Ноемврийския бебок, ръмжи като мечок!

• 11 700
  • 288
  •   1
Отговори
# 45
Диданче да там ще сме.Знам, че е правен ремонт на базата.
Ние на 16-ти сме на ортопед, че крачетата на Анита са изкривени навън и ме притеснява.
Пепе  Hug какво е това заболяване на Тошката и как го откриха.

# 46
добро утро

какво е това чудо.Две вечери подред Ивко към 4 сутринта се размрънква и през 5 мин.реве на съм и съответно никой не спи.Вземам го при нас на спалнята ама пак същата работа.от 5 часа сме на крак.Още една такава вечер едва ли ще издържа. smile3514
Ели-следващия път ако идвате пиши ми да ти дам тел. много ще се радвам да се видим Hug

Това се отнася за всички.Само някой да е дошъл до тук е не се е обадил да му мисли Crossing Arms Whistling

само моето диване ли го мързи да пълзи и да се изправя сам?

Последна редакция: сб, 11 юли 2009, 17:25 от denica_ah

# 47
Добро утро!

Дени, дано Ивко се оправя бързо! HugНие пълзим мн. малко, а за изправянето още незнаем какво е това Smile, но стоиме седнали стабилно!

Последна редакция: сб, 11 юли 2009, 18:58 от vita

# 48
Дени, моята седи стабилно, но ако и помогнеш за ръце- сама не може да седне от легнало положение. Не пълзи изобщо, защото никога не е обичала да лежи по корем. Едва наскоро започна да се претъркулва по корем, колкото да протегне ръка да докопа нещо, но после пищи да и помогна да седне пак. Сама да се изправи- пълен абсурд! Иначе в паяка или като я държиш за ръце- не ходи, ами направо си бяга, особено ако си е набелязала някаква цел (обикновено кучето). Но за всичко трябва аз да я държа- тя някакси не може сякаш да стиска с ръчичките (стиска нещо като докопа, но не и нещо, което да и е опора). Даже сега като гледах Борко на снимките и завидях на Юлето как се надига само детето. (Вярно, че така на нея и е по-трудно да го следи де, ама)

# 49
Привет!
Ама къде сте всички? Не ви ли е жега за разходки  Whistling Ама то при вас сигурно има сенчица, не като тук  sweating За първа година да се оплаквам от топлото. Пусти хормони. Топли вълни нямам, но ме хващат бясовете  afwitch

На всичкото отгоре, дали покрай зъбите, дали почва да се налага - Рая е станала непоносима. Криви се за всичко, по цял ден мрънка - забавя ли лъжицатаза секунда, не я ли взема на мига, не и ли дам това което иска, взема ли и играчката  #Crazy започва да нервнички - тръшка се, рита направо немога един памперс да сменя  af Какво е това чудо??? Хем не искам да я оставям да плаче, хем неможе да става всичко на нейното  Thinking

Диданка Ама и твойта педка е дна специалистка  fight Нашта вече се отказа да дава наставления. Дори и да се изкаже - няма кой да я отрази. За всичко друго я слушам, но не и за захранването  Naughty
Относно ортопеда - Като водихме Рая седмия месец за втори преглед - доктора ни направи за две стотинки. Каза, че този преглед се прави до 4 месец някъде. После бил безмислен. ехографа неможел да обхване костите, трябвало да се прави снимка, ако искаме. Но каза, че е излишно. Като му казахме, че предния ортопед е казал , че трябва да се преглежда като новородена, после на 3 м, на 6м., годинка, като проходи.....и тоя направо се изсмя. Баси, за нищо няма единодушно мнение  #Cussing out

Иначе, ние не пълзим. Хубаво се повдига на ръчички, но не вдига дупето  Laughing Седнала седи стабилно - давежда се напред, настрани и пак си се изправя, но от легнало положение неможе да седне.

Ставам, че публикувам от повече от 30 мин  ooooh!

Спорен ден!

# 50
Юле, Косето е така с пълзенето навсякъде вече от месец и аз като го видях за първи път на прага на детската стая, се смях много, но напоследък взе да ми се изпарява ентусиазма Laughing И му слагам какви ли не играчки и неща по земята, но нееее, чехлите на баба са къде-къде по-интересни за дъвчене и премятане ooooh!
И понеже пълзи само по боди, коленцата му  са видимо по-тъмни и кожата им е по-корава. Laughing Сега на дневен ред са опитите за изправяне, но аз не го поощрявам особено много Wink
А в момента му растат три зъба едновременно и той не е особено щастлив от факта, но се държи на положение Laughing

# 51
Хайде и ние да се запишем
За проходилката мнението на ортопеда от Г.баня е,че всичко използвано разумно не може да навреди(разбирай да не стои цял ден вътре)
За обувките каза,че е най-добре винаги когато може да бъде боса
За морето разгледайте снимките ни,за нас беше много приятно и мислим пак да отидем.Просто трябва да се избере място удобно за детето.
И хайде да вземе да спре да вали,чеее  #2gunfire #2gunfire

# 52
Ето малко снимки от нас http://www.snimka.bg/album.php?album_id=300782&pid=13468288
Шемеш къде сте били на море, изглежда ми много добре

# 53
На Елените,комплекс Превилидж,наистина е много спокойно и приятно място

# 54
Здравейте и от нас !!!  Hug  Hug  Hug
Нека и ние малко да се разпишем ,че ще ни забравите  Grinning
При нас няма нищо ново освен ,че по цял ден сме навън .... вчера навършихме девет месеца  Симонка пак ни води на сладкарница с баща и   Joy  Joy  .Не пълзим ,не ходим ,нямаме зъби въобще не бързаме за никъде ,но за сметка на това пък ядем като за световно ,просто не се отказва от нищо каквото и предложа ,напоследък също имаме големи проблеми със съня ,като каже ,че няма да спи от 12 до 5,30 сутринта стой та гледай, вървяи нищо не виждам от умора вече  Confused Confused  все си мисля ,че е нещо временно  Дай Боже да се оправи  Praynig и да не продължи дълго 
Август месец подготвям кръщенка и съм много ентусиазирана  по организацията  Grinning като дойде времето ще пиша повече и ще пусна снимков материал   Hug
Ами за сега това е !!!  Слънчево лято на всички мами и бебочета сладки  Hug Heart Eyes

# 55
Ехей, Мила, а кога идвате към Варна?

# 56
Уфффф, вие с тая тема за ортопеда ме хвърлихте в размисъл  Thinking - ние ходихме на преглед на месец, тогава доки каза да отидем пак на 6 месеца. Но като станахме на 6 месеца педиатърката ни отказа направление - щом на 1 месец не са му открили ппроблем, нямало смисъл  #Cussing out . Ние я сменихме после, но вече сме доста големи... не знам да мрънкам ли на новата за направеление  newsm78 Макар че видими притеснения нямам, освен леко кривите крачета. Ние понеже вече почти ходим (стои прав и се опитва да прави крачки по посока на упората), мисля да пропуснем стандартната проходилка и да минем на онези, които се бутат. С пълзенето явно няма да ни провърви  ooooh! - пълзим, но по неясни за мен причини, човекът ползва и носа си като упора, та не ни се получава много добре  newsm30

denica_ah, ние сме така през няколко дни, нямам никакво обяснение. Мисля, че са зъби, но сме така от месец, а още нищо не е поникнало. Чудих се и дали не са газове, но не разбирам защо веднъж се тръшка по цяла нощ, веднъж не, при това без никаква промяна на менюто или режима през деня.  Rolling Eyes Стискам ви палци да се оправяте бързо   fingerscrossed

didanka
Направо ви завиждам за потичането на млякото. Напоследък усещам че кърмата ми не достига и съм в чуденка как ще я караме като се повишат потребностите свързани с растежа и липсата на желание да пие друго Rolling Eyes.
Peace А за педиатърката... Какво да ти кажа, и на мен ми се реве понякога, но в крайна сметка това е моето дете, ще си го храня както си искам.

И да попитам мацките от Варна - с мъжо мислим да ходим на Балчик, но още не сме резервирали нищо. Аз съм ходила там като дете, а той - никога. Ако случайно имате поглед над околността, можете ли да ни препоръчате нещо като за двойка, която не е оставала на саме от седем месеца и 18 дни  Embarassed ???
Отивам да слагам маса, че тепърва ще обядваме  cook 1dating newsm07, бяхме на разходка по магазините до преди малко и umbrella та трябваше първо да се изсушим

# 57
Здравейте и от нас !!! 
Ама че гадно време.
За пълзенето ние не пълзим,но седим без проблем-и в количката се вози седнал.Изправя се да седи от напълно легнало положение.
За ортопедо-ние ходихме като Митето стана на шест месеца.
 newsm78а да .Бяхме на мерки и теглилки-вече сме 8,300 и 75 см.

# 58

smile3529 кое бебенце какво може и за пореден път се убеждавам колко са различни.  newsm78
Аз трудно мога да огранича Борко в пълзенето т.к. хол, кухня, трапезария са отделени само със сводове.  ooooh! Има едни огради за дечица, но то само това ми липсва.  Crazy

Вчера  започнахме feeding  с праскова.  Shocked Близна 2-3 пъти и подивя. Едва му я измъкнах от ръцете  Embarassed , така сладко се облизваше  newsm22 и ни се кара, но ...  Naughty Важното е, че прояви интерес към храна различна от кърма.  coolcool

Вита, не се притеснявай за количеството кърма. Състава е различен според потребностите на бебето. Аз от 3 дена записвам колко яде за да видя като пълзи дали ще яде много повече.  Rolling Eyes До момента не яде много повече. 

# 59
Шамс, много ми е интересно какъв е режима и хранителното меню в яслите newsm78? Би ли споделила?

Общи условия

Активация на акаунт