За отслабването имам план - чета и изпълнявам напътствията на Дюкан - 199

• 19 660
  • 469
  •   1
Отговори
# 405
Валентина, това тегло при какъв ръст е ?? Защото за мен примерно това са мечтаните килограми.  Laughing И никакво отчаяние. Разбира се , че ще успееш. Режимът е вълшебен!!   bouquet

Тегло 75 при 170 см. Как звучи?
Звучи ми супер!Аз бях 70-73 кг за 2 години на 178 см ръст и изглеждах доста добре:)-място за саморекламка!Но години наред съм била 65 и се харесвах така повече.Калкулатора ми казва 68 .Смятам,че ще си изглеждаш супер на 70 кг! Hug

# 406
Добро утро и от мен!  Hug
Аз пак съм с голям +  Cry. Не знам това дали е нормално в началото на трета, ама съм като някой асансьор +-1 кг. Да не говорим че числото 55 не съм го виждала от първите дни на трета. Вярно че чакам МЦ и ми закъснява вече 5 ден (което за мен е нещо нормално), ама все пак такива разлики. А пък може и да греша някъде. Много ми е трудно. нишестени продължавам да не ям, понеже се притеснявам, че +а ще е още по-голям, а хляб просто не ми се яде. Имала съм само 2 гали, днес мисля да е гала. Въпрос към третофазничките: тоя кашкавал (за сиренето ясно) може ли да го стържа върху салата или яденето? Не знам вече, усещам се че задържам и много вода и не знам как да се справя с това.
В неделя бях на кръщене и оттогава е тоя +, вчера малко беше намалял, ама днес пак е същото. Тази снимка е от тогава:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=13557590
парола: didka
Много искам да си задържа килограмите, не искам пак да съм дебела!

Ами това е за сега!
Хубав ден ви пожелавам!   bouquet

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 09:17 от Didka_23

# 407
Утрооо !!!!  Hug

Днес не се качих на кантара просто защото сутринта се чувствах една лека, въздушна  hahaha, приповдигната, танцувах си сутринта на http://www.vbox7.com/play:0872b368...поздрав за всички .. и дет се вика настроението ми беше на макс. Та си викам има ли смисъл тая електронна мраз да ме вкисва. И го оставих ненастъпан ! Айдее, с него ще се занимавам всяка сутрин !!!  Joy Joy Joy

Валентина, ти си знаеш, душко колко искаш да тежиш  ! Аз съм висока 1.76 и когато тежах 75 кила изглеждах много слаба ! Но аз по принцип съм с тежки кости де..то затова според Дюкан трябва да тежа 78 кила.. newsm78...Карай си режима смело и ще стигнеш мечтаните килограми !  Hug

Мименситка, браво, мацка , супер си !! Може да почерпиш и кантара днес ! Полей го с малко вряло кафе !!!  Joy Joy

Добре дошли на новите момичета !!!   bouquet
Пак казвам режима е чуден ! Не само отслабвате, а се подмладявате, стягате, разцъфвате, влияе на потентността...хахаха..тва може би само за мен да важи де.. Joy Joy

Нелка, ЧРД на патерици. Бъди здрава, красива, обичана !!!!   bouquet

Мастърче, най-накрая оздравя ей !! Амчи толкова време боледува ли се ??? Лиготии !!
 Joy Joy Joy

Дидка, като свърши цикъла, ще видиш желаната цифра !  Peace

На всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug  !!!!

# 408
Здравейте на всички и успешен ден Simple Smile Ще продължаваме с третата фаза,мъжът ми малко се поуспокои след вашете отговори вчера,така че БЛАГОДАРЯ ВИ! Днес мисля да направя гала вечеря и отново започвам да се чудя какво точно е позволено Embarassed Може ли да му направя една шопска салата /ама както си трябва - със сирене,зехтин,оцет/ плюс мусака /от тази която съм готвила за себе си /т.е. не по режима/. Или може би ще прекалим по този начин с галата Thinking.......... Моля за отговори Simple Smile

На гала е позволено всичко нережимно, само че по едно. Спокойно може да се хапне салата, основно и десерт. Аз тогава си позволявам дори и по чаша вино и малък аператив.  bowuu Ако греша, нека по вещите от мен ме поправят  Rolling Eyes
 Днес продължавам да съм 63 кг, за отчета.

# 409
Здравейте на всички и успешен ден Simple Smile Ще продължаваме с третата фаза,мъжът ми малко се поуспокои след вашете отговори вчера,така че БЛАГОДАРЯ ВИ! Днес мисля да направя гала вечеря и отново започвам да се чудя какво точно е позволено Embarassed Може ли да му направя една шопска салата /ама както си трябва - със сирене,зехтин,оцет/ плюс мусака /от тази която съм готвила за себе си /т.е. не по режима/. Или може би ще прекалим по този начин с галата Thinking.......... Моля за отговори Simple Smile

На гала е позволено всичко нережимно, само че по едно. Спокойно може да се хапне салата, основно и десерт. Аз тогава си позволявам дори и по чаша вино и малък аператив.  bowuu Ако греша, нека по вещите от мен ме поправят  Rolling Eyes
 Днес продължавам да съм 63 кг, за отчета.

Така,така...ПРАВИЛНО!!!  Hug Hug Hug

# 410
  • София
Здравейте, красавици!
Мастърче, радвам се, че вече си добре! Hug

При мен четвърта върви добре, хапвам си общо взето от всичко! Само хляб не винаги ми се хапва, вече почти не готвя с мазнина, дресирам и домашните на правилно хранене Mr. Green ! Килцата засега си стоят на едно място и много се радвам.

Честитя месечинки, рожденни дни, минуси и всички хубави поводи!   bouquet
Хубав ден ви желая!  Hug  Hug  Hug

# 411
  • София
здравейте момичета. 
аз днес се чувствам ужасно Sick  и незнам на какво се дължи.ще отида да си легна пък да видим какво ще стане (стига малкия файтун да ме остави да поспя де).
желая ви лек и отслабващ ден   Hug  Hug  Hug

# 412
Хайде да се разпиша и аз  newsm47!
Тези дни варирам с 2 кила - цяла седмица!Старо куче съм, ама пак ми е кофти!Зная, че е вода, ама си е по мен - все ми е тая вода или сланина, щом съм се подула...Ами спирам водата - то тя си ми е проблем още от началото и при условие, че съм предимно на кис. мл. и салати и плодове, не е проблем, та от вчера се оттичам и днес съм - 600гр.
Добре, че се научих да познавам тялото си що се отнася до храната и паниката не е толкова силна  Wink
Хубав ден на всички  Hug!

# 413
     Здравейте , сладуранки !  newsm51
 Днес се събудих от глада в моето стомахче , именно този глад преди ме водеше във втора с него разбирах че режима действа и организма работи и изгаря всичко , като се има предвид че снощи вечерях късно и много , донесоха ми кисело зеле и една тава с пиленце почти си замина  ooooh!  Реших до края на месеца да следя как върви свалянето със системата 1 на 1 и след този период дали да променя! Просто ми е малко трудно с готвенето , защото нямам време всеки ден да готвя различно , а примерно в недеря готвя за 3 П дни напред !   chef
  Честит рожден ден на Нели на патеричка ,бъди жева и здрава и все така усмихната и красива !  newsm59
  Тяна  Hug , радвам се , че се завърна във форума , липсваше усмихнатите ти постове !
   kristi vq ,  по повод поликистозата  , аз преди да започна Дюкан имах и то от даста време , кактои проблеми с МЦ то , само след 3 месеца и свалени 15 кг при преглед при доки се оказа че нея просто веще я няма! Мисля че и Ванеска пред беше коментирала и при нея същото ! Успех ти желая  Hug
  Николинчето , слънце ти просто си невероятна , ти си толкова силен човек , пожелавам ти много скоро да се махне гънката и да влезнеш успешно в трета фаза  Hug  bouquet  omm  Hands Clap
    Айнурче , на тази марка има едни страхотни сушени зеленчуци , без никаква сол вътре , аз ги ползвам почти за всичко !
  Мастърко , радвам се да усетя ведрото ти настроение !  Hug
 Меган 79 , я се стегни , попълни гардероба , сега кой ще ги носи тези красоти , стига глупости и издънки , докарай си нещата до край и те чакаме в БГ красива и с постигната цел!   Hug
  Викито , миличка аз също бях на твоя хал в трета е сега си сърбам попарата  Blush
Знам че ще се справим , няма да се отказваш !  Hug
   Дидка23 , слънчице , така грееш от снимката   bouquet , не се тревожи бъди си стриктна и се качи на кантара чак когато си тръгне МЦ то , тогава всичко ще си е на мястото си !
 BlackSnake , мерси за поздравчето !  Hug Crazy
  Хайде сладуранки , прекрасен ден ви желая , аз тъжно съм залегнала над бумагите и си мечтая за почивка и плаж  Tired
  За всички много  Kissing Heart dancing kiss

# 414
  • Бургас
Добро утро  Hug
Днес продължавам да си имам +,но все пак въвеждам новите храни и ми се струва нормално,вчера и кашкавал и 2те филийки хапнах.
Аз все още не съм решила на гала какво искам да ям,затова скоро май няма да я направя,на 25 съм на семеен празник и тогава може би ще е.
Боби,и аз съм го забелязала това с водата,ако пия около 2 литра всичко е ок,но когато се наливам не успявам да я изхвърля всичката.
Вики,Меган,не знам как мога да ви стимулирам да не разваляте хубавия си резултат,аз примерно всеки ден си гледам снимките от подписа и се надъхвам да успея да съм такава като на последните снимки,това ми парира всички грешни мисли.
Мстърче,радвам се че си се оправила и пак си с нас  Hug
BlackSnake,правилно си отсвирила кантарев,важното е как се чувстваш,другото е за статистиката и определяне броя на дните в трета.
Дидка23,много си сладка на снимката,като момиченце си,да не ти пука за показателите на кантара,важното е че изглеждаш много добре.
Мери зайо,браво за постижението,а да знаеш от 56 на 42размер какъв кеф е,няма да си помислиш да прегрешиш вече.

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 10:52 от Mira 1919

# 415
Привет на дюканстващото воинство! Влизам да поздравя НИКОЛИНЧЕТО и да изразя истинското си възхищение от волята и успеха и, страхотна си миличка!Гушки за всички Hug Hug Hug, от сърце  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes! Хубав, слънчев, усмихнат и режимен ден желая!

# 416
Ехо ,тук ли сте? Party GrinningДнес съм с нова придобивка вчера си купих панталон -бял при това и днес съм с него Mr. GreenПо важното е че си взех с два номера надоло.От 56 съм паднала на 52 и се чувствам страхотно!Снощи кантара ме наказа за моите прегрешения онзи ден с +500гр.но си го заслужих.И на мен тази година жегите ми понасят.Като знам друга година как се потя и пуфтя това го няма вече.Довечера ще се снимам и ще ви кача новото панталонче за да ме видите Mr. GreenЛек ден,и умната  Hug Hug Hug

# 417
Здравейте!!
Поздрави и минусчета за всички!  Hug
Аз преминах в трета олекотена... мисля, че съм бременна, но е много рано още да отида на лекар.  Embarassed Embarassed Embarassed Качих 1 кг, не съм прегрешавала, освен с един сандвич, в който имаше малко зехтин - забравих си храната за обяд и се наложи да го купя. Но пък не посмях да стоя гладна при това положение...
И сега се отказах от подсладителя. Купих си стевия. Но тя променя вкуса на кафето и ми е малко неприятна.  Sick Май ще се уча да пия горчиво кафе - преди диетата си слагах по три лъжици захар  Flutter.

# 418
И аз отказах подсладителя,първо кафето започнах да го пия с мляко за да не ми е горчиво и  малко по малко намалях количеството и сега от месец и нещо си го пия без подсладител без проблем.Наистина е въпрос на навик.

# 419
Шуши, никакво отказване! Няма да стана за резил я! Толкова хора ми се радват на постигнатото, други злобеят и в никакъв случа няма да им доставя удоволствието да ме видят като преди!
Просто нещо ми е хаотична третата, не съм си набелязала кога ще са галите, кога нишестените и в един ден се оказват 3 гали за една седмица, нишестени тук-так, хляб и сирене никакви почти...
Днес си написах на един лист менюто от днес до неделя включително, за да не се обърквам и ще си го следвам, че да се нормализират нещата. Много е измамно как като сгафиш 1-2 пъти не се качва почти нищо , а после бам 1кг нагоре. Не се подлъгвайте като мен!
Мира   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт