VICHY

• 91 232
  • 447
  •   1
Отговори
# 135
и аз тук чакам коментари за новия фон дьо тен

# 136
и аз тук чакам коментари за новия фон дьо тен
аз също. Hug

# 137
Надничайте и в темата за фон дьо тените тогава,че темите не са една и две човек не може да оспами навсякъде. Laughing Peace
Уф, аз ползвам новият на Виши или по-скоро ползвах, защото го подарих вече. Какво да ви кажа, ако сте ползвали старият вариант, същата лека текстура, много е приятен за носене, средно покритие, но на Т-зоната ми където лъсвам много през деня, още при нанасянето му се получава един блясък... Накрая на деня става още по- зле...
Трябва ,който е с със смесена или мазна кожа и търси матов тен да се пудри отгоре, на мен не ми се занимава. Tired
Така като гледам тези фон дьо тени са подходящи за хора с суха и нормална кожа. Мое мнение де.

# 138
  Миналата седмица си взех от новаия фон дьа тен и съм много доволна , покривността е много добра и в същото време лека и незабележина , дегримьора също е много добър много лесно сваля спирала и дава нежност и мекота на кожата !  Hug

# 139
 За новия фдт мога да кажа, че трябва да се слага по много, много малко.
Аз нанесох същото количество, което слагах от стария вариант, иииииии направо се маскирах, много недоволна останах от резултата.
Днес сложих съвсем мъничко и се получи много добре.
Доволна съм.

# 140
А на каква цена е?

# 141
28 лв и стотинки с подарък почистващо мляко Simple Smile

# 142
За новия фдт мога да кажа, че трябва да се слага по много, много малко.
Аз нанесох същото количество, което слагах от стария вариант, иииииии направо се маскирах, много недоволна останах от резултата.
Днес сложих съвсем мъничко и се получи много добре.
Доволна съм.

Т.е. има висока покривност, така ли? Peace

# 143
Aко сложиш нормално количество -да, но на мен не ми харесва този ефект и днес си сложих съвсееем малко и стана чудесно! Естествено и нежно стои!

# 144
 Hug  bouquet Благодаря за бързия отговор!

# 145
Момичета аз искам д апопитам за отзиви за този продукт http://www.framar.bg/%D0%B2%D0%B8%D1%88%D0%B8-homme-%D1%81%D1%82 … -pid30010305.html и за този http://www.framar.bg/%D0%B2%D0%B8%D1%88%D0%B8-oligo-25-%D0%BA%D1 … -pid30007493.html .Аз съм на 18 и искам някакво освежаващо гелче за около очи,против тъмни кръгове и подпухналост.
А също искам и да питам термалната вода кога и как се използва.И последно за този http://www.framar.bg/%D0%B2%D0%B8%D1%88%D0%B8-%D0%B5%D0%BA%D1%81 … -pid30000889.html ексфолиант отзиви,добре ли ексфолира,едни ли са перличките му.Благодаря предвариртелно

# 146
Вчера си взех мостра от новия фон дю тен и...  Shocked Страшно ми хареса! Може би защото си оцелих цвета или не знам, но до сега не ми се е случвало да се влюбя така във фон дю тен, зависи си и от типа кожа естествено, със сигурност ще си го купя  Peace

# 147
  • София
а тоя новия фон дю тен става ли за мазна кожа?Нещо не можах да се ориентирам от рекламата.Като гледам че е с термална вода си мисля че би трябвало да става.
И аз пък да изкажа лошо мнение за матиращия крем на Нормадерм,на мене кир ефект ми направи страхотен и все едно си бях сложила маска на лицето,а не крем.
И да похваля ампулите за косопад,от две ампули си оправих положението.Та много съм доволна от тях

# 148
  • София
Аз също не съм доволна от Нормадерм крема и измиващия гел. Гела страшно изсушава кожата, а крема и при мен даде кир ефект, а и мисля, че не се справи с несъвършенствата. Ползвала съм ги отдавна, когато бях със смесена кожа. Сега съм с по-скоро суха.

Бих похвалила Олиго 25 и Акуалиа термал кремчетата.

Заинтригувахте ме с този ФДТ. Почти не ползвам такъв, но от този ще си поискам мострички, да изпробвам консистенцията и цветовете. Оставам с впечатлението че дават, така ли е?

# 149
 Ами аз си се обслужих, имаше една купчинка до фон дю тените и си взех, в по- големите аптеки би трябвало да има.

Общи условия

Активация на акаунт