VICHY

• 91 285
  • 447
  •   1
Отговори
# 165
Аха, точно и аз за жълтеница си помислих. Crazy

# 166
Тестер на новия ФДТ има в списание Гламър Simple Smile

# 167
  • София
Ами на опаковката пише, че е за почистване. Специално питах и в аптеката и ми казаха, че е много добра.
Предполагам, че ти говориш за почистващата вода. Т.е. мицеларният разтвор. Вече повечето компании го предлагат.
Наистина е много добър, макар и усещането след почистване с него е за сухота на кожата и придърпване. Поне при мен беше така, а аз имам суха кожа на лицето.
Иначе, чистата термална вода почиства толкова, колкото чешмяната вода. Т.е. никак.

# 168
  • София
  Shocked Мне... на новия крем има мостра.  Rolling Eyes

# 169
В списание EVA, последния брой, има тестери и на новия фон дьо тен, и на новото кремче. Сигурна съм, купих си списанието вчера  Wink Peace

# 170
  • Belgium
  Shocked Мне... на новия крем има мостра.  Rolling Eyes

Да, в Гламър има тестер на тонирания крем, не на фон дьо тена.

# 171
Аз пробвах новия ФДТ вчера- взех си мостра. Лек е, доста течен, не особено покривен...да речем средно покривен, седи много нежно на лицето, направо невидим  Peace. Аз лично се отказах от покупката му- първо, че много ми е трудно нанасянето на толкова течен ФДТ и второ- търсех нещо малко по-покривно. Дано съм била полезна.

# 172
Да изкажа и аз мнение за новият фон дьо тен,днес цял ден съм с него,доста е течен и поради това се нанася много лесно,много е лек и притен за носене,кожата става като кадифе след нансянето му.Има лека до средна покривност,ако имате дефекти за прикриване този фон дьо тен няма да ви свърши работа.
Кожата ми е нормална към смесена,такъв е и фон дьо тена,който пробвах,по принцип към края на деня леко лъсвам в т зоната,например с минералният фон дьо тен на Арт деко,с този на Виши това не се случи.За съжаление обаче не е много дълготраен,гримирах се в 12 на обяд,като под фон дьо тена имах база и когато се прибрах в 20часа вечерта вече се беше поизгубил.
Цветовете според мен също са доста бледи и жълтеникави,аз съм с бяла кожа и взех вторият цвят,а пак ми идваше леко светличък,това е общо взето надявам се да съм ви била полезна,утре сутринта ще пробвам фон дьо тена на Ларош.

# 173
mama galka23 , а забелязала ли си да запушва порите? То от веднъж човек не може да прецени, но все пак имаш ли усещането, че зфдт апушва порите? И още нещо, извинявам се, че не е по темата за Vichy, но да те питам за минералната пудра фон дьо тен на Art Deco, понеже знам, че я ползваш отдавна - дали запушва порите? Simple Smile Кожата ми е мазна и проблемна, често ми излизат черни точки и ми се стори, че последния път като си сложих от минералната пудра/фдт на Loreal ми излязоха няколко черни точки, което го отдавам на нея Thinking И понеже в скоро време трябва да си взема някакъв фдт се чудя прахообразния на Арт деко ли да бъде или течен фдт Rolling Eyes

# 174
  • Belgium
Аз никак не съм доволна от новия тониращ флуид на Виши. Пробвах го от тестер - като всички кремове на Виши, които съм ползвала до сега, ми прави кир ефект.  Confused

# 175
Момичета, някой купувал ли си е от крема за тяло в тубата \Роза\? Беше на доста добра цена - около 10 лв? Свършва ми лосиона и се чудя дали да си взема newsm78

# 176
Амра,според мен не би трябвало да запушва порите,говоря за този на Виши,много е лек и приятен.За Арт деко също мога да кажа че не запушва порите,точно обратното забелязах,че от както го ползвам се подобри състоянието на кожата ми,а аз се гримирам абсолютно всеки ден дори и събота и неделя понякога не правя почивки,сестра ми също го ползва и при нея не запушва порите.

Сега искам да споделя мнението си за фон дьо тена на Ла Рош,да ви  кажа много съм впечатлена от него,има течна консистенция,много е лек и същевременно е доста покривен,но без ефект маска,хубавото при него е,че може да се сложи малко количество и да стои много естествено,може да се сложи и повече,като въобще не изглежда напластено или изкуствено,според мен може да се използва и като коректор,има полу матов ефект.
Много добър продукт според мен и много икономичен,определено това ще е следващата ми покупка!
Още едно преимущество на фон дьо тена е че е със SPF20.

Последна редакция: чт, 06 май 2010, 16:34 от mama galka23

# 177
Амра,според мен не би трябвало да запушва порите,говоря за този на Виши,много е лек и приятен.За Арт деко също мога да кажа че не запушва порите,точно обратното забелязах,че от както го ползвам се подобри състоянието на кожата ми,а аз се гримирам абсолютно всеки ден дори и събота и неделя понякога не правя почивки,сестра ми също го ползва и при нея не запушва порите.

Сега искам да споделя мнението си за фон дьо тена на Ла Рош,да ви  кажа много съм впечатлена от него,има течна консистенция,много е лек и същевременно е доста покривен,но без ефект маска,хубавото при него е,че може да се сложи малко количество и да стои много естествено,може да се сложи и повече,като въобще не изглежда напластено или изкуствено,според мен може да се използва и като коректор,има полу матов ефект.
Много добър продукт според мен и много икономичен,определено това ще е следващата ми покупка!
Още едно преимущество на фон дьо тена е че е със SPF20.
как е името на този на ла рош и цена ако знаеш ) ?   bouquet

# 178
  • София
Аз искам да ви питам за крема за лице с роза от (сравнително) новата серия - някой може ли да каже дали хидратира добре? Кожата ми особено на бузите, ако не е намазана с богат крем става на ужасни люспи. Въпросният крем се води за смесена и суха кожа, но това описание не ми вдъхва много доверие, защото последния, който взех - хидратиращ за суха кожа на Ла Рош Посе ме разочарова много - 30 минути след като съм го нанесла лицето ми се лющи! ooooh!

# 179
Kупих си флуида Antiox и за сега съм много доволна. Кожата става много мека и изглежда свежа. Миризмата му също е много приятна. Ухае ми на банани и киви Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт