VICHY

• 91 345
  • 447
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Днес си взех почистващо мляко PUrette Termale  с подарък хидратиащ тоник за нормална и смесена кожа. Много съм доволна! Като ги пробвам ще пиша отзиви!Засега мога да похваля ролката против изпотяване със зелената капачка. Просто я обожавам и не мисля някога да сменям този продукт! По принцип не се изпотявам много, та незнам как ще е при хора с този проблем. Мирише супер и не оставя никакви петна, много е траен!
А... Моля! Как така си много доволна като още не си пробвала продуктите! Не може така! Пробвай ги и тогава пиши... Чакаме отзиви  Hug

# 256
Доволна съм,  че ги купих на промоция Embarassed
Снощи ги пробвах- миришат приятно и двете,  но не твърде силно. Млякото е много лекичко,  прозрачно и воднисто- прилича на почистващото мляко Hidrabio на Bioderma.  Тоникът на първо четене не оставя гаден филм по кожата,  но ми трябва време да го преценя Peace

# 257
Kakva e cenata na tazi promociq "почистващо мляко PUrette Termale  с подарък хидратиащ тоник " newsm78

# 258
Около 20лв са двата продукта в комплект

# 259
Последно си купи ролон на промоция два за 25 лв.
Нямат никакъв аромат и действително дейстат 48 часа Peace
Много съм доволна

# 260
Blagodarq za otgovora. Potarsih si vuprosnoto toaletno mlqko s tonik dnesaka i slu4aino v edna ot golemite verigi apteki v grada mi popadnah na situaciqta v koqto mi gi predlagat i dvete otdelno vsqko po 23-25 leva vupreki 4e na toaletnoto mlqko pi6e "Podaruk". Aptekarqt ne mi dade nikakuv smislen otgovot za6to se prodavat otdelno

# 261
От кой фон дьо тен сте доволни? Аз съм със смесена кожа.

# 262
Много съм доволна
Би ли казала какво точно е усещането за действие при липсата на аромат?

# 263
  • BG
Аз известно време ползвах други продукти против изпотяване, но не съм доволна и се върнах към зелената капачка на VICHY, имат и някакъв нов ролл-он за по-голяма защита, но аз си купих зелената капачка.

# 264
Аз известно време ползвах други продукти против изпотяване, но не съм доволна и се върнах към зелената капачка на VICHY, имат и някакъв нов ролл-он за по-голяма защита, но аз си купих зелената капачка.
Искам да те помоля да качиш сника кой точно продукт,за да не търся в аптеката и да се ориентирам бързичко Hug
От кой фон дьо тен сте доволни? Аз съм със смесена кожа.
И аз чакам отговор,търся нещо което ще препоръчате и сте доволни за нормална към смесена кожa
  bouquet

# 265
  • София
Аера Тейнт Флуид

# 266
Този нов рол он е много добър, по-добър от предишния със зелената капачка. Даже бих казала, че е най-доброто нещо, което съм купувала до момента за този род потребности.

# 267
Много съм доволна
Би ли казала какво точно е усещането за действие при липсата на аромат?
Усещам само парфюма, който съм си  сложила  Peace и така ароматите не се смесват

# 268
Здравейте, ползвам от около два месеца Aqualia antiox fluid и забелязвам, че са ми наизлезли доста черни точки. Някой да има подобни наблюдения от същия продукт?

# 269
GagaMaga, аз ползвах около месец Aqualia thermal riche i ефектът беше същия- множество черни точки. За съжаление прочетох мненията и оплакванията едва след като го бях купила.

Общи условия

Активация на акаунт