита,пък и се подмазва даже.
ПО голо дупе редовно си стой,вчера даже повлияна от Ласи как си беше по голо дупе викам я да ходим да пикаме в тоалетната и като я качих,знае беее веднага се изпика,е и пътя до тоалетната беше опикан де,че тя като се каже нещо на секундата ако може да го свърши ще е най-добре.
 За анкетата ние сме с предпоследната опция,17 бр.въпреки че последния едвам едвам се мъдри за разлика от предишните зъби ,вече месец и нещо,а много малка част от него е пробила,всъщност май са повече месеците.ама карай,Между другото престанах да позвам пасатора от веднъж,мачкам яденето и яде че и си дъвче,сега ако мога и с приспиването да се оправя най-ще съм добре.
 ЗА срещата нищо не мога да кажа за сега,защото съм зависима от милото,ако каже да ,ще дойда независимо сутринта или вечерта. така че давайте и вие казвайте.Ласси може да пият по една бира заедно Wink
 Хайде чао ви засега

# 43
Ако утре е срещата нас не ни пишете, утре сме на детски РД и сутринта ще ходим за подарък, а следобяд сме на купон Simple Smile

Гале кои са тез Люлин-ски мами  Laughing /освен Петя /

Муси миличка честити ви синички гащички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Браво на Ицо - майстор е  Mr. Green  Така е най-готино  Hug  Бързо да се оправяш.  Hug Целувки на Поли и поздрави мъжо от нас  Hug

# 44
Musito честито ви синьо щъркелче Heart Eyes
Ако се спретне утре среща и ние ще отпаднем аз утре съм на вечерна сватба и през деня ще се разкрасявам Wink ако Мони ме остави де Mr. GreenЗа другата седмица ако има среща аз съм за следобедните часове и ние обичаме да си спим в леглото.(по точно на спалнята )
Дано да спрат тез дъждове вече ,че ми писна .

Общи условия

Активация на акаунт