Мнение за Симеонов от СМГ

• 24 985
  • 57
  •   1
Отговори
# 30
# 31
Като автор на темата да се включа - отказахме се от Симеонов и Междучасие още на първи модул. Не  ни хареса подхода му - тестове без обясняване на материала и след това оставащи много пропуски в знанията. Peace
Ходихме на частни уроци - резултат от математика на изпита 5.93, бал 35.108, класиран по първо желание IНЕГ. bowuu

Последна редакция: чт, 24 юни 2010, 18:15 от paleto

# 32
  • София
Да имаш преподавател като г-н Иван Симеонов не е късмет, а привилегия. Това се отнася и за много негови колеги от СМГ. Искрено се възхищавам на ентусиазма и енергията им.

# 33
Моите пък деца, и синът ми и дъщеря ми, и двете учиха в различни години при Симеонов в Междучасие и едно че бяха очаровани от него и само му повтаряха лафовете, но сами просто се промениха и само решаваха задачи по цял ден и  разни сборници, не можеш да ги познаеш Simple Smile Oсобено момчетата направо го боготворят. Той и вицове им разправя, но накрая на изпита имаха много високи оценки, 6 - синът ми, а дъщеря ми мисля че също 5:80 и дори оценката й по математика беше по-висока от тази по български, а по български,  всъшност тя беше по-добра. 

# 34
  • Там, където ме обичат
Добри отзиви съм чувала, но преки наблюдения нямаме.

# 35
    След като прочетох темата тук, реших да запиша сина ни при Симеонов, макар че баща му достатъчно го "юрка"по математика /такъв тип като моя тийн без юркане нищо не прави/. За мен бе важно да се намери харизматичната личност, която да го вдъхнови, защото сега рядко се намират такива учители. И наистина, започна сам да си решава, видимо му харесва на курсовете при него, бърза, за да седне по-напред... Де да имаше такъв учител и по БЕЛ...
     Но с фуния никой не налива знания в главата! В групата на сина ми имало момче, което не знаело добре таблицата за умножение... Е, в такъв случай не знам как може да се очаква Симеонов да оправи това. Така че нека и майките имат по-реалистични очаквания, съобразени с конкретното дете...

# 36
  • София
Да-м-м и аз чух за този случай,но някак не ми се връзваше ученик стигнал до тук,а да не знае таблицата за умножение.
Иначе и моят син е възхитен от Симеонов,дано го държи до края.
Харесва и госпожата по БЕЛ,сори за офф-а.

# 37
Моят син също ходи при Симеонов в "Междучасие". Той е очарован от него и го боготвори.

# 38
Симеонов не е традиционен даскал. Децата го обичат.

И самият Иван Симеонов с чувство на хумор пише на края на трудните им тестове "И аз ви обичам"

# 39
От Симеонов имам страхотни лични впечатления. Преди да кандидатствам след 7-ми клас бях в СМГ със Симеонов по математика и Попов по български. И двамата знаят как да накарат едно дете да обича даден предмет. Симеонов има интересен подход към детето- разказва вицове, някой път пее песни за конкретни личности от класа, в края на всички тестове пише :"И аз ви обичам!" ... накратко знае как да грабне сърцето на едно дете, да го накара да се чувства уверено. Относно Попов- и той е страхотен учител. Знае как да те накара да мислиш, да погледнеш цялостната картина на нещата (същото се отнася и за Симеонов).
Тези учители просто не могат да бъдат описани с думи...  Hug

# 40
  • Там, където ме обичат
Симеонов не е традиционен даскал. Децата го обичат.

И самият Иван Симеонов с чувство на хумор пише на края на трудните им тестове "И аз ви обичам"
И аз мислех да напиша това Peace

# 41
  • София
Нямам преки впечатления от г-н Симеонов, но да допълня това, което зная - той е съставял задачите за пробните изпити по време на тазгодишните курсове в СМГ. Вероятно е взел дейно участие и за финалния тест /Откриване на млади таланти/.

# 42
Тръгвам няколко пъти да пиша и все ми се струва, че това, което съм написала не е достатъчно и го изтривам.
Синът ми посещаваше петокласните курсове, за съжаление от втори срок.
Страхотен човек. Синът ми е възхитен от него. Обича децата, да, разказва им вицове, в които самият той е главният герой, шегува се със себе си и предразполага децата. Часовете са разчупени, атмосферата е приятелска, умее да поощрява и амбицира без видимо усилие. Тази лекота и ведро отношение към математиката предава и на децата. Уникален човек.
Всичко това знам от детето, след всеки урок с пламък в очите разказваше за Симеонов, когото аз съм виждала един път, но вече сякаш го познавам.
В 7-ми клас, живот и здраве,  въпросът къде да се запише на математика не подлежи на коментар. Не знам как протичат часовете на седмокласниците, но в 5-ти клас синът ми не се връщаше уморен от курса, а зареден с положителни емоции и енергия.

# 43
Здравейте и от мен!
Притеснена повече за българския, отколкото за математиката, очевидно избързах (дано не съжалявам) и вече сключих договор с една школа за подготовката на моето гардже по БЕЛ. Силно съм впечатлена обаче от отзивите за Иван Симеонов! Още преди да тръгне на училище успях да събудя интерес към математиката, но в последно време съвместните ни занимания приключват на двайстата минута максимум, тъй като сме успели да се скараме за начина на решаване на задачата.... За съжаление нито откъм време, нито откъм качества мога да бъда харизматичната личност по отношение на математиката за моя син, поради тази причина ми се иска да го запозная с г-н Симеонов.
В тази връзка, ако може някой да ми даде координати на господина за лична връзка с него, ще съм му много благодарна! Вече писах молба за това на школа "Междучасие", но до момента нямам отговор от тях :/

# 44
  • Там, където ме обичат
Предполагам в СМГ ще можеш или да се срещнеш с него /ако не е в отпуска/ или да ти дадат някакви кооддинати. Успех Peace

Общи условия

Активация на акаунт