АПРИЛски мами и деца, на плажа всички ей сега!

• 15 373
  • 284
  •   1
Отговори
# 60
Привет Априлски мами...Емма  Hug
Заповядайте едно сутрешно-...

Дано не сте ме забравили...Аз и затова ви пускам кафенце, да ви подсеща... Mr. Green
При нас всичко е наред. Аз се върнах на работа, децата при баба си. Цвета има 4 зъба, на гърне не ходим...И аз мисля да изчакам, от "мързеливата" гледна точка...
Сега да питам, тези които вече водиха дечковците на море: Някакви по специални напътствия? Нещо, без което не бива да тръгваме? Моля, дайте съвети!
Ами това е от мен!
Хубав и усмихнат ден ви пожелавам!!!  bouquet

Последна редакция: сб, 11 юли 2009, 09:45 от Byni

# 61
Я кажете сега в 17 или 18 е срещата и при лилиите или при костенурката, щото и аз смятам да се включа  Mr. Green

Добро утро,  Grinning

За срещата днес (стига да не вали):
Хайде компромисен вариант 17:30 (аз лично предпочитам по-късния час) при костенурката.

# 62
Момичета, аз съм за 17.30 при костенурката.
Понеже се налага сега да изляза и няма да мога да ви следя, ако се промени уговорката за преди обед - свиркайте.
Някой мами ми имат телефона, но за всеки случай 0887 285 938, Ивелина

Mileni, откога те мисля, добре, че Тея-та те излови. Ще те чуя после, че ми е домъчняло. Целувки на хубавец Хриси!

# 63
Добро утро ви,
за срещата може би ще се включим и ние,към 17-17.30 на костенурката  само да не вали Peace

# 64
Здравейте момичета Hug
Включваме се най- накрая. С Айа сме в Поморие от доста време, че имам да гледам още едно бебе (баба ми, оперираха и сърцето), нямам нет и затова се загубихме пак.
Поне сме на плажа всяка сутрин и Айа пощурява от кефф Crazy
Аз онзи ден реших да правя опити с гърнето,напълно неуспешни- мрази го много :xarm
Лек ден на всички Hug

# 65
ОК часът на срещата е 17-17.30-18 ч кой както свари...
Но при костенурката в Борисовата или Южния парк. Като гледам мнозинството се писали Борисовата, дано Тифани да прочете, че ако могат и те да дойдат там. Другите предпочитания???
  newsm78

# 66
Тъй-тъй, срешайте си се, дано тоз път успеете! Ние пък заминаваме по ямболската губерния (Хелън- Wink, цитирам те). Приятна почивка на всички и много да се обичате!

П.П Бъни, аз не съм ходила и с двете още на море. Не се сещам за нещо, което да не може да се купи. Може би, противотемпературни и лекрства против и след ухапване. Дано не се налага да ги ползвате. Поне аз това не бих пропуснала!

# 67
[size] Но при костенурката в Борисовата или Южния парк. [/size] [/b]  newsm78

В Борисовата градина при Баба  Костенурка Grinning

# 68
ОК, и ние ще дойдем в Борисовата, но само някой да обясни къде е таз костенурка Rolling Eyes. Езерото с лилиите го знам...някъде наблизо ли е?

И дано и времето е с нас  Praynig

# 69
ОК, и ние ще дойдем в Борисовата, но само някой да обясни къде е таз костенурка Rolling Eyes. Езерото с лилиите го знам...някъде наблизо ли е?
И дано и времето е с нас  Praynig

Площадката с костенурката е в началото на парка. Първата детска площадка, като се навлезе навътре в парка, по пътя за езерото с лилиите. Обяснението ми не е много добро, но се надявам да се спрвиш  Hug.  Дано наистина облаците се извалят преди обяд

# 70
  • Временно
Хайде да се запиша и аз,че докато се наканя може да привърши темата.
Преди два дни се видяхме с Милена и семейство.Коско е неверятен сладур. Heart Eyes а те са много мили хора!!

Щяхме и на плаж да ходим,но времето се развали.Дано днес се задържи топло и следобяда отново да се видим.

Сиана има 10 зъбчета - 8 пробиха само за месец и 10-ина дена.4 отдолу,2 кътника горе,един преден и от няколко дена виждам,че пробиват още 3 наведнъж(останалите горни предни зъбчета).Да чукам на дърво вади ги почти безпроблемно - единствено не се храни(но тя пък и кога ли се е хранила нормално) и спи малко неспокойно нощем.
За гърнето - от около седмица не я слагам,защото няколко дена преди това при всичките ми проби отказваше да пишка там.Ще изчакам още малко време и пак ще пробвам.

# 71
София, не знам при вас как е, ама нас тук направо ни удави.... То са едни пороища, едно чудо... Rolling Eyes
С две думи ако и в другите квартали е валяло толкова, съмнявам се, че ще се доберем до Борисовата, освен с лодка   Mr. Green
Другата седмица го дават хубаво, слънчево време, ако искате пак за такъв час 17-18ч може да се разберем, пак в Борисовата, какво ще кажете?

# 72
София, не знам при вас как е, ама нас тук направо ни удави.... То са едни пороища, едно чудо... Rolling Eyes
С две думи ако и в другите квартали е валяло толкова, съмнявам се, че ще се доберем до Борисовата, освен с лодка   Mr. Green
Другата седмица го дават хубаво, слънчево време, ако искате пак за такъв час 17-18ч може да се разберем, пак в Борисовата, какво ще кажете?

Ох  ooooh!, и при нас си вали е няма изгледи да спира ...

# 73
Галка, то ние сме почти в един квартал и не мога да те зарадвам Sad
Ако искате може да видим как ще е утре следобед времето, ако не става - да оставим за следващата седмица.
Пък и през седмицата може, ако има желаещи...

Аз днес направих един шопинг - в моя лЬобим магазин за обувки има намаления, та си излязох от там с 4 чифта. НЕ се смейте, моля - такова удоволствие за бременната ми душицаи такъв ужас за мъжовата ми главица - ама това е положението!
Сега си се разхождам из къщи с тях, че то иначе в парка ме пускат и по чехли Laughing

Аууу, ама то пак се усилва - кой ни урочаса Wink срещата?

# 74
  • Варна
Привет!

И при нас се намръщи времето и само че не е заваляло. Много кофти че не вали през деня, ами точно следобяд, когато ще излизаме  #Cussing out
Ласи, честито, със здраве да си ги носите с другата мома  Simple Smile
Муси, честито ти момченце, дано доктора не се е заблудил  Peace

Между другото да питам и вас:
Търся отзиви за това местенце http://www.krayrekata.com/index.html. Някой ако е ходил да сподели впечатления, понеже никъде не намерих коментари. Харесахме си го за почивка, но друго си е някой да каже две думи за него.

Общи условия

Активация на акаунт