Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да се подготвя за теста по натурализация и какви са впечатленията на другите?
Какви са впечатленията от теста за натурализация и какви въпроси се задават?
Какви са препоръките за възстановяване след цезарово сечение?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да се подготвя за теста по натурализация и какви са впечатленията на другите?
За да се подготвите за теста по натурализация, форумът предлага различни съвети и опит. Някои потребители споделят, че тестът е лесен и не изисква отпуск, докато други препоръчват да се запознаете с въпросите и да бъдете навреме за интервюто. Освен това има съвети за езиковото изпитване и процеса на натурализация.
-
Какви са впечатленията от теста за натурализация и какви въпроси се задават?
-
Какви са препоръките за възстановяване след цезарово сечение?
Форумът предлага различни препоръки за възстановяване след цезарово сечение. Потребителите споделят, че възстановяването е индивидуално и зависи от организма. Някои съветват да се очаква около 6-8 седмици за пълно възстановяване, ако няма други усложнения. Също така има примери на хора, които са се възстановили бързо, докато други са изпитвали затруднения.
-
Какви са впечатленията от избелващи пасти за зъби, закупени от аптека/магазин?
-
Какви са преживяванията на хората по отношение на работата и работодателите?

И аз ако трябва да съдя за хората в Айова по служебните разкази на мъжа ми, малеее ужасни би трябвало да са
При тях също съкратиха много хора, но той беше от късметлиите които останаха. Сменяха му задълженията няколко пъти, докато накрая е натоварен с много повече отговорност и работа, а заплатата същата като преди и дори им орязаха някои бенефити. Резултата е че той е много по изнервен и това се отразява и на мен, но какво да се прави, поне е на работа. Дано наистина отмине скоро тази криза, че аман. Май за много компании това се оказа и удобно извинение да орязват или не вдигат заплати, махат хора които не са им удобни, товарят тия които остават с много работа за същите пари и хората търпят понеже всеки се страхува да не остане и без тази работа, колкото и тя да е кофти.
. харесва обаче ми начина, по който приемаш нещата. всичко ще бъде наред когато след няколко месеца възстановите нещата
!
! ей, много инатлив мъж съм си взела
...
. писна ми да работя за азиаткски шеф, който и здездите да му свалиш, едно `браво!` няма да ти каже, но ако веднъж се случи да закъснеш с три минути или да допуснеш и елементарна грешка , две години ще ти го повтаря при всеки удобен случая