АПРИЛски мами и деца, на плажа всички ей сега!

• 15 154
  • 284
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте! Лурдес!   bouquet Муси, честито нашарване, предполагам, че е желано, а и по-хубаво според мен.
За анкетката - ние сме от болшинството - с 8 зъба.
На гърне и аз не смятам да се моря да слагам още, и то точно  hahahaизхождайки от несполучливите си опити първия път. Васко се научи чааак на две години, а го замъчих от година и три месеца. Той пък нашия не искаше тез бебешки гърнета и се научи направо на тоалетната да върши и двете работи. Както го описа Тодоран, ние също имахме проблем с неакането, по три, четири дена се стискаше горкия докато накрая се научи да се контролира.
Момичета, благо даря за отговорите за мокренето, аз си я къпах, но не съм мокрила убоденото.
Нашата рунтава овчица твърдо отказа поредната марка АМ, вече се отчаях....Иначе през нощта спим, с малки изключения, но това сутрешно кърмене в 6ч. вече много ме дразни.....

Последна редакция: пт, 10 юли 2009, 17:23 от cow

# 46
Хелоу  Hug

Лурдес   bouquet

Аз се поизгубих малко, но да знаете че всичко чета  Wink
За съжаление от офиса ми е много трудно да пиша, в къщи вечер пък не ме оставят да седна на компа и така.
Честити сини гащи на Мусито и розова панделка на Ласи.
Сисе, това за купонясването все едно аз съм го писала, да знаеш Laughing Хич не ме свърта на едно място. И понеже по 1-2 вечери оставаме в София, без Дари, няма нужда да ви обяснявам какво става и в колко часа се прибирам  Embarassed
За анкетата, Дари има 7 броя, ей много трудно ги изкарва тези зъби и това си е.

За гърнето, не знам дали Дари разбира за какво иде реч или просто вече си го изгради като навик, но тя всяка сутрин ака в него. През деня обаче не я слагаме много на него, само като и сменяме памперса, понякога пишка, понякога не. По голо дупе я оставяме също по час-два на ден. Дори от днес майка ми изяви желание и навън да ходи без памперс, като ще се запасява с повечко гащички. Щом и се занимава на жената, да го прави  Mr. Green

Дари също е захранена с чесън вече, хапвайки си редовно таратор  Laughing

Май имаше още, но пиша бързо и забравих, работата ме зове.

Хубав ден от мен и до скоро   bouquet

# 47
Ей, Добс,Милени, къде сте ,момичета???? newsm78

Кое хлапе освен моето е само с 2 зъба, бързо се издайте Wink ?

# 48
Кое хлапе освен моето е само с 2 зъба, бързо се издайте Wink ?

Мойто бе Тейке.....ама освен тях двата има още 12  Mr. Green.
 Аз искам да замоля, човека дето води статистиката на чаветата да впише моя син като най-дъртото проходило магаре у целия форум!!!! Еле тия дни вече мое да го река че тръгна и ся няма спирка. Само дето забравя да си гледа в краката....всъщност гледа на всякъде другаде само не и където требе, та за туй се получват доста......неприятни ситуации така да ги нарека.
 Също така се е научил да прави една.....аз й викам "съблезъба" физиономия, нещо като обратна захапка и много ме дразни като го видя тъй да ми се дзвери.
 Относно белите и обясненията или НЕ-тата......аз в краен случай казвам "не", с много злокобен глас  Mr. Green, или му се карам с пръст или му показваме шамари....само дето оня ден той ми показа шамарите, а ако му кажа по-рязко "НЕ" или надува гайдата или ме гледа хипер учудено и пак си прави каквото си иска.
 По отношение на следващите деца....., да бих искала вече второ дете (не за друго, а защото виждам, че колкото повече време минава-толкова повече се отказвам, а и е хубаво Самуил да си има другарче/другарка  Mr. Green в игрите). И не ме спира нито това, че няма да имаме достатъчно пари (аз както повечето от вас знаят си взимах 240 лв от самото начало) или че живеем в 50-кв.метров апартамент и сега сме на 2 етажа вече, а камо ли с още едно дете.....най-ме тревожи че е много трудно да се справиш сам. Знаете ли колко пъти ми се е искало да си взема портмонето само и да си тръгна, просто да тръшна вратата и да замина, да се престоря, че двамата ми мъже не съществуват....но няма как. През последните 2 седмици ми се събират средно по 5 часа сън на нощ и върша всичко механично, дори не се замислям. Постоянно мисля за това какво ще ги правим тия деца като поотраснат и тръгнат на градина, на училище...лятото къде ще ги дяна? Първи, втори клас-още ще са много малки за да стоят сами в къщи, а аз да спра да работя ли??? Акъла ми не го побира кой ще ги гледа и какво ще ги правим..........но, да спра за сега, че много досадих.

# 49
За срещата ме бройте, нямам проблеми за часа, само си мисля, че ако е следобед няма да бързаме толкова и ще можем да пийнем по биричка по на спокойствие  Wink

Честито на кака Поли за братчето и на кака Ема за сестричката, много е хубаво да има с кой да правиш бели в къщи!

Аз от гърнето се отказах, ми тя си го нахлупва като каска и се залива от смях

Исках и други работи да ви пиша, но госпоИцата се събуди ..............

# 50
Привет!

За среща утре съм за, но и аз ще си водя мъжо, че да помага и да може да се видим. Иначе ми е все едно къде ще е. Но предпочитам след обяд. Та...чакам някой по-конкретно да каже час и място. Ако пък евентуално не се уточним, ако не вали следобяд ще сме в ЮП и ще звънна на редовните заподозрени  Mr. Green
Галее, тя Петя ни пусна мухата за среща, но снощи и съобщиха, че по спешност заминава за морето и нали знаеш, че такова предложение не е за изпускане Laughing ....ся вече може би си топка д-то  grinning039 в морето. Тъй, че няма да те разхождам чак до Люлин, а се стягай утре за парка  Wink /вземи и ти мъжо да пием по една бира на спокойствие/. Мирка, а сега познай коя е другата люлинска мама?  Mr. Green

musito, браво за синия щъркел! Сууупер! Да честитиш и на мъжа ти!  Wink Иначе за сега се справям сама и да ти кажа по-добре, защото се движа и не съм се отпуснала много в качването на килца, че с две бременности една след друга много се притеснявах да не ударя 100-чка  Blush . Пък и да ти кажа - свиква се, има дни в които ми тежи, но има и такива, в които кипя от енергия. Но и да не бях бременна, пак си мисля, че щеше да е така. Ето, че и мамите с едно имат тежки дни. Няма как. А за после нямам идея какво ще правим, но първоначално ще се опитаме сами с мъжа ми да се справим. Все пак всичко зависи от най-малкия човек и от това колко ще е благосклонен към нас. 

Благодаря на всички ви от сърце за пожеланията!   bouquet Дано скоро се поФаля, че този път не ми се чака до август /да не чуе дявола/!

Емма, не знам какво да ти кажа....май колкото повече се замисляш, толкова повече се отказваш. Децата са най-прекрасното нещо и такива неща като 50кв. жилище не са причина да се откажеш. Всичко постоянно се променя и след 5-6 години всичко ще е коренно различно и никой не може да го предвиди. Така, че щом искаш действайте, пък ще има да ни се хвалиш с една послушна и добра сестричка на Сумото  Simple Smile  Hug

Айде бай, че дзверо вече пощуря  Crazy довечера се надявам да има вече яснота по въпроса със срещата!

# 51
Ааааааа да, и за НЕ-то щях да пиша, ама ЕГН-то си казва думата  Wink
Аз пък много често викам не, че и пръст размахвам, то затова и мойто започна яко да ми размахва пръст. И много добре знае на кое казвам не, защото се насочва точно към забранените неща, обръща се към мен и с една усмивчица, започва да размахва с пръст и да казва Не, Не  hahaha

Емма, аз че съм разглезена отвсякъде и хич не мога да се оплача че няма кой да ми помага, пак си ги мисля тези неща, така че стига си го мислила и правете една сестричка на Сумото. А пък и аз като Сисето ще си помисля за едно бебе март-май 2014  Mr. Green А пък мама да е жива и здрава пак да помага  Wink

Тифани, леко раждане. Да се похвалиш скоро.

# 52
За срещата да кажа:

Немам против мястото, където кажете...
Предлагам да е следобедно време, даже по икиндия към 16-17часа, че ако напече към 11-12 де ще се крием?
Пък и няма да е много приятно в жегата. Освен туй сЪ тревожа да не ми излязат петна от слънцето и да ми се загрози белоснежната хубост newsm08
За татковците  - да ги водим, хем ние да се повидим на спокойствие, хем и те да се видят - нали се знаят вече от априлци, та да се оплачат от нас.

За бебетата:
Кат сте рекли 2014 - добре! Дано съм жува дотогаз (както казваше баба ми) да ви се радвам от карибите  grinning039

# 53
Тифани ясно Simple Smile Айде и да снимате да гледаме снимки от срещата Simple Smile Питах щото останах с впечатлението че Галка ще ходи до Люлин при Петя и някой друг  newsm78 от жегата ще е...  Peace

Поздрави на Петя  Mr. Green

# 54
ехо.аз от 2 дни си викам след Оливия,ама тя си заминава и се прави на глуха.и аз спринтирам да я хвана,а тя маймуната ме дебне и се хили.ужас.за гърнето-ходим си сутрин по голяма нужда и след ставане-пишаме,а миналия месец при баба си и в тоалетната пиша Mr. Green

# 55
За срещата: Е, има все пак някаква надежда на стари години от мен организатор да излезе  Mr. Green

Ето още едно конкретно предложение:
Утре (събота) в 17:00 - 17-30 (18) ч. да се срещнем в Борисовата градина на детската площадка с костенурката (надявам се, че все още я има тази костенурка); другото място, което ми хрумва, е езерото с лилиите.
Ако имате други предложения за място, казвайте. Ще се радвам, ако осъществим тази среща, щото все не успявам да дойда на срещите. А сега съм в София само с едното си дете  и е далеч по-лесно. Пък в началото на следващата седмица смятаме да заминаваме. Та това са моите егоистични подбуди да се правя на ораганизатор (за което хич не ме бива)

Емма, Емма, дали наистина въобще ти е хрумвало да си хванеш чантата и да избягаш от тази прелест Сумото, или ей тъй се опитваш да ни развеселиш  Grinning. Трябва да ти кажа, че и ние живеем в апартамент със същата квадратура и, да си призная, за живеене никак не ни е тясно (поне засега). Виж за работа няма място. Което при нас е проблем, защото и двамата с мъжа ми работим повече вкъщи. И ние сме сам-сами и никой не ни помага. Даже се чудя понякога как успяваме, ама на, като ти дойде до главата, и не ти прави впечатление даже. С месеци спя по 5 часа на денонощие, като мойта щерка се буди нощем по няколко пъти, а сутрин ставам в 6, за да мога да сготвя, че като наизпълзят, вече това е невъзможно. Освен това от април се върнах на работа. И въпреки това се справяме. Е, ние поизчакахме с второто чаве, но то беше, защото имах на главата си недовършени дела - трябваше да си напиша дисертацията. Е, не те убеждавам да раждаш отново, но това, което си написала, че те възспира... Не знам, мисля, че това са преодолими (пренебрежими) неща...

# 56
Здравейте момичета!!!
Не съм писал скоро защото от както се стопли сме само на вън а вечер много ми се спи.
Имаме 8 зъба, а на гърнето ака и пишка но когато я сложа не иска да казва.
Иначе е голяма бърборана всичко повтаря като папагал е.

Абе да ви питам ще си пускате ли децата сега септември на градина, на мен хич не ми се ще?

Ами май това е от нас за сега

# 57
Здравейте момичета!!!
Абе да ви питам ще си пускате ли децата сега септември на градина, на мен хич не ми се ще?

Ами май това е от нас за сега

valantine,аз нямам намерение да се разделям за сега от Феята и даже смятам да си забремнявам пак. Смятам да откарам поне още 2 години у дома Simple Smile Хич не ми липсва работа, дискотеки, кръчми и тем подобни ( Боже,а си мислех,че никога няма да доживея такова нещо  Mr. Green  )
Има ли сред нас майки на близнаци,които да са били чакани като 2-ро дете?

Милениии, виждам те !!! Кажи как сте с малкия юнак ?

# 58
  • In someone's dreams
Оууу Тейо хубава, само заради тебе ще се разпиша, че хич нямам муза напоследък  Laughing

Дреболин е супер. Расте, дивее, все по-хубав става и се чудя на кой ли се е метнал такъв ми ти красавец, че с татко му не сме първа 'убост??? Аз пък съм вече яко на черешата, даже няколко пъти слизах и пак се качвах, щото тоз нашия татко нали е командирован дългосрочно ..... та така.

Бива вече и да ходя да си лягам, че само щуротии написах, ама това е заради Теа-фея! Тя ме подскукороса /знаете ли я тази дума, а/  Laughing Лека и мека  Hug

# 59
Я кажете сега в 17 или 18 е срещата и при лилиите или при костенурката, щото и аз смятам да се включа  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт