VICHY

• 91 316
  • 447
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Мерси,milavanilabouquet
KATREN , аз лично не съм го виждала. Thinking

# 211
А пък аз ползвах страхотна промоция на Виши - слънцезащитен крем spf 30 (300 мл) + за след слънце за ок. 35 лв. Много съм доволна, макар че Пиз бюин са ми фаворит.

Има ли детски слънцезащитни млека в промоция?

# 212
Да се разпиша и тук - всички възможни мед. серии съм ползвала и определено за по-мазна (мноого мазна) кожа Vichy Normaderm серията е супер!

# 213
Аз лично не съм, но моя колежка много ми ги похвали.

# 214
И аз да дам твърдо едни глас "за" фон дьо тена Нормадерм и "против" новия Айратен (или там както се казва). Също съм много доволна от крема - дезодорант, както и от новата серия Роза.

# 215
  • София
Взех си дневен и нощен Нормадерм и получих безплатно два измиващи гела от същата серия. Ако на някой му предстои покупка, да пита за подаръците.

# 216
  Запис

От всички кремове които съм ползвала на VICHY най- доволна съм от първия който си взех преди години, а именно OLIGO 25 . Ползвам го някъде от 20- годишна, сега съм на 25. Преди седмица си го взех от една квартална аптека, явно изостанал, но ако наистина го спират ще пиша "гневно писмо" до VICHY. Ползвала съм и други марки медицински козметики, но не съм оставала впечатлена Peace От Аqualia thermal не съм доволна http://www.apteka-dostavka.ru/products_pictures/vichy_aqualia_th … mal_balsam_sm.jpg и това http://www.altwoodpharmacy.com/user/products/large/Vichy-aqualia-thermal-eyes.jpg -нищо особено не са.  Всъщност  като се замисля, купувам си OLIGO- то, после решавам да пробвам някоя друга серия, или ме разочарова или не съм впечатлена и отново си взимам OLIGO 25 

# 217
И део-тата на Виши са супер  Simple Smile

# 218
  • София
Взех си дневен и нощен Нормадерм и получих безплатно два измиващи гела от същата серия. Ако на някой му предстои покупка, да пита за подаръците.
Кажи от коя аптека?  Flutter

# 219
  • София
Кажи от коя аптека?  Flutter

Пазарувах от малка квартална аптека в Банишора.

# 220
Забелязах вчера, докато се разхождам в един от моловете, че в аптеката имаше намаление на Vichy, два душ гела за 10лв, почистващ тоник и крем за 20лв , много яко Simple Smile Ще си накупя тези дни Simple Smile

# 221
Забелязах вчера, докато се разхождам в един от моловете, че в аптеката имаше намаление на Vichy.....
За кой МОЛ става дума?

# 222
Забелязах вчера, докато се разхождам в един от моловете, че в аптеката имаше намаление на Vichy, два душ гела за 10лв, почистващ тоник и крем за 20лв , много яко Simple Smile Ще си накупя тези дни Simple Smile
Shocked
Доста добре звучи.

# 223
  • Варна
Взех това:

Втори ден съм с него и засега добре се държи.

# 224
   до кога е тази промоция

Общи условия

Активация на акаунт