Анулиран полет

• 3 428
  • 27
  •   1
Отговори
# 15
Ами ниЩо не му върнаха. Негов си бил проблемът. Щом като не се обадил да си потвърди полета, zначи нямал намерение да лети. Няма zначение, че си е купил двупосочен билет.  Twisted Evil
Това беШе преди няколко години, от тогава съм се zарекла да не пътувам с български авиокомпании. Предпочитам да дам малко повече пари, но да ми е мирна дуШата.
Иначе аz винаги 24 часа преди полета ми проверявам дали не се е сменил часът. Но това го правя най често онлайн, никога не съм се обаждала на Луфтханzа да потвърждавам, че Ще си полzвам билета. Най верояzно Ще ме помислят zа луда.  Laughing

# 16
България еиар са алчни на мен са ми анулирали полет и после ми искаха да им доплащам за следващия  #Cussing out

# 17
Аз не съм имала проблеми с България еър,но винаги съм купувала билетите си от официалните офиси на компанията или от сайта,не от агенции.
Че не са най-добрата компания е ясно, няма сега да почна да твърдя обратното. StopНо и агенциите,които предлагат техни билети доста оплитат нещата.От съвсем достоверен източник приятелка работеща в такава агенция знам, че самолетните билети,са много динамични продажби,понякога агенцията има квота за евтини билети на някоя авиокомпания,но ако не спази стока да ги продаде,от компанията превозвач не и признават и продадените до момента. Или си прехварлят клиенти между агенциите,за да си попълнят споменатите вече квоти.И тогава изведнъж се оказват отложени полети и куп неприятности за нищо неподозиращия пътник.
Как си представяте,че цял отложен полет може да разпредели пътниците си един ден по-рано или един ден по-късно за друг редовен полет-нали и тези полети са пълни ???Как ще  поемат още по 50 пътника примерно?
Лично аз не си го обяснявам за редовния директен, ежедневен полет Амстердам-София,как е възможно да се получи. newsm78
Вероятно ,ако ме сполети такова нещо ще летя след седмица Mr. Green или с доплащане с друга компания. Twisted Evil

# 18
Аз пък за първи път чувам термина потвърждаване на полета Shocked  Това, че си купил билет за определен ден и час не предполага ли, че имаш намерение да летиш. От всичко, което съм чела за БгЕър се учудвам, че има все още ентусиасти да летят с тях.
arrows, явно ще им сърбаш попарата, за съжаление  Sad 

# 19
Ох...
Ще видим какво ще стане. Много се надявам да няма проблеми, че само тва ми липсва...

P.С. Освен това не мога да си разпечатам билетите, от няколко дни безпроблемно влизам в accounta си в yahoo, но в мейлбокса не мога. И не е проблемът в компа ми, пробвах от интернет кафета - пак не става. А другия ми мейл (дет не ми е официален) пак в yahoo, се отваря без проблем. Направо съм в шах. Някой има ли идея къде може да е проблема?

# 20
 arrows, пиши им да ти изпратят билетите на другят мейл. Това е най- лесното което ми идва на ум.
Аз затова моите веднага ги разпечатвам, добрече обаче видях темата- след две седмици и ние трябва да летим с тях, ще взема да проверя дали всичко е наред да нямаме изненади в последният момент  Sunglasses.

# 21
arrows, пиши им да ти изпратят билетите на другят мейл. Това е най- лесното което ми идва на ум.
Аз затова моите веднага ги разпечатвам, добрече обаче видях темата- след две седмици и ние трябва да летим с тях, ще взема да проверя дали всичко е наред да нямаме изненади в последният момент  Sunglasses.

Писах им, получих билетите, даже ги разпечатах. Мейла ми обаче продължава да не се отваря, нямам идея какво може да е. А точно този мейл ми е супер важен. Sad

# 22
Някъде четох за подобен проблем,Вероятно паролата е сменена от администратор,но за това би трябвало да си получила меил предварително,дано не е това.Опитай с опцията за забравена парола и провери за съощение резервния имеил,който си посочила при регистрацията.И ако и така не стане
питай в някой форум,или тук,може би  newsm78
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=370311.0

# 23
Някъде четох за подобен проблем,Вероятно паролата е сменена от администратор,но за това би трябвало да си получила меил предварително,дано не е това.Опитай с опцията за забравена парола и провери за съощение резервния имеил,който си посочила при регистрацията.И ако и така не стане
питай в някой форум,или тук,може би  newsm78
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=370311.0

Влизам в accounta си, влизам във всичко, мога да сменям пароли, мога да променям каквото си искам. Не ме допуска само вътре в мейла, дава ми бял екран и че чака... ама то чака вече почти седмица.
Ще питам в темата, която си ми дала. Благодаря.
Аз вече писах в хелпа на Yahoo, ама ни дума, ни вопъл, ни стон...  Confused

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 23:23 от arrows

# 24
  • E-CLM & CH-VD
Ако не друго, то поне (временно) можеш да си пренасочиш пощата от този акаунт в другия в яхуу, който имаш.

# 25
Ако не друго, то поне (временно) можеш да си пренасочиш пощата от този акаунт в другия в яхуу, който имаш.

Как?
Искаш да кажеш, че мейлите, които получавам в неотварящия ми се мейл, могат да бъдат препратени на другия, който се отваря? Ако е това, определено е спасение.
Отивам да търся опцията.  smile3519

# 26
  • E-CLM & CH-VD
Да, имаше го някъде; помня, че търсех дали има поп3, и попаднах на него.  Peace

# 27
Отворих го! Не мога да си намеря място от радост  Hands Clap
Писах в Yahoo! Сlever Deutschland и ми отговориха на минутата.
Ех, сега мога да спя спокойно
Лека нощ  55

Общи условия

Активация на акаунт