VICHY

• 91 283
  • 447
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Момичета аз искам д попитам за отзиви за този продукт http://www.framar.bg/%D0%B2%D0%B8%D1%88%D0%B8-homme-%D1%81%D1%82 … -pid30010305.html и за този http://www.framar.bg/%D0%B2%D0%B8%D1%88%D0%B8-oligo-25-%D0%BA%D1 … -pid30007493.html .Аз съм на 18 и искам някакво освежаващо гелче за около очи,против тъмни кръгове и подпухналост.
А също искам и да питам термалната вода кога и как се използва.И последно за този http://www.framar.bg/%D0%B2%D0%B8%D1%88%D0%B8-%D0%B5%D0%BA%D1%81 … -pid30000889.html ексфолиант отзиви,добре ли ексфолира,едни ли са перличките му.Благодаря предвариртелно
Стикчето за очи Олиго 25 е много приятно за лятото. Има разхлаждащ ефект, ама друг кой знае какъв ефект не видях. Според мен е подходящ за под и около 20 годишни жени.  Peace Термалната вода и за нея не виждам кой знае какъв ефект. Лятото разхлажда много приятно, ама кой знае какъв ефект върху кожата не виждам.  Peace Аз залагам на розова вода в пулверизатор. По' ми допада а и е по-евтино.  Peace

# 151
Момичета аз искам д попитам за отзиви за този продукт http://www.framar.bg/%D0%B2%D0%B8%D1%88%D0%B8-homme-%D1%81%D1%82 … -pid30010305.html и за този http://www.framar.bg/%D0%B2%D0%B8%D1%88%D0%B8-oligo-25-%D0%BA%D1 … -pid30007493.html .Аз съм на 18 и искам някакво освежаващо гелче за около очи,против тъмни кръгове и подпухналост.
А също искам и да питам термалната вода кога и как се използва.И последно за този http://www.framar.bg/%D0%B2%D0%B8%D1%88%D0%B8-%D0%B5%D0%BA%D1%81 … -pid30000889.html ексфолиант отзиви,добре ли ексфолира,едни ли са перличките му.Благодаря предвариртелно
Стикчето за очи Олиго 25 е много приятно за лятото. Има разхлаждащ ефект, ама друг кой знае какъв ефект не видях. Според мен е подходящ за под и около 20 годишни жени.  Peace Термалната вода и за нея не виждам кой знае какъв ефект. Лятото разхлажда много приятно, ама кой знае какъв ефект върху кожата не виждам.  Peace Аз залагам на розова вода в пулверизатор. По' ми допада а и е по-евтино.  Peace
Благодаря Simple Smile Освен да си взема  стикчето.Иначе и аз съм ползвала розова вода като тоник.Ще си взема термалната ако не видя особен ефект,ще си взема розова Simple Smile

# 152
Ами аз си се обслужих, имаше една купчинка до фон дю тените и си взех, в по- големите аптеки би трябвало да има.
Много искам да го пробвам този фон дьо тен,но никъде не мога да намер единични тестери,все ми предлагат от тези,които са си в аптеката да тествам на ръката,а така няма как да разбера каква покривност е,и как ще стои на мота кожа,моля ако някой знае къде има в Пловдив да пише.
Търсих тестери и на фон дьо тена на Ла Рош пак получи същит отговор нямало,единствената аптека в кото не съм ходила май е тази в Мола и там ми е надеждата!

# 153

Здравейте  Simple Smile

от много години ползвам козметиката на VICHY и честно да ви кажа съм доволна. Видях, че дискутирате термалната вода - преди няколко месеца си взех, но от нея не съм така удовлетворена както от другите им продукти. Много се пени и като че ли не почиства... Ползвам розова вода, която почиства лицето ми много по-добре и сваля всякакви гадости от него. От новия фдт също съм изключително доволна и мога само да го препоръчам Simple Smile

# 154
Термалната вода не се използва за почистване.  newsm78 И не би трябвало да се пени.

# 155
Ами на опаковката пише, че е за почистване. Специално питах и в аптеката и ми казаха, че е много добра.

# 156
 Rolling Eyes Възможно е,но аз все си мислех,че е само за освежаване.  Simple Smile

# 157
  • Пловдив
От години ползвам термална вода....за първи път чувам за почистване с нея  Shocked, не виждам как ще стане, за освежаваме е супер, както и са успокояване на кожата след слънце или почиставане. Лично аз обаче предпочитам т.вода на Авен. А относно тестери...и аз не намирам никъде в Пловдив, а така ми се иска да го пробвам този ФДТ.....

# 158
Аз съм много доволна от крема Нормадерм.
Преди години, като тинейдржър имах силно акне, и този крем ме избави от него. Сега го употребявам при нужда от време на време. И сега виждам подобрение.
Ползвам също шампояна против пърхут. За съжаление, не го пребори трайно. Почти няма докато е къпя с него, но спра ли пак се появява. Confused
За ФДТ и на мен ми е интересно. Бих пробвала.

# 159
Момичета най- накрая си намери тестер на фон дьо тена на Виши,утре сутринта ще го пробвам и в края на деня ще пиша отзиви ако някой се интересува.
Не е по темата,но си звех тестер и на фон дьо тена и на Ла рош и нямам търпение и него да пробвам ще пиша дали ми е харесал.

# 160
Момичета най- накрая си намери тестер на фон дьо тена на Виши,утре сутринта ще го пробвам и в края на деня ще пиша отзиви ако някой се интересува.
Не е по темата,но си звех тестер и на фон дьо тена и на Ла рош и нямам търпение и него да пробвам ще пиша дали ми е харесал.

Ааа по темата е, по темата е. Peace

# 161
  • София
От къде, от къде?  Whistling Mr. Green

# 162
  • София
аз пробвах на Виши един фон дю тен,но момичето каза че не знае дали това е от рекламата,Всичките имали термална вода,та тя не знаела.Обаче ми направи впечатление че цветовете са в жълтеникавата гама.Много се разочаровах,з-то кожата ми е доста бяла и розовее и тия жълти оттенъци които придава тоя фон дю тен,хич не ми харесаха.Не знам дали е бил същия,но в 21 век вече повечето козметични фирми имат и в розовата гама,не всичко е бежово и жълто.Дори най тъмния цвят ми се видя по жълт,отколкото бежов.

# 163
Новият ще да е бил. Аз съм с жълтеникава кожа, но този цвят който взех №23 , установих че ми жълтеее твърде много. Обикновенно не мога да си намеря жълтеещи.... Rolling Eyes

# 164
  • София
прекалено ми беше,а на ръката като сложих,все едно от жълтеница съм болна.Хич според мене не са уцелили цветовата гама.Много разочароващо,з-то пък като текстура е доста лекичък и приятно се размазва,поне аз така усетих от тестера.

Общи условия

Активация на акаунт