VICHY

• 91 106
  • 447
  •   1
Отговори
# 120
Сега гледах по телевизията реклама на фдт Aera taint pure... не го бях виждала досега точно този. Някой ползвал ли го е ? За каква кожа е? Какво действия има?  newsm78

# 121
Сега гледах по телевизията реклама на фдт Aera taint pure... не го бях виждала досега точно този. Някой ползвал ли го е ? За каква кожа е? Какво действия има?  newsm78
И аз не съм го виждала,явно е нов и до колкото разбрах върви с подарък.

# 122
пробвах тестер от Аквалия-та...е изобщо не ми хареса,много особена консистенция.....

# 123
пробвах тестер от Аквалия-та...е изобщо не ми хареса,много особена консистенция.....

Аз вече една седмица съм с него и съм  много доволна, само дето ми идва малко мазничък  Thinking, но хидратира добре и кожата ми определено живна  Laughing

# 124
И аз не съм го виждала,явно е нов и до колкото разбрах върви с подарък.
Да, на рекламата казаха, 4е подаряват с него демакиатор ама информацията за фдт-на не я 4ух... после се разрових в нета и пак не можах да намеря, явно за бг - пазар и никъде няма инфо. Мен ме интересува за каква кожа е ?  newsm78

# 125
До колкото видях от рекламата,фон дьо тените са два единият в шишенце с дозатор е матиращ флуид за нормална и комбинирана кожа,другият е в тубичка за суха кожа(такива им бяха фон дьо тените от старата серия,и мисля че и при новите ще е така),днес ще ги потърся по аптеките и вечерта ще дам повече инфо.
Аз също ползвам Акуалия за нормална и комбинирана кожа от около два месеца и съм много доволна,като консистенция не ми е мазен и хидратира много добре!

# 126
Normaderm, измиващият гел, който сега е на промоция 400 мл, за каква кожа е? дали скоро няма да пуснат и други промоции...много се чудя дали да го взема

# 127
  • София
За мазна и акнеична кожа.  Peace

# 128

оффф, много е мазен

# 129
Днес пробвах новите фон дьо тени,но само на ръката,нямаха тестери,за да си го пробвам в къщи,два вида са флуид за нормална и комбинирана кожа,другия е за суха.
Цената е 29лв и с всеки фон дьо тен получаваш подарък демакиант,много ми се искаше да го пробвам,но никъде нямаха тестери,иначе момичето ми каза,че е със средна покривнокт и стои много естествено на лицето!

# 130
Днес пробвах новите фон дьо тени,но само на ръката,нямаха тестери,за да си го пробвам в къщи,два вида са флуид за нормална и комбинирана кожа,другия е за суха.
Цената е 29лв и с всеки фон дьо тен получаваш подарък демакиант,много ми се искаше да го пробвам,но никъде нямаха тестери,иначе момичето ми каза,че е със средна покривнокт и стои много естествено на лицето!
Някой ако се престраши да си купи веднага да се похвали!  Hug

# 131
О, да, задължително да се похвали, аз също се заинтригувах.

# 132
Vichy Aera Teint is the first range of foundations using the micro-aerated and non-occlusive technology which evens out the complexion without blocking the pores and lets the skin breath.

Vichy Aera Teint Pure Fluid Foundation is ideal for women of all ages with dry or normal skin.

Vichy Aera Teint Pure Fluid Foundation provides SPF 20. It leaves a fresh natural looking finish that will last up to 12 hours. Helps your skin breathe.

Това намерих ... доколкото разбирам целта му е да позволява на кожата да диша. Бобре звучи това че не запушва порите, но пише, че е за нормална и суха кожа, такаче отпадам от класацията  Crossing Arms

# 133
И мен ме вълнува този, новият фон дьо тен.
В момента съм със старата версия и съм много доволна.Тази отляво е старата, отдясно новата.За нормална към комбинирана кожа.

Някой виждал ли е по аптеките тониращият оцветен крем  Vichy Lumineuse? На няколко места питам вече и го нямат.

Последна редакция: сб, 17 апр 2010, 16:50 от Мечоши Пуханага

# 134
Здравейте, интересува ме дали промоцията на фон дьо тена с почистващия продукт е вече в аптеките, по конкретно ме интересува за София?  Ако някой я е виждал и сподели къде,  ще съм благодарна за инфото  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт