104 четирилистни детелини в САЩ ( късметлийска тема)

• 18 352
  • 308
  •   1
Отговори
# 270
Орбиц ни загубиха билетите за България и така, ваканцията отиде на м.а.й.н.а.т.а си. Не ползвайте Орбиц!

Как така ги загубиха?  newsm78 Моля ако е удобно сподели по подробно, че аз редовно ползвам Орбитз и винаги съм била доволна до сега.

Били хартиени! Имахме имейл потвърждание, че са електронни. И така, не се качихме на самолета и кашата оттук-нататък е просто огромна...

# 271
  • Boston, MA
Ах, да им се невиди. Дай им потвърждението за електронни и да връщат парите!

Аз си я оставям косата да изсъхне ей така, ходя леко рошава. Обаче ако Бенсън даде акъл за някакъв текстуриращ препарат, ще съм много благодарна.

С дългата коса само ходех на опашка, аман... Хич не съм за дълго аз, малко под раменете ми е рекорда (и едва го достигнах последните няколко години), откак се помня, съм с къса коса. Може би заради честото рязане фризьорите все ме хвалят колко ми била здрава косата. А аз все пак от 20 години я боядисвам...

# 272
  • Чикаго / София
Hear  много неприятно! дано се оправите с тях, ама никой няма да ви върне нервите!

И аз не мога да търпя косата да ми е по-дълга от до раменете.

Къста коса изисква повече грижа, за да се получи желаната прическа, но иначе е по-лесна за миене, съхнене и пр. процедури.

# 273
  • САЩ
Оле че лошо Hear. Били сте даже на летището и чак тогава да стане ясно. Много гадно наистина  Sad Дано поне ви върнат парите. Ще имам предвид занапред ако случайно купувам билети за БГ през интернет, а не от агенция.

# 274
Били хартиени! Имахме имейл потвърждание, че са електронни. И така, не се качихме на самолета и кашата оттук-нататък е просто огромна...

Как така хартиени? Да не би да сте имали прекачване с БГЕър?
Ужасно е това, съжалявам.

# 275

Как така хартиени? Да не би да сте имали прекачване с БГЕър?
Ужасно е това, съжалявам.

Да, на връщане... Само дето никой не ни е писал, казал, че ще има хартиени билети...

# 276
Ау,че кошмар, Хиър......

# 277
Бубка, Ванхорне много хубави коремчета.... Grinning

Hear кофти случка с билетите...лошото е, че са много разправии и нерви... Sad

Vicctoria и аз си мисля, че ако я подстрижеш косата ще ти отнема по-малко време за миене,маски и т.н., но ако искаш постоянно да ти изглежда като на снимката с обем ще трябва пак да я сушиш постоянно с четка...а относно фризьорите-ако намериш някои добър свиркай, че и аз съм в Atlanta и не съм се подстригвала до сега тук.Нещо не мога да се реша, особено с мойта къдрава коса още по-трудна за подстригване.
Преди 2-3 години ходих при една българка тук и кракът ми няма да стъпи повече.Може жената много добре да подстригва, ама на мен голяма беля ми докара.Имах си бебешки бритон и я питах дали няма как да се махне.Мислех, че може да направи нещо с филажна ножица...ама само попитах, нали не съм фризьор и незнам.А тя докато кажа Ах и го беше минала с машинката за подстригване....е, та и до сега се мъча с него....идваше ми да я удоша....дори не ме попита дали искам...ама както и да е.Мисълта ми беше- внимавай и ако намериш някои добър салон ще се възползвам от опита ти... Peace

КТБ вие какви други tours правихте в Cancun?Аз съм замислила този до Чичен Итца, плуване с делфини и гмуркане...дано е забавно... newsm08

# 278
Айде и аз да се изкажа за косите Mr. Green

Зависи от ка4еството на подстрижката и дали използвате правилните продукти за вида при4еска. Ако късата коса е ка4ествено подстригана, не изисква пове4е от 10-15 минути, както и дали са професионални хот туулс, които използвате. Аз имам гъста грива, хубаво изтънена, до раменете и ми отнема 7-8 минути да се изсуша и изправя, да не говорим колко бързо я мия. Аз дълга коса от малко под раменете не съм имала от 1994г, та нямам спомени, но когато е била малко по-дълга е изисквало 5-10 минути пове4е.
От това идва и разликата в цените. Аз не вярвам на ка4ествена подстрижка за половин 4ас, просто е невъзможно, освен ако не е супер къса и рядка коса. Може да изглежда както искате, но не е отделено достатъ4но време да се направят вътрешни леърс, да се изтъни хубаво, ако е гъста косата и т.н. Ако това не е направено, отнема пове4е време да се стайлва и води до по-4есто подстригване. Когато съм имала ка4ествена при4еска, до 4 месеца съм карала без да се подстригвам отново и е стояла добре и не ми е отнемало много пове4е време за поддръжка. Това ли4ен опит и наблюдения, ина4е който както си реши , за това има толкова много фризьори Joy

Бубка, ли4но не съм го пробвала, но планирам:
http://www.bumbleandbumble.com/product/spp.tmpl?CATEGORY_ID=CAT7 … mp;PRODUCT_ID=221
Много хубаво си направила, 4е си се подстригала, така ни у4еха, ако си с вързана коса пове4е от 3 дни в седмицата, режи, така само се натоварват корените и се наранява косъма с ластъци и фиби.

Аз съм фен на късата коса, 4акам да остлабна и ще се подстрижа супер късо отново.

Викс, супер е при4еската и много ще ти отива. Ти знаеш как да си я правиш бързо и ка4ествено, нали си ми колежка Flutter

за показаната при4ска- ако е гъста косата и те подстрижат добре отзад, няма да има нужда да сушиш с 4етка за обем.

Клерет, сделка приета, но да приклю4а първо с диетата Laughing

Хиър, съжалявам, много не приятно. Направо съм в шок, ние по4ти винаги използваме Орбитз за презокеански полети.
Само веднъж имах проблем, като се прибирах от Б-я се оказа, 4е нямам резервация от Амстердам до Бостън, но ме оправиха веднага и се ка4их с полета си.

Последна редакция: пт, 24 юли 2009, 22:03 от benson10

# 279
  • САЩ
Ох, да хартиените билети на БГ еър  Close Ние също имахме случка с тях. Предния път до и от БГ летяхме с Юнайтед + БГ еър, на отиване без проблем, но на връщане поради лошо време ни отмениха вътрешния полет. Човека който се опитваше да намери друг полет искаше да ни намести в полет с Американ Еълайнс ама клика, клика и вика абе що не става. Званя на сто човека докато накрая му казаха че поради хартиените билети на БГ еър не може да летим с друга компания освен Юнаитед  ooooh! Та имайте и това наум.

# 280
  • Boston, MA
Ей, Бенс, точно за този сърф спрей си мислех!  Laughing

... От това идва и разликата в цените. Аз не вярвам на ка4ествена подстрижка за половин 4ас, просто е невъзможно, освен ако не е супер къса и рядка коса. Може да изглежда както искате, но не е отделено достатъ4но време да се направят вътрешни леърс, да се изтъни хубаво, ако е гъста косата и т.н. Ако това не е направено, отнема пове4е време да се стайлва и води до по-4есто подстригване. Когато съм имала ка4ествена при4еска, до 4 месеца съм карала без да се подстригвам отново и е стояла добре и не ми е отнемало много пове4е време за поддръжка. Това ли4ен опит и наблюдения, ина4е който както си реши , за това има толкова много фризьори Joy

Бубка, ли4но не съм го пробвала, но планирам:
http://www.bumbleandbumble.com/product/spp.tmpl?CATEGORY_ID=CAT7 … mp;PRODUCT_ID=221
Много хубаво си направила, 4е си се подстригала, така ни у4еха, ако си с вързана коса пове4е от 3 дни в седмицата, режи, така само се натоварват корените и се наранява косъма с ластъци и фиби.
...

Потвърждавам, в тая връзка хубав салон прическа за мен си е инвестиция, ходя няколко пъти в годината, останалото време слагам безамонячна боя на корените, да не се похабят кичурите от бояджийката и съм доволна. Ако имам бретон, подстригвачката (тук са отделни майсторките за боя и за подстригване  Laughing) ми е казала да се отбивам веднъж месечно за безплатно подрязване.

# 281
bens ...мерси за потвърждението ,ще кажа като се наканя да ходя че това го мисля вече от сума време и май нещо не ми стиска а пък и като нямам добър фризьор под ръка съвсем не ми стиска.А иначе много забравих от занаята и както е тръгнало няма и повече да се занимавам с това...мисля,само си плащам на щата $50те долара на година за поддръжка на лайсенса и там още колко за задължителните СМЕ  ама до кога ли.... Rolling Eyes А ти как поддържаш форма с инфото и ще се връщаш ли към занаята скоро ?

# 282
Ехеее, аз не знаех, че имаме две Фигаро-та тук и се чудех 'що Кюбит пита Бенс я за ножици я за тримъри и машинки. Ей, на...

# 283
  • Boston, MA
Да е жива и здрава голямата щерка на миз!   bouquet

# 284
МИЗ, 4естит празник на теб и на дъщеря ти!  bouquet

мисля,само си плащам на щата $50те долара на година за поддръжка на лайсенса и там още колко за задължителните СМЕ  ама до кога ли.... Rolling Eyes А ти как поддържаш форма с инфото и ще се връщаш ли към занаята скоро ?
регистрирана съм тук, има пове4е инфо като регистриран и може да се купуват от тези големите книги с при4ески, ДВД-та и тн:
http://www.behindthechair.com/displaylist.aspx?CTID=1&ITID=7&STID=29
имам ДВД-та, на Ник Арохо най ми харесват:
http://www.arrojostudio.com/studio/team/masterteam.htm
и от време на време взимам клас, но скоро не се е слу4вало.
За скоро не знам кога ще е, в Аризона бях запо4нала да подстригвам разни познати между другото, но тук не съм подстригала никой още, но не съм и търсила. На мен ми липсва, но за сега няма изгледи скоро да се върна фуул тайм. Хубавото на фризьорството е, 4е може с години да не практикуваш, след това взимаш класове с нови техники, продукти, актуални при4ески и си готов.
За срам и позор, какво е СМЕ, никога не съм плащала?

Ванхорн, дале4е съм от Фигаро  Joy
--------
Аз да ви кажа как се търси салон Laughing, първо си набелязвате няколко в нета, задължително вси4ки да са с модерен дизайн(важно е, защото, ако салона е с декор от 80-те, много вероятно е още да подстригват като в 80-те) или отивате с приятелка, която има 4ас. След това се отива на оглед, записвате се 4ас, оглеждат се набързо фризьорите, винаги изберете някой, който има стил/облекло/при4еска каквото вие носите/харесвате и искате 4ас с него/нея. Принципно фризьорите имат тенденция да са най-добри в това, което те харесват. Например, ако Адам от Америкън Айдъл е фризьор, аз бих отишла при него, защото харесвам еджи при4ески по принцип и по4ти няма шанс да не ме направи добре...това, 4е е хот е само бонус Mr. Green

Оф, сигурно досадих, извинете Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт