За отслабването имам план - чета и изпълнявам напътствията на Дюкан - 199

• 19 632
  • 469
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте, момичета smile3525!
Много сте мили, Михи и Шуши   love001! Благодаря ви, че сте ме записали на първа страничка!
Дано сваля още килце, макар че не се старая много за сваляне, по-скоро накъм задържане вървят нещата, както си и трябва.
Днес пак не съм се теглила, ама утре вече ще дам отчет.
Иначе снощи пангасиуса стана супер. На тефлонов тиган го правих и за разлика от друг път му излях водата, дето пусна, и после поизчаках да си пусне мазнината и се самоизпържи в нея и стана много много вкусен с лимонче ммммм  Joy. Довечера ще повторя Simple Smile
 !
ЕДИТ: Мастърче, да оздравяваш Hug!
Мирка и Светле, аз и за неделя отпадам май Sad . Мама ще ми идва на гости и ще се ходи цял уикенд по роднини на маса Simple Smile Ще си оставя втората гала за тогава май.

# 31
Добро утро... Hug
да се запиша и се връщам да почета  Laughing

# 32
Добро утро на всички  Hug
Поздравление за резултатите Simple Smile Аз си изядох триците и минавам да се запиша в новата тема.
Хубав ден на всички.

# 33
Моето голямо завръщане!!! , първи ден от ударния етап !Дано тези 15 кг тръгнат надолу.След като свалих 24 , освиних се с 3 и сега се разкайвам и пак наново.
 Ако има момичета които са прекъсвали като мен , моля да ми пишат как да си върна тая пуста ВОЛЯ и да махна чувството за вина!!!
 ЛЕК и успешен ден ,Много минуси!!!! Heart Eyes

# 34
вече със сигурност мога да дам описание на структурата на нашите теми:
1,2 стр- упорито записване, продължаващо до 3-4 стр.
3-4 стр. благодарене за записите, продължаващо до 5-6 стр.
7-30- постове по темата с избягване на спамове
30-33/34- упорито дебнене на новата темичка Simple Smile
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug на всички!  Heart Eyes

# 35
Добро утро! Кантара мръдна още ,но май ще еи от хранителното разрстойство  от снощи!Иначе режимност му е майката!Успехи на всички и минуси! Hug

# 36
  • Разград
Привет и от мен!  Hug
Тъкмо три килца ми трябват до заветното число на калкулатора!  Peace
mlambeva, добре дошла, миличка! Бъди режимна, похапвай си добре и пий много вода и всичко ще бъде супер! Успех ти пожелавам от сърце!   bouquet
Аз съм много доволна от режима и вече влизам в слинчета като синйото, макар и да не изглеждам точно като мадамата от първа страница, но на третата си месечинка ще ви се представя!
Вещи, благодаря ти, миличка, за страхотната темичка!  newsm51
Мастърче, дано скоро си здрава, защото е много неприятно да си с температура!  smile3525
Желая ви много отслабващ ден с много минуси!  Hug Hug Hug

# 37
  • Варна
ама, че сте ранобудни!добро утро!
Михи, М5, Шушинцеее, душичките ми!благодаря много! Hug Hug Hug
Мастърче, радвам се, че си мааалко по-добре, любов моя!а дано утре си съвсем добре!
Вещи, страхотна както винаги!  bouquet Hug
от онзиденшния ми минус, днес няма и помен!дали заради МЦ newsm78 аман вече! Crossing Arms
Мламбева, добре си дошла!тук ти  е мястото!чети, питай, слагай линийка и хапвай режимно! Hug

Снейкче, и аз чакам миличко!направо се побърквам!детенце не издържа и тръгна към МГ, където ще изкарат резултатите!СТИСКАЙТЕ ПАЛЦИИИИ!

Последна редакция: пт, 10 юли 2009, 09:33 от Petenci-cvetenci

# 38
Утро на всички !!  Hug

Днес съм -400 спрямо вчера..все се заричам,че ще се тегля веднъж седмично, ама на !!  #2gunfire

Шуши, друг път като се наканиш да идваш в Сливен свиркай !!

mlambeva, почвай я смело !   bouquet

Благодаря на всички, които са ме записали на първа страничка !  Hug
Аз лично пиша на трета ( май ), което значи -3 кила , нали така ???  Joy

Мастърче  Hug, оздравявай веднага, че тъй като си болна не виждам петъчни протеини ... Crossing Arms

Мирка, супер, браво !!  Hug

БАЧИИ, а ти къде изчезна ?????????

Вещи, нашия доктор май съвсем изплющя вече... newsm78. Синът ми каза,че в края на сезона ще влезе в лудницата..

На всички много прегръдки !!!  Hug  Hug  Hug

p.s non stop рефрешвам страницата на регионалния инспекторат ... кога ще излезе тва класиране ?!?!?!

# 39
Да се похваля днес кантарът ме поздрваи със -1кг. newsm44 newsm44 newsm44!!!Първо ще си променя линийката а след това ще ви чета......че съм ви истървала края.

# 40
Добро утро и от мен!

Честито на всички свалили, месечинки и рожденици , които съм пропуснала Hug Hug.
Немога да не честитя седмичката на МИрка, мнооого се радвам красавице Hug Hug Hug.
Мастерче да се оправяш по бързо слънце Hug

Нещо тая сутрин ме е ударило на размисли , та да взема да ги споделя.
Към новичките, правете всичко стриктно, карайте фазите докрай и резултатите няма да закъснеят и да се провалите.
Към тези изкарали и третата фаза, не се уливайте, не се отпускайте спазвайте протеиновия ден, триците и много вода и запазването на кг е сигурно-да не ревете после като мен!

Въртя се в някакъв кръг, а нещата стават много бавно и трудно.
До вчера изкарах 3 П дни и паднах и под лентичката в подписа ми.
Вчера минах на ПЗ и то само на вечеря-след изядени 2 купички таратор, омлет и 1 домат-днес съм +800 гр.
Знам че е вода и резултат от по късното хранене, но си е гадно.

Няколко съвета и към третофазничките-няма го вече неограниченото хапване на режимни неща-трябва ограничение.
Поне при мен и късното хранене после гарантирано дава+.
Втория път е гадееен/Люска,Black Snacke Hug/, не го допускайте режима е перфектно измислен и действа, личен пример-Нелсън  Hug.

После ако се сетя нещо още ще го добавя, а сега гушш на всички Hug Hug Hug Hug Hug

Нелсънче,Светлат, Мирка,  Викито ,Кри, Люси, Ванеска, Татит, ,Вещи, Флучия, Дари, Весито 5,Шуши, Дорчестър, Креми Савова, Мастерче, Няла, Гардения, , Сани3, Вани Ник, Мименсита, Юни,Ив Микова, Айнур, Гулбенур, Цоци, Танчетата, Тонитата, Филюдка, Липстик, Зорита, Марчелка5, Мерито, , Бачи, Немското Цвети, вая, Сноучева, Музичка, Мери Зайо, Паталинка, Михи 69, Петинка,Блулеиди Д, Петенце-Цветенце, Мис Марпъл, Мимиии, Black Snacke

Успешен ден!

Последна редакция: пт, 10 юли 2009, 09:59 от veneras

# 41
  • GYM
Добро утро и от мен!
Михи, Шуши Hug благодаря ви милички за записа на първа!
Мастерче, оправяй се бързо, много Hug Hug Hug
Аз наблюдавам нещо много интересно от 1 месец насам. Значи след задължителния П четвъртък, винаги съм някакви грамове нагоре, от порядъка на 300, 400 newsm78
Разкарват се още на следващия ден, ама се питам - що така бе newsm78
Някой има ли подобен проблем?
Успешен и усмихнат ден от мен и на всички без изключения  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Едит: Мирка, Танятаис, МериІзайо, честити ви минусчета

# 42
А според моя календар и болките в ячниците днес съм в овулация ама много ме боли днес бе момичета..... #Crazy Sad

# 43
Венерас, много хубав пост !!! Hug
 И аз все това повтарям !! Не спазиш ли всичко както е по книга, втория път е трудно, бавно и уморително. Но има много успели , затова те са ми стимул..и то огромен! Няма да ги изброявам, за да не пропусна някой..но те си знаят кои са. И да пишат по-често !!!!!   bouquet

Момичета, неофициално ми казаха , че синчето е прието по първо желание. Много съм щастлива !!!  Party Party Party

# 44
  • GYM
BlackSnake поздравления  bouquet
Венерас Hugще се справиш, красавице!

Общи условия

Активация на акаунт