ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 9

• 64 562
  • 658
  •   1
Отговори
# 270
В Бонжура няма със сигурност.Ще потърся из аптеките,а ориентировъчно какво му е цената и има ли го в някой онлайн магазин?
Не се разкарвай напразно в Русе не се предлага Клиник.
http://oth.strawberrynet.com/makeup/clinique/ виж тук ,но аз така и не разбрах кой точно е ФДТ-а  и не знам дали го има в Ягодка.

# 271
  • София
Мацки, относно въпросният фон дьо тен, можете ли да ме ориентирате за цветовете? Интересуваме нещо средно (нито светъл, нито тъмен). като цвят с жълтеникав отенък. Към кой номер да се ориентирам? 4? 5? Някъде, някой да е успял да си вземе мостра (в София)?
И още един въпрос. Обсъждахте основата на Белапиер. Някой ползва ли я? И колко горе долу върви?
Благодаря ви предварително.   bouquet

# 272
Здравейте и от мен. Исках да Ви помоля за снимка на обсъждания на предните страници ФДТ на La Roche. Разгледах им сайта и там видях, че има няколко вида, затова искам да ме ориентирате. По отзивите Ви май мисля да го пробвам. Благодаря предварително

# 273
  • Поморие
Някой има ли вече отзиви за новия фон дьо тен на Виши-АЕРА ТЕН ПЮЪР?

# 274
Преди няколко дни взех този фон дьо тен на Ив Сен Лоран.
http://www.yslbeautyus.com/make-up-complexion-foundation/c38_40_ … product_info.html
Номер 1, най-светлият. )
Най-странното е, че цвета на самият фон дьо тен е много оранжев, а когато се нанесе на лицето, вече придобива нормалният и естествен цвят, който трябва. )
За сега съм доволна, макар че отново ми идва леко сух.

# 275
С риск да прозвуча снобски и зле: Лореал няма място в класацията около Кларинс... Хич не се надявай на една по-капризна кожа лореал да направи нещо хубаво... Не че Кларинс са супер, но са много по-качествени.

И аz споделям съ6тото мнение  Peace

Сигурно е така. Аз имам базата на Clarins и точно заради това искам да пробвам и тази на Лореал. Може би ще е най-добре да си намеря от някъде мостра, за да не се набутвам да си взема цяла  и да не ми хареса.  Peace

Ако ползваш базата на Clarins и просто искаш да експериментираш с нова, каято да ти хареса, бих ти препоръчала тази на Lancome. Тя е гелообразна.

Може ли да покажеш картинка или линк към тази база на Lancome?   bouquet

bouquet
Добре изглежда. А дали се продава в България, че нещо не съм я виждала тая база /или не съм гледала достатъчно  Mr. Green / И колко струва?

# 276
Извинете,че нахълтвам в темичката,но искам отзиви за този.

Попринцип ползвах до сега една неизвестна марка за България Rimell май беше,нещо такова,но където и да попитам казват,че вече не се внася,а нещата ми свършиха  и трябваше да купя нещо и се хвърлих на този..Моля Ви споделете!  Hug Hug

# 277
Уф, аз ползвам новият на Виши или по-скоро ползвах, защото го подарих вече. Какво да ви кажа, ако сте ползвали старият вариант, същата лека текстура, много е приятен за носене, средно покритие, но на Т-зоната ми където лъсвам много през деня, още при нанасянето му се получава един блясък... Накрая на деня става още по- зле...
Трябва ,който е с със смесена или мазна кожа и търси матов тен да се пудри отгоре, на мен не ми се занимава. Tired
Така като гледам тези фон дьо тени са подходящи за хора с суха и нормална кожа. Мое мнение де.

Ами аз да попитам за Ревлон Колор Стей, много изкуствено ли седи, тежък ли е?
Много го хвалят, че издържа цял ден, лицето е матирано и тн. Като се сетя сега като се стопли как започвам да приличам на "лъснат тиган" ли беше?

# 278
Уф, аз ползвам новият на Виши или по-скоро ползвах, защото го подарих вече. Какво да ви кажа, ако сте ползвали старият вариант, същата лека текстура, много е приятен за носене, средно покритие, но на Т-зоната ми където лъсвам много през деня, още при нанасянето му се получава един блясък... Накрая на деня става още по- зле...
Трябва ,който е с със смесена или мазна кожа и търси матов тен да се пудри отгоре, на мен не ми се занимава. Tired
Така като гледам тези фон дьо тени са подходящи за хора с суха и нормална кожа. Мое мнение де.

Много го хвалят, че издържа цял ден, лицето е матирано и тн. Като се сетя сега като се стопли как започвам да приличам на "лъснат тиган" ли беше?

Аз съм с мазна кожа и ползвам Revlon Color Stay за мазна кожа с фактор 6, никак не стои изкуствено, много добре матира, средно покривен. Това е моят ФДТ и не го сменям, доста смених преди да открия този и то пак от препоръки по форумите Grinning.

# 279
Е,не как да не се ядосва човек??? #Cussing out #Cussing out Тоя Макс Фактор стои като керемида по лицето и е на петна,като някоя хиена съм.Дадох 30 лв за нищо..плаче ми се.Все не попадам на добър продукт,ама чак пък толкова  #Cussing out #Cussing out Тей то като пазаруваш на своя глава  newsm45 newsm45

# 280
Извинете,че нахълтвам в темичката,но искам отзиви за този.

Попринцип ползвах до сега една неизвестна марка за България Rimell май беше,нещо такова,но където и да попитам казват,че вече не се внася,а нещата ми свършиха  и трябваше да купя нещо и се хвърлих на този..Моля Ви споделете!  Hug Hug

Как Rimmel ще е неизвестна марка за България? Не си търсила достатъчно. Rimmel има в ДМ, в ЦУМ и къде ли още не.  Peace

# 281

Не е лек и незабележим определно, но не е и тежък и като маска. Дава много сериозна покривност, без да изглежда толкова изкуствено като много други. Издържа цял ден със сигурност. За матирането...не съм много сигурна, аз си лъсвах с него (мазна Т зона само) нослето трябваше да го попивам от време на време. Хубав е, ако имаш сериозни неща за скриване.
За съжаление аз се изпъпчих брутално от него.. Confused

# 282
Благодаря момичета. Този на  Ревлон може и да го пропусна.
Търся наистина матов завършек.

MissNellie имаш ли някакви впечатления от прословутите фон дьо тени на NARS
http://www.narscosmetics.com/Sheer-Matte-Foundation-C619_makeup_7.aspx
и на Make Up Forever
http://www.makeupforever.com/#/int/en/products/complexion/liquid … tion/mat-velvet-/

Много ги хвалят тези двата, струва ли си човек да ги поръчва от чужбина, че не са от най-евтините?
Явно в нашата Сефора няма да ги имаме тези марки. Crossing Arms

# 283
Make up for ever все се каня и все нещо се случва и не ги пробвам Wink NARS  това което си показала не съм ползвала, но съм позлвала класиката им Sheer Glow и си струва паричките от всякъде, много красив завършек има. Но определно не е за хора с проблем с омазняването, аз туширах Тто с пудра.
Наистина течните ФДТ просто за мен няма как да матират и да стоят естествено.
Обмисляла ли си да промениш подхода си..? И аз дълго време бях вманиачена на тема матиращ ФДТ, но така и не попаднах на перфектния/...тези които наистина матираха трайно Т-то, правеха останалата част от лицето ми прекалено матирана, състарена, изглеждаше повяхнала просто...Затова подходих различно...Сгеа си вземам ФДТ с красив, естествен завършек, и матирам Т-то с хубава прахообразна (не компактна!) пудра. МАС,  Ben Nye имат много хубави такива, безцветни са и стават за всеки,  също за  Make up for ever съм чувала страхотни отзиви. Продукта обикновено се казва blotting powder защото е само с  цел да попие мазнината и  да матира. Стоят супер естетвено, въобще не личи че имаш пудра, а матират идеално. ЗНам, и на мен не ми се занимаваше да пудря, но това в крайна сметка ми спестява много пари в изпробването на нови и нови ФДТ в търсене на идеално матиращия.

Също, пробвала ли си прахообразни минерални ФДТ? с подходящата техника на нанасяне дават доста добро покритие, като течен, и са по-подходящи за мазни кожи ( с база задължително, иначе се 'свличат' бързо)

# 284
Май така ще направя, наистина както правилно отбеляза досега течен фон дьо тен ,който да ми матира идеално Т-зоната, не съм открила.
А пък като всички с мазна Т-зона и моето единствено желание е да е абсолютен мат, през целия ден.

Общи условия

Активация на акаунт