VICHY

• 91 301
  • 447
  •   1
Отговори
# 195
Простете ми, че не мога да изчета цялата теми и може би вече сте коментирали моят въпрос,а той е - Какво е станало с Oligo 25? Това е единствения крем от който съм била доволна, а е спрян от производство  Tired Защо? Да не би да е излязъл нов крем на негово място? Толкова много млади жени го използваха и бяха супер доволни, а сега какво ....? Sad

# 196
А пък аз ползвах страхотна промоция на Виши - слънцезащитен крем spf 30 (300 мл) + за след слънце за ок. 35 лв. Много съм доволна, макар че Пиз бюин са ми фаворит.

# 197
хубавото на виши е, че често пускат мостри по списанията и в аптеките
човек може да ги тества преди да си ги купи, което си е предимство

# 198
В нашата аптека все нямат мостри. Обясниха ми, че понеже не зареждали големи количества не им давали мостри.  Rolling Eyes
Някои аптекарки яко ползват кремчетата на VICHY  Twisted Evil
А една позната изобщо не си купува кремове, а кара на мостри  Laughing

# 199
В нашата аптека все нямат мостри. Обясниха ми, че понеже не зареждали големи количества не им давали мостри.  Rolling Eyes
Някои аптекарки яко ползват кремчетата на VICHY  Twisted Evil
А една позната изобщо не си купува кремове, а кара на мостри  Laughing
Joy Joy Joy браво на твоята позната, то и аз доста събирам от списания, обаче не ги ползвам постоянно, то не е много хубаво да мажеш все с различен крем, а и не всички ти понасят, но пък са удобни за пътуване  Wink

# 200
На Vichy съм ползвала следното
- почистващ стягащ лосион - има минимален ефект за стягане на порите
- ексфолиращ гел за лице - предава свежо усещане на лицето, не дразни кожата, почиства добре
- хидратиращ крем против несъвършенства - матира кожата и изравнява тена
- стик-коректор за изсушаване на пъпките - супер съм доволна, защото скрива пъпките и ги отстранява за минимално време  newsm10

Има обаче нещо, което задължително трябва да кажа - не използвайте прекалено дълго Vichy. Аз съм със смесена кожа и на 2рия месец започнаха да ми се появяват пъпки. Беше много неприятно.  newsm45

В началото имаше страхотен ефект. Затова и си имайте 1 на ум като купувате Vichy - всичко им е хубаво, но до време понася на кожата \поне при мен/

# 201
  • Пловдив
Простете ми, че не мога да изчета цялата теми и може би вече сте коментирали моят въпрос,а той е - Какво е станало с Oligo 25? Това е единствения крем от който съм била доволна, а е спрян от производство  Tired Защо? Да не би да е излязъл нов крем на негово място? Толкова много млади жени го използваха и бяха супер доволни, а сега какво ....? Sad

И аз го търсих. Aqualia antiox бил на негово място, така ми казаха. Бил с подобрена формула.
Но и старият се намира тук-таме. На мен antiox ми е по-различен, доколкото мога да преценя от една мостра, не ми допада особено.

# 202
И аз го търсих. Aqualia antiox бил на негово място, така ми казаха. Бил с подобрена формула.
Но и старият се намира тук-таме. На мен antiox ми е по-различен, доколкото мога да преценя от една мостра, не ми допада особено.
До колкото съм информирана, няма нищо на негово място. Новите кремове са си нови и не са подобрената формула на стария Oligo 25. В аптеката ми казаха, че не знаят точно защо е спрян, но са чули, че причината била - липса на интерес от страна на клиентите  Shocked
Това е положението за съжалени. Маркетингова стратегия  Tired

# 203
здравейте момичета, до сега само ви четях и намирах отговорите, но сега имам нужда от вашия съвет. Искам да направя подарък на майка, някой хубав крем за лице. VICHY имат ли нещо подходящо за над 55 Simple Smile

# 204
Момичета Aqualia Antiox Pure Citrus за каква възраст се препоръчва  newsm78

# 205
Antiox се препоръчва от 25-годишна възраст, но тъй като крема или флуида няма кой знае какви способности в борбата с бръчките, може да се ползва и от по-млади. Примерно аз съм на 22 и също го ползвам. Доволна съм от него. Особено за тази цена - 21 лв беше.

# 206
Аз пък ползвам ВИШИ-NORMADERM-ЕКСФОЛИРАЩ ГЕЛ и съм много доволна, оттървах се от едни гадни пъпки дето ме мъчеха в последно време.
Кремчето ми е аквалия термал и също е много добро  Peace
Но скоро ще ми свърши и понеже съм на 35 се чудех какво да си взема, според вас кое от кремчетата им е подходящо за тази възраст. newsm78

# 207
  • София
 ooooh! Къде ни се загубила темичката. Аз да питам потребителките на кремчето Нормадерм - каква е разликата между двата крема (оригиналния и ПроМат) и вие от кой сте по-доволни?
И да похваля мицеларния им разтвор - почиства идеално и оставя кожата мека и спокойна!  Peace

# 208
Аз ги имам и двата, Промат уж трябваше да е по матиращ, но не е толкова хубав колкото обикновения Нормадерм. Освен това ми прави и кир ефект. Определено Нормадерм е по-добър, поне при мен Simple Smile

# 209
Момичета бих искала да знам дали някъде сте срещали този крем на ВИШИ и на каква цена?

http://www.verkkoapteekki.fi/popup_image.php/pID/40799

Общи условия

Активация на акаунт