Къмпинг ЮГ ?

• 1 959
  • 2
  •   1
Отговори
Някой да е почивал на този къмпинг- намерх инфо в този сайт www.kamp-bg.blogspot.com.  Поканиха ни да отидем там на море тази година, но бих искала да узная предварително за впечатления. Ще ви бъда много благодарна ако сте почивали там и споделите какви са условията...впечатления и друга актуална информация   balloon благодаря!

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 15:53 от bobaja

# 1
  • Русе
Ходила съм преди доста години.. може би 2000-та или 2001-ва г. Бяхме в бунгало с 2 стаи и "хол". Имаше баня и тоалетна, а във всяка стая по 2 легла. В така наречения хол имаше още едно легло и кухненско обзавеждане (мивка, хладилник и май и печка имаше), маса и столчета, и тераска, прилична на големина, с изглед към морето (точно като на една от предпоследните снимки от сайта, който си дала). Плажът е много близо, но самите бунгала са сред горичка и е сенчесто. Имаше заведения на плажа. Тогава беше много чисто и приятно, нямаше много хора. Сега не знам как е. Царево и Китен са много близо. При добро желание дори може до Китен по плажа да стигнеш  Laughing Приятно беше. Мога да кажа една от най-приятните почивки, които съм изкарвала. Спокойно, но не без място, където да хапнеш. Ужасно много време мина от тогава, но дано поне плажът е все така хубав. Съжалявам, че не ми е актуална информацията.  Rolling Eyes

# 2
Благодаря ти. Hug
Общо взето и аз научих за съшите условия  Wink
Дано да е все така приятна обстановката Praynig.
 Доволна съм от получената информация,намерих и други познати,които са посетили къмпинга,всички са доволни Peace. Не е луксозно,но цените там са много народни. Ще пиша в последствие и лични,актуални впечатления  Flutter 

Общи условия

Активация на акаунт