Ние на 16-ти сме на ортопед, че крачетата на Анита са изкривени навън и ме притеснява.
Пепе
какво е това заболяване на Тошката и как го откриха. 

Ама то при вас сигурно има сенчица, не като тук
За първа година да се оплаквам от топлото. Пусти хормони. Топли вълни нямам, но ме хващат бясовете 
започва да нервнички - тръшка се, рита направо немога един памперс да сменя
Какво е това чудо??? Хем не искам да я оставям да плаче, хем неможе да става всичко на нейното
Нашта вече се отказа да дава наставления. Дори и да се изкаже - няма кой да я отрази. За всичко друго я слушам, но не и за захранването

.Не пълзим ,не ходим ,нямаме зъби въобще не бързаме за никъде ,но за сметка на това пък ядем като за световно ,просто не се отказва от нищо каквото и предложа ,напоследък също имаме големи проблеми със съня ,като каже ,че няма да спи от 12 до 5,30 сутринта стой та гледай, вървяи нищо не виждам от умора вече
и да не продължи дълго
като дойде времето ще пиша повече и ще пусна снимков материал 
- ние ходихме на преглед на месец, тогава доки каза да отидем пак на 6 месеца. Но като станахме на 6 месеца педиатърката ни отказа направление - щом на 1 месец не са му открили ппроблем, нямало смисъл
. Ние я сменихме после, но вече сме доста големи... не знам да мрънкам ли на новата за направеление
Макар че видими притеснения нямам, освен леко кривите крачета. Ние понеже вече почти ходим (стои прав и се опитва да прави крачки по посока на упората), мисля да пропуснем стандартната проходилка и да минем на онези, които се бутат. С пълзенето явно няма да ни провърви
- пълзим, но по неясни за мен причини, човекът ползва и носа си като упора, та не ни се получава много добре 

А за педиатърката... Какво да ти кажа, и на мен ми се реве понякога, но в крайна сметка това е моето дете, ще си го храня както си искам.
, бяхме на разходка по магазините до преди малко и
та трябваше първо да се изсушим
а да .Бяхме на мерки и теглилки-вече сме 8,300 и 75 см.
кое бебенце какво може и за пореден път се убеждавам колко са различни.
Има едни огради за дечица, но то само това ми липсва. 
с праскова.
и ни се кара, но ...
Важното е, че прояви интерес към храна различна от кърма.