За отслабването имам план - чета и изпълнявам напътствията на Дюкан - 199

• 19 631
  • 469
  •   1
Отговори
# 15
Добро утро  Laughing
Ей, при цялото си старание не можах да се закача на първа страница, тая сутрин имам един нет, мали малииии. Обаче, както е казал поетът: не везет мне в смерти - повезет в любви; та и при мен дано сработи формулата: бавен нет - бързо отслабване  Mr. Green
Вещи и mimensita, благодаря ви! Толкова е хубаво, като се грижите за нас  Hug Hug И на mmmShuhy80 и mihi69 благодарности за записа на първа страница, толкова сте мили  Hug Специално за вас една песен:http://vbox7.com/play:9a0ff0a1
Вчера нямаше кога да напиша за срещата със zorita, единственото лошо беше, че бе много за кратко. После с часове не можех да си изтрия усмивката от лицето (не че исках), Зорито хубавее с всеки следващ път и още е отслабнала, макар в трета. Много хубаво беше!  Mr. Green Laughing Grinning
Нямам време да се връщам да чета, затова обявявам едно масово нагушкване, който има поводи - да му е честито, който има нужда - наритвам, усмивки и хубав ден на всички ви  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 10 юли 2009, 07:59 от miss Marple

# 16
Добро утро.

Зашис за всички, които имат нужда.

Лек и отслабващ.

# 17
Добро утро ,
Благодаря на mihi69 ,М5,mmmshushy че ме записахте на първа.  Hug  Hug  Hug
Дано това тройно записване е на късмет.
минавамна бързо само да кажа ,че днес съм 78.700  newsm68
Мирка 75 направих ти местенце,мъничко ама от сърце.
Сега искам да нагушкам Николинчито   Hug  Hug  Hug
Добре дошли на новичките  welcome
И друго щях да казвам ама малкия ме вика  mamma

# 18
  • при моите деца .....
ПРИВЕТ!!!!
Да се запиша  в новата тема - "обута в син клин". Вещи,   bouquet
Четвърта я карам нормално - всеки ден трици и задължителен протеинов четвъртък - килограми - 62 - 1 под калкулатора и влизането ми в трета. Повече от 63 инещо не съм виждала дори и след голяяямо освинване.
Благодаря на Михи, че ме е записала, а и че е зарадвала рано-рано окото.
Шуши и на теб благодаря, мила.
Хубав ден!

# 19
  • по течението на реката
Здравейте  wavey на всички,устремили се към заветната цел - идеална фигура и на тези,които вече са я достигнали или са много близо до нея!
Виждам,че вече сте си "дружки" от доста време и сте станали като едно голямо сплотено семейство,но най-искрено се надявам да приемате и нови членове в него  Praynig. Такива,за които двуцифреното число килограми са само далечен блян.
От известно време надзъртам тайничко при вас,но все ми се струваше,че отслабването е невъзможно. Обаче снощи най-диверсантски се намъкнах при снимките на една от вас и те така ме поразиха,че направо си останах с опулени очи и увиснало чене  Scream известно време. Най-искрено и се възхищавам  omm и я поздравявам за това   bouquet /писах и на лични,дано го е получила/.Реших веднага да споделя с вас излишните си сланини,но нещо беше зациклил форума,та се включвам сега. Радвам се,че улучих и нова тема,дано да ми е на късмет.
Като начало си изтеглих "библията" на Дюкан,която смятам да принтирам и изям с кориците.

Преди няколко години,когато децата ми бяха в подготвителна група,казали на майка ми "искаме да имаме мама,слаба като госпожата". От тогава кой каквото ми е казал-това съм пробвала,ама безрезултатно.Както предполагам повечето от вас съм минала през доста методи и диети,но без особен успех или с временен такъв. До преди месец и половина тежах 132кг. Убедиха ме да си купя хапове,от които през първите 5 дни свалих 4 кг,през останалите 15 - още 1 и през следващите 15 още 1. После - нищо. Пия ги май колкото да се намирам на работа. Карам на кафе,вода,7-8 солети на ден и краставици,а нищо. Сега съм 125кг и много искам да мина към вашите редици. Дано ме приемете.

Желая лек и спорен ден на всички.  newsm51

# 20
ДобрЮтро на целия АРМЕНСКИ ТЕАТЪР  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Мерси много,че сте ме записали на първа страничка....

Аз днес съм маалко(ню-ню) по-добре,но продължавам с температурите и гнойната ангина.... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes...
Много ви благодаря вчера за подкрепата ! Hug Hug Hug Hug Hug Имах нужда....Че щях да се хвърлям от покрива накрая...толкова ми беше черно пред очите... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Днес ще бъда на кюфтета-фрикасе и за вечеря - шишчета със задушени картофки(че ми е нишестян ден) и шопска салатка

# 21
Добро утро и от мен! Hug Hug Hug

Точно от две килца имам нужда! Heart Eyes

Мламбева,добре дошла,зарежи хапчетата,и се захващай за пържолите,успеха е гарантиран!

Мастерче
,вземи да оздравяваш вече,какви са тия болести! Hug

Михи,Шуши-благодаря ви ,милички! Hug Hug Hug Heart Eyes

И да не забравяме-петък е!!! Mr. Green

Последна редакция: пт, 10 юли 2009, 08:21 от Nyala

# 22
           Здравейте момичета!

шуши, янич, петенце-цветенце, сноучева, мис марпъл, блулейди,  talyyy,  айнур, CarmenQueasy, BlackSnake - благодаря за пожеланията. smile3525 smile3525 smile3525

шуши, михи - благодаря за записа на първа страничка Hug Hug Hug Hug

пинк85, нарциса, епсон, женуша - честити месечинки на всички вас с малко закъснение  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

вещи  -  страхотна темичка Peace Peace

Лек и минусов ден на всички  smile3525 smile3525 smile3525

# 23
Здравейте -  Hug

Благодаря, че сте ме записали и мен на първата страничка  Hug

Михи -  Hug  Шуши   Hug

Айнур -  Hug  

Смайлис - благодаря ти   bouquet   Hug  

ПП
Миркааа   dancing   kiss   dancing 

Последна редакция: пт, 10 юли 2009, 08:45 от svetlat

# 24
 Joy Смайвате ме с тези списъци за записване на първа, ама пък ви благодаря, за което  Hug Hug Два пъти ме има в тях и в един пост на Бети.... значи, колко ще сваля?  hahaha

# 25
Добро утро ,банда  Hug
mlambeva - добре дошла и успех  Peace бъди режимна и резултатите ще дойдат  Hug и моля те,смени си аватара - този е на Михи69  Wink
Михи и Шушинка - благодаря ви за записчето  Hug  Heart Eyes
Мимии - настигнах те ...  Laughing
Днес съм щастлива ,щот Кантарев рече 78,7  #Crazy трудно ми е да го повярвам след толкова време ... не мога да ви опиша чувстовото,ама повечето от вас ме разбират ...
Лек и усмихнат ден от мен

# 26
Добро утро!
Не можах да прочета половината от миналата тема, но искам да поздравя Мирка75 с виждането на желаната цифра на кантара! Дано я задържиш без проблем и още надолу! Честито и на всички с поводи!

На мен вчера ми правиха една манипулация с краткотрайна пълна упойка и независимо, че не бях яла нищо цял ден и пих само кола лайт (500 мл), днес съм цяло килце нагоре Sad А иначе точно бях достигнала килцата от калкулатора - 60.

Вчера станаха 4 месеца с Дюкан и с вас. Резултат - минус 18 килограма. (днешния плюс не го броя, сигрно са ми вливали я глюкоза, я нещо друго). Благодаря на всички от сърце, че сте толкова слънчеви и добронамерени! Засега си продължавам стриктно втората, ще се опитам да сляза под 60 килограма и тогава ще му мисля.

Прекрасен и слънчев ден на всички! Hug Hug Hug

А, Мирка писала преди мен! Мирка 75, Изпращам ти искрено голямо браво ! Hug

pink85, bluelady_D,miss Marple, BlackSnake , talyyy, mmmshushy80 ,aynur ,Gardenia, CarmenQueasy   , сега видях поздрава ви! Благодаря много. Не вярвах, но е истина, че душата се стопля, когато някой те спомене в темата! Желая ви нещата да са така, както ги искате!

Последна редакция: пт, 10 юли 2009, 09:19 от Jenusha

# 27
Привет момичета!
В предишната темичка не можах да се запиша, но тук даже и на 2-ра страничка.
Вещи - благодаря!
Все по често виждам 61кг - айде дано го задържа постоянно за  1 седмица и пак ще си удължавам третата.
Вчера пробвах за първи път протеините на прах. Всеки път се чувствах гузно като ги пиех  с този вкус на ш*****д. Иначе голям глад вчера - поне 3 дози от шейка, рибена супа /ама гъста - да не си помислите нещо/поне 3 пъти, сьомга на скара /2 котлета/, 2 кофички кисело мляко, около 200гр. пуешко филе и вечерта не издърждах и изядох около 300 гр. телешко / от приготвеното за днес в гювеч със зеленчуци/.
Привет на новите момичета  Hug /с едно изключение, ама няма да разпалвам пак дискусията /
Мастерче - радвам се, че си по-добре!

# 28
Ох smile3555 , ама тя и Гачони ме записала на първа   Hug
И М5, talyyy, Музичка, Биборана,  Hug Hug Hug Hug Считам се записана, като видя "записвам всички"  Wink
Bettie Page, много се радвам, че всъщност не си толкова боса в спорта (като мен) и си размислила за кардио натоварването  Hug
Paia4e, mlambeva, welcome на първа страничка (в края на първия пост) има албум "преди-след". Много е интересен и мотивиращ. Успеха идва при режимните  Peace
А и mlambeva, Мирка ти е казала, че това цветенце е на Михи, която пише редовно и ще ви бъркаме, ще си го смениш ли?  Praynig  Да ти предложа това: или това За кг не се притеснявай, колкото са повече, толкова по-бързо падат. Но трябва да се яде - с глад не се отслабва!
Мирка, бравооооооооо  smile3501 много ти се радвам на новите показания  Hug

И сега да се похваля: видях 62 на кантара  newsm44 , е следваше го девятка, ама пак си е радост  Party

Последна редакция: пт, 10 юли 2009, 08:55 от Gardenia

# 29
Мирка ,браво на теб много се зарадвах    Hug  Hug  Hug
mlambeva-Добре дошла,чети и питай.Ще си заминат пустите кила.Направи си калкулатора от първа страница, слагай една линийка, и смело при нас ,с многооо ядене ще постигнеш целта си.
Пий много вода/по 0.030мл на кг тегло/

Общи условия

Активация на акаунт