ЮЛИ 2009. Тема 65

• 12 306
  • 292
  •   1
Отговори
# 150
Момичета, ако имаше бебе, надали щеше да остане скрито, така че моля ви да не пълним темата с въпроси "няма ли бебе днес"  Laughing Laughing Laughing

Искам да питам неродилите (предполагам другите вече действат по въпроса) - купихте ли памперси предварително и ако да - какви, в смисъл, имате ли предпочитания или ще заложите на масовите Памперс?
Аз купих ЛЕТНИ памперси на Памперс-66бр от 3-6кг;Хъджис-28бр от 2-5кг.;Молфикс-66бр. от 3-6кг. и на Бейби Каан-66бр. от 3-6кг.
Аз преди малко ходих до АГ-то защото като ме стегна долу и едни болки не мога да вървя и си викам край започва се.....Да ама не.Имам постоянно контракций,ама фалшиви.Искам да изкарам до утре,тъкмо доки си идва от почивка и ще съм спокойна.
Сиско,мила мерси,че се сети за мен  Hug

# 151
Иванова - това е тапата.Скоро ще си гушкаш съкровището.Стискам ти палчета fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Втората бременност ми е като песен като са започне с раждането сега и кърменето.Не вярвам, че всичко можело да бъде и толкова лесно.При първата проблемите бяха и с двете.Най трудно ми беше кърменето, но все пак кърмих до 6месец след това педито на детето ме накара да прекъсна което сега го отчитам като голям минус, че съм я послушала.Сега се надявам да кърмя до към годинка, а към 5-6месец да захраня.
Грация -вода наистина не е нужно да даваш. От всякъде ще чуеш всякакви съвети така, че както ти си решиш.Аз също ползвам Памперс Сенситив както и кърпичките им и съм страшно доволна.
Нашето пъпче също го чакаме да падне и да започне голямото плуване Mr. Green
Дарка - всичките тези памперси ли си взела Shocked
Гуш на всички Hug

# 152
  • Canada
Z.Ivanova аз не знам дали е тапата (защото първия път не ми е падала до секциото), но така ми изглежда по обясненията ти... Стискам палци да гушнеш бебчо скоро! Hug
Момичета, да ви питам какъв термометър купихте за бебчо? А към мамите, които вече имат дечица: какъв сет ползвали и доволни ли сте?
Аз първия път бях с дигитален Beurer, обаче се скапа много бързо и сега съм в чуденка какъв да купя. Харесах комплекта на Филпс Авент, но е 70 лв и мъжо се скара. Rolling Eyes

# 153
  • София
Момичета сетих се нещо.Онзи ден на контролния преглед забравих да питам лекарката за ортопеда.Нали до 1 вия месец се ходи на преглед.Да записвам ли час някъде?И какво ще кажете за Вигантола,четох противоречиви мнения за него.

# 154
Ако продължавате да се стискате, днешния ден ще влезе в класацията - денят без бебета Laughing

Аз бързам да се похваля, че всеки момент ще се прибере нашият татко!!!  newsm44
Днес голямо хаймоносване направихме с бебка и си признавам, че ви изчетох по диагонал, но както Грация е споменала, от поста на Сиси разбрах най-важното Hug

Нямам време повече да пиша сега. Утре като вляза очаквам поне три нови бебета да имаме Hug

Hug Hug Heart Eyes

# 155
djidjito Има 3 августовски юлчета при нас така че може да се каже че има бебчета и на този ден

# 156
Момичета, искам да честитя на всички, гушнали вече бебчетата си  Hug   bouquet
Да ви растат живи и здрави и много да ви радват Simple Smile))))))))))

Моето бебче има още много да расте в коремчето, но имате поздрави и от него, засега с нас всичко е наред  Praynig

И много кураж и стиснати палци за всички, на които им предстои голямото събитие!!!!!!  Hug

# 157
Момичета сетих се нещо.Онзи ден на контролния преглед забравих да питам лекарката за ортопеда.Нали до 1 вия месец се ходи на преглед.Да записвам ли час някъде?И какво ще кажете за Вигантола,четох противоречиви мнения за него.

Аз като майка на момиченце с луксация бих те посъветвала наистина още в първия месец да минете през ортопед. В 80% от бебенцата няма проблеми е по-добре по-рано да го чуеш, вместо да го мислиш. А дори и да има нещичко, колкото по-рано се види, толкова по-поправимо е. Аз лично препоръчвам проф. Владимиров от Клиниката в Горна баня - малко е груб като външен вид, но е страхотен професионалист. Едно време преглеждаше всяка сряда, като бебетата винаги бяха с предимство, всички други чакат. Ако искаш повече информация, мога да ти пиша на ЛС.
А за Вигантола - преди давах едва като дойде есента и зимата. През летните месеци спирах.... Все пак се довери на педиатъра си, те би трябвало да знаят най-добре.

# 158
  • Видин
Стеф, той моя мъж има диагноза, ама нали е много умен и не е успял да запомни  Crazy Някакъв дерматит ще да е  ooooh! Не знам дали ме втриса вече, но само черни мисли са ми в главата.Досега пазарувах с размах, а сега сърце не ми дава да правя планове след сряда Cry Много ме е страх дали всичко ще е ок с бебенце Praynig Praynig Praynig
Тоничка, продължаваме да стискаме палци със всичка сила
Стеф, аз пък се чудя как ще изкарам без ядене  Crazy Гладна мечка хоро не играе Crossing Arms
мама Диди, има ли разлика между мастиопатит и мастит?За пръв път чувам за такова нещо  Blush
Гале, пак казвам че дори да се поддържа само списъка ще е чудесна помощ   bouquet
инкс, добре дошли вкъщи
Дзимби, ще помоля в родилното да го запишат без -ОВ и ще се моля после да направят компромис.Ако ли не - ще се съдим.ДаниелОВ не съм виждала и чувала все още  Naughty
Стеф, аз купих 1 пакет Пуфис, но са само от 3-6 и си мисля, че са големи.След това купих и един пакет на Дрогериемаркт 2-5кг и ще ги видиме става ли нещо от тях.Нали някъде четох, че Памперс не са препоръчителни за момченца newsm78 Но пък видях, че имат нови Премиум или нещо такова, специално за момченца Crazy Ще видиме.С проба ще стане
edna ot nas, много се радвам, че наминаваш и при нас! Стискаме ти палци  Heart Eyes Hug
Хух, не знаех, че на ортопед се ходи първия месец.Мислех си, че е след 6-тия  newsm78
Аз съм на 99% готова с приготовленията за Малчо, ама тооооолкова много ме е страх, че не е истина.Искам живо и здраво бебе  Praynig
Хайде, спирам се
Ео, връщате ми затова, че сутринта си поръчах поне 5 бебета ли  Crossing Arms Добре тогава, утре поне 10  Crazy Crazy Crazy

# 159
Здравейте момичета !

Честито на всички нови мами и техните рожби, много здраве, радост и усмивки.

Пише ви един горд татко  newsm44 newsm68 за да сподели Щастието си с вас.

Днес 10.07.2009 в 8 и 50 се роди нашия син Велизар - 2900 грама, 49сам.  smile3504

Мама  Oktaviq е добре, възстановява се и Ви изпраща поздрави.
Стискаме палци на мамите в очакване,
леко раждане и здрави, пухкави бебчета!  newsm10

# 160
  • Видин
ЕЕЕЕЕЕЕ супер  Laughing
Най-накрая и татко да се включи при нас  Crazy
Честито на мама Октавия!Много радости да ви носи малкия Велизар   bouquet Весело детство и много успехи   bouquet На татито наздраве  cheers
Айде, отсрамихме датата  Joy

# 161
  • София
Стеф, аз с щерката пробвах по едно време повечето марки на пазара, но Памперс си бяха най-добри за нея, не се е изривала, не пропускаха, въобще бяха нашите памперси.
karelia79 , дано се пправите бързо.Моята вдигна температура, но слаба за една нощ и после се изрина, понеже нашата педка е отпуска, я водих при две други и двете ми хазаха, че е скарлатина.Изкарах си акъла, дадохме и антибиотик дори,нали е задължителен в случая, и накрая след 3 дни от изследването излезе, че не е.Много се бях притеснила Crazy, че точно сега не  е момента да се разболяват, дано мине бързо при вас.
Миме, за вигантола - педиатърът ще ти каже най-точно, зависи от фонтанелата, с какви темпове се затваря, колко наддава детето и т.н.Също и трябва да ти даде направление за ортопед, засължително е , макар, че явно някои се помотват и не дават - това съм чела из форума.

Ееее, честито на Октавия!!!

# 162
Здравейте момичета !

Честито на всички нови мами и техните рожби, много здраве, радост и усмивки.

Пише ви един горд татко  newsm44 newsm68 за да сподели Щастието си с вас.

Днес 10.07.2009 в 8 и 50 се роди нашия син Велизар - 2900 грама, 49сам.  smile3504

Мама  Oktaviq е добре, възстановява се и Ви изпраща поздрави.
Стискаме палци на мамите в очакване,
леко раждане и здрави, пухкави бебчета!  newsm10

ДОБРЕ ДОШЪЛ НА ТОЗИ СВЯТ НА МАЛКИЯТ ВЕЛИЗАР!!!  bouquetЧЕСТИТА РАДОСТ НА МАМА ОКТАВИЯ И НА ГОРДИЯТ ТАТКО!!! МНОГО РАДОСТ И ЛЮБОВ ДА ВИ НОСИ ВЕЛИЗАР!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 163
  • Кърджали
Добре дошъл на малкия Велизар. Да носи много радост на мама и тати.

# 164
Честито на Окатавия и на смелия татко, който не го беше страх да пише във форума Simple Smile)) Да им е живо и здраво синчето, много да ги радва Simple Smile
Днес острамиха темата Simple Smile
тоничка - дали отиде пак в болницата
дарка–живко - ти си купила памперси като за цяла детска градина Simple Smile аз съм купила само 1 малко пакетче за вкъщи и като се роди бебето тогава ще купуваме още.

Общи условия

Активация на акаунт