VICHY

• 91 322
  • 447
  •   1
Отговори
# 225
момичета  дайте съвет  крем за лице - мазна кожа и пори  Sick
Да споделя ползвах крема против стрий нищо особено, но и аз си имах вече такива де.  ooooh!

# 226
момичета  дайте съвет  крем за лице - мазна кожа и пори  Sick
Да споделя ползвах крема против стрий нищо особено, но и аз си имах вече такива де.  ooooh!
Само за мазна кожа с разширени пори без акне, това е добро за мен.

http://www.framar.bg/%D0%B1%D0%B8%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%BC% … -pid30017860.html

На Vichy
http://www.framar.bg/%D0%B2%D0%B8%D1%88%D0%B8-normaderm-promat-% … -pid30015446.html

най- добрият продукт, който съм ползвала някога за сега.
http://www.framar.bg/%D0%BB%D0%B0-%D1%80%D0%BE%D1%88-effaklar-du … -pid30016694.html

# 227
  • София
Взех си дневен и нощен Нормадерм и получих безплатно два измиващи гела от същата серия. Ако на някой му предстои покупка, да пита за подаръците.
   до кога е тази промоция

Най-вероятно до изчерпване на бройките гел, определени за подарък.

# 228
Забелязах вчера, докато се разхождам в един от моловете, че в аптеката имаше намаление на Vichy.....
За кой МОЛ става дума?
Нанси, кажи ни къде .... нали сме фенове на Виши се запалихме  Crazy

# 229
Взех си дневен и нощен Нормадерм и получих безплатно два измиващи гела от същата серия. Ако на някой му предстои покупка, да пита за подаръците.
   до кога е тази промоция

Най-вероятно до изчерпване на бройките гел, определени за подарък.

взех си този крем + подарък измиващ гел за 28лв. 

Спунк   bouquet  благодаря за инфото

# 230
  • София
Вчера си взех Акуалиа термал флуида с подарък голяма термална вода  Heart Eyes
Крема е фантастичен наистина!

# 231
  • София
Мммм има някакъв нов Аквалия лежер. Има тестер в Космо, нямам търпение да го пробвам. Crazy

# 232
КАКВА Е РАЗЛИКАТА ОТ 15/25/35 НА ВИШИ-ФОН ДЬО ТЕН НОРМАТЕНТ N 15/25/35 КОЙ Е НАЙ ТЪМЕН

# 233
Можете ли да ми обясните, точно с какъв ефект е термалната вода на Виши  Rolling Eyes Simple Smile

# 234
  • в Кошера
Последно си взех

и съм доволна  Peace

Можете ли да ми обясните, точно с какъв ефект е термалната вода на Виши  Rolling Eyes Simple Smile

И аз тва се чудя  newsm78 Никакъв ефект не забелязвам  Flutter Не бих си я купила, но беше подарък към крема  Mr. Green

# 235
дезодоранта на виши с зелената капачка някой ползвал ли е какъв е аромата му

# 236
  • София
Ако не беше подарък, никога не бих дала 12-13 лв за термална вода. Изобщо много ми е съмнителна като ефект от край време. Вярно, освежаващо действа като се пръснеш, но ефект какъв би могъл да се търси не знам. Аз си я ползвам като серум, преди крема. Приятна е де, доста при това  Flutter Сега в жегите е екстра!
Все пак, щом е толкова популярна, може би наистина насища когата с микроелементи.

# 237
  • София
A водата в момента в каква промоция върви?С всеки крем или определен?

Иначе е много добра при изгаряния на кожата...зачервявания,възпаления...ранички дори...Аз много я харесвам.Simple Smile

Аз го ползвах няколко години.Хубав е ,аромата му е много приятен.
Но от както открих новия на Гарние,не си давам паричките за Виши.Не му отстъпва според мен...
Но пък ми  елюбопитен новия рол он на Виши,който го дават за 72 часа...Дали наистина ще е толкова действието му Simple Smile Laughing

# 238
A водата в момента в каква промоция върви?С всеки крем или определен?

Иначе е много добра при изгаряния на кожата...зачервявания,възпаления...ранички дори...Аз много я харесвам.Simple Smile

Моя позната с розацея я ползва за успокояване на кожата.  Аз лично ползвам термална вода само за освежване през лятото.

# 239

Аз го ползвах няколко години.Хубав е ,аромата му е много приятен.
Но от както открих новия на Гарние,не си давам паричките за Виши.Не му отстъпва според мен...
Но пък ми  елюбопитен новия рол он на Виши,който го дават за 72 часа...Дали наистина ще е толкова действието му Simple Smile Laughing

Аз съм ползвала Виши ролон със зелена капачка и бях доволна, но откакто преди няколко дни си взех Рексона Кристъл си дадох сметка, че не отстъпва като качество на Виши-то(аз се потя обилно). Ползвала съм крема за 7 дни защита, който и 7 часа защита няма при мен...Но при нормално потене може би ще има ефект. Друг е въпросът струва ли си парите...
Исайкова, какво на Гарние ползваш- рол-он или стик? Аз си взех стика 48ч ИнвизиКлиър(син надпис), мирише приятно на цитруси, но е странно нетраен при мен Sad

Общи условия

Активация на акаунт