ЖЕНАТА ЗОДИЯ РИБИ - 8

• 20 709
  • 445
  •   1
Отговори
# 375
  • Burgas, Bulgaria
оби4ам ВИ,отивам в другото място-заведение  Crazy

# 376
Няма бебе, измъчи я малкото зверче от сутринта. И системите не помогнали. Ще я вкарват за секцио, само не разбрах с пълна или местна упойка, но ще я оперират.

# 377
  • Burgas, Bulgaria
ух айде да мине леко поне секциото Praynig

# 378
нур,има ли новини от Алекс?разбрах,че за секцио са я вкарали.ох,дано всичко е ок. Praynig

# 379
Лейдис, имам удоволствието (казано по нашенски кефа) да ви уведомя следното:
"Имам си дъщеричка, роди се снощи със секцио, 4100гр, ще се казва Катерина" - препис на Александрин смс от рано тази сутрин.  bowuu

Разгеле, родихме!  Whistling Отварйте шампанското!  Hug

# 380
  • в страната на абсурдите
браво,много се радвам за сандра!да и е живо и здраво бебчето,а тя бързо да се възстанови!и хубаво име са избрали!

# 381
Честито на мама Сандра!  bouquet
Ето и специалната Катеринина тема.  Grinning

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=418628.new#new

Последна редакция: пт, 07 авг 2009, 10:23 от luna

# 382
ЧЕСТИТА РОЖБА!!!

# 383
Да се разпиша най-накрая и аз. Честито, Александра, живи и здрави да сте и двете, тепърва радост и късмет да си носите, да се обичате и подкрепяте по-нататъка, когато се наложи. Да си майка е едно от най-хубавите неща на света, пък може би и най-хубавото

За теб:
За адаша:

За малката Лъвица:

# 384
УРААААААААААААААААА ИМАМЕ СИ БЕБЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!

КАТЕРИНАБраво Алекс. newsm44 smile3525ти си героиня.да ти е честито малкото сладурче.да сте живи и здрави.желаеме ви цялото щастие на света. smile3501

# 385
Като лели на бебка да се почерпим подобаващо Crazy

НАЗДРАВЕ newsm19

# 386
  • Burgas, Bulgaria
да е 4естито най-4аканото бебе на родителите си на лелите  Mr. Green
здрава и щастлива мома и желая да е

как сте девойки

# 387
ами аз не съм много добре,защото моите хора заминаха преди седмица на село а аз тук в София се побърквам.липсва ми детето.давам си сметка,че от както ги има ,живея пълноценно.преди това е било само съществуване. Rolling Eyes

# 388
ами аз не съм много добре,защото моите хора заминаха преди седмица на село а аз тук в София се побърквам.липсва ми детето.давам си сметка,че от както ги има ,живея пълноценно.преди това е било само съществуване. Rolling Eyes
Аз па искам да идат на село за една неделя барем.  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Искам да нищоправя. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Искааам.
И да ви подканя уважаеми, да пишете ей тук. Понеже сте достатъчно разсеяни да не видите линка, аз ви го показвам отново. Crazy

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=418628.new#new

Hug

# 389
  • Burgas, Bulgaria
отново имам киста 4,5см. -ако и този път ме оперират ще стана без 2яй4ника ................. много  ми е криво ...... до кога бе мамка му все така  Tired

Общи условия

Активация на акаунт