Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията на вече родилите от използването на бебефон?
Каква е препоръката за грижа за кожата на бебето?
Какви са впечатленията от бебешката козметика?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията на вече родилите от използването на бебефон?
-
Каква е препоръката за грижа за кожата на бебето?
-
Какви са впечатленията от бебешката козметика?
-
Какви са препоръките за къпане на бебето?
-
Какви са впечатленията от използването на повивалник?
Сега Ками още спи и мисля да не я будя, пък довечера не знам до колко ще откараме в игри и забави.
С Ками използвах в началото на Памперс, но попаднах на някакъв внос, или менте от две пишвания - всичко отвън, да не говорим за акото... Тогава ги смених с тези на Хъджис и бях страшно довола. Смениха им опаковките и развалиха пелените, минах на Молфикс и с тях приключих употребата на пелени. Ако не се лъжа и Хъджис и Молфикс са турски пелени, излизат по-скъпи от тези на Памперс, но аз виждах значителна разлика в качеството.
.

Имам и колектори за зърна, в които също може да се събира, но така ми е по-удобно.
Освен това според някои хороскопи е на границата, така че може да вземат по малко и от рак, и от лъв.
Сега се надявам бебун да е по-спокоен и вечер да спи иначе не знам как бих се справила и с двамата. 
.
.
...еми ако са големи ще купим други,кво пък толкоз...