ФЕВРУАРЧЕ КРОТКО СЕ ИЗЛЕЖАВА В КОРЕМЧЕТО НА МАМА!!! (5)

• 12 146
  • 292
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро момичета. Пишете как са минали прегледите Simple Smile Аз утре съм на преглед и да ви кажа всяка вечер сънувам какви ли не глупости за тези прегледи. Дано утре всичко да мине ок при мен, защото пак ако ми кажат че плода бил много малък в сравнение с това което би трябвало да е newsm45 незнам .....

# 151
Добро утро момичета, аз малко се позагубих, но имах повечко работа.

На всички, които имат нужда fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover и да се отчетете после.

Natiivenci, искрено се надявам всичко да е наред.

Аз от няколко дни съм много зле, постоянно ми се гади и едва хапвам. За две седмици съм вече 3 кг надолу. Дано е нещо временно. Настроението хич го няма, налегнала ме е една ужасна апатия и постоянно подвиквам на всички около себе си. Чувствам се все едно отново съм в пубертета, ужас.

Пожелавам ви хубав и усмихнат ден, без неразположения и лоши мисли.

# 152
Добро утро и от мен Simple Smile. Стискам палци на всички, които днес са на преглед Simple Smile. Natiivenci не се тревожи, аз съм чувала, че се случва такова разминаване, но после бебчо си наваксва. В смисъл понякога се забавя, понякога избързва Simple Smile. Така съм чела притесненията на други мами по форумите. Дано всичко е наред Simple Smile. А за казването на колегите или на който и да било друг - аз си седя в къщи и нямам колеги, но от роднините съм казала само на моите родители (по-точно само на майка ми, но предполагам, че тя е казала на баща ми) и на две приятелки. Другата баба живее в друг град и не знае, но вчера питала татито защо не съм ходела да ги видя  Rolling Eyes та сега се чудим какво да и кажем. На мен не ми се иска още да казвам наляво и надясно, защото първия път когато казах на всички които трябваше и не трябваше да знаят, загубих бебето Sad. Та сега съм суеверна и си мълча smile3505 Абе ще измислим нещо  newsm78
Пожелавам ви един усмихнат ден  Hug

# 153
Добро утро,момичета!

стискам палци на всички,който са на прегледи днес Simple Smile Аз съм чак на 5.08 как ще издържа до тогава не знам
За колегите и аз още не съм казала,но мисля тази или началото на другата седмица да го направя

Хубав и спокоен ден!

# 154
Здравейте момичета:)

При мен все още си го има целодневното неразположение.Вчера си поплаках за нищо...или по-точно че съм решила че съм безполезна и няма никакъв живец в мен Rolling Eyes Съкровището ме успокои....но с тия хормони как ще се справям ужасия Confused

За ехографа знам че е напълно безвреден от статиите които съм чела. Плажа не е проблем, стига да не е в големите жеги..поне така съветват лекарите, а къпането в морската вода даже е благоприятно за бременните.
От мазилата ползвам на Мустела от скоро...идва ми малко мазно, но ще свикна.

Момичета аз от два дни имам леки болки ниско в матката и кръста.При вас има ли ги? Работата ми е във офис и не упражнявам никакво физическо натоварване, по цял ден си стоя кротко.Кажете как е при вас...все си мисля че са нормални, защото все пак матката расте, връзките се опъват и прочие.

Хубав ден на всички  bouquet

# 155
  • До Балкана
Момичетааааааааа, имам си  Two Hearts newsm44! Заведоха ме на ЖК и утре ще ходя на изследвания да видим дали всичко е наред - дано! Имам си и първа снимка на бебо и ехографа казва термин 27.02, но няма значение, важното е да сме здрави! Ох, много се вълнувам! Пожелавам на всички, които са в очакване да получат добрите вести!  Hug Прегръщам ви и ви целувам love001

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 10:04 от Dallcheto

# 156
Момичета, аз имам ехограф на работа. Едва преодолявам изкушението да погледна бебчо, но съм си издала строга забрана и се старая да я спазвам. Само когато прочета нещо лошо и ме подгони параноята докосвам трансдюсера за секунда, колкото да видя сърдечна дейност.
Лек ден на всички!

# 157
Dallcheto честито..много се радвам  bouquet

И понеже вече си ходила да питам, кога се завежа на женска консултация  Confused На мен ми казаха в 12 седмица, а явно не е тогава.

# 158
  • До Балкана
Благодаря, Кърли! Ми доктора ми каза, че е хубаво от по-рано да се наблюдават нещата и ми каза, като се види сърдечна дейсност, че ще ме впише и днес се видя и така. Пък и изследванията ще се направят и ще се види по-ясно картината. По преценка на всеки е според мен - моя док така реши.

# 159
  • София
Здравейте момичета Simple Smile
От снощи до днес мн сте писали Simple Smile Аз лично имах болки в корема, кръста и гърдите в началото мн ме боляха, даже съм се събуждала през ноща. Сега нямам болки, нито гадене чувствам се мн добре.  newsm47 Доколкото съм чела е нормално докато се захване плода да има леки болки ако са мн силни и нетърпими тогава е наложително да се консултирате с лекар.
Аз се притеснявам защото не са ми взели кръв още, а съм 11 седмица и чакам да ми дадат телефона на д-р Илиев, ако не се лъжа, в Света София, и ако не стане до 2 дни ще ида при частния лекар и ще си ги платя в някоя лаборатория. Исках да си използвам  направлението, което личния лекар настоя да ми даде. Rolling Eyes
За мазането против стрии си мисля да си взема нещо от аптеката от медицинските козметики, ползвам ги вече 2г и съм мн доволна, предполагам 4е и мазилата за стрии ще са също добри yes
Аз ще ходя на море началото на август, тогава трябва да съм към края на трети месец и мисля да се къпя, не мога да отида на море и да не се къпя абсурд просто, лекаря нека си говори, аз ще внимавам, ще си взема висок фактор около 20-30 и ще стоя на сянка под чадъра  Grinning
Пожелавам успех на всички при прегледите, сигурна съм, че всичко ще е наред Simple Smile И аз съм голяма паника когато ме изследват  Blush

Поздрави ! Simple Smile

# 160
Dallcheto, честито, мила! Успокои се и ти  Hug
За ЖК моя лекар в Шейново ми каза да се запиша в 12 г.с. Вчера отидох в поликлиниката да проверя как стоят нещата, погледна ме на ехографа док и директно ме записа и утре ме прати на изследвания. Май всеки лекар си преценява. А и ако е платена ЖК тогава май изчакват със записването до 12 г.с.

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 10:22 от Ralipo

# 161
Здравейте  Grinning. Искам и аз ръчички и крачета  Heart Eyes, ех че хубаво.....

Сега се сетих  Rolling Eyes
Някоя от вас питала ли е лекаря си дали може да се къпе на морето или не може   Confused Мисля да ходя на море и ще съм мн нещастна ако ми кажат да не се къпя  smile3518

Аз ходя на плаж 2-3 пъти седмично и се къпя в морето. Сега не съм питала специално, но предният път ме предупредиха да не ползвам басейни, за море нямах забрана  Grinning.
Всички мои приятелки ходят на плаж и се къпят в морето и през бременността си, но все пак е хубаво всеки да попита гинеколога си.

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 11:21 от star

# 162
CurlyZ аз се записах на ЖК още 9та седмица,явно е по преценка на лекаря

# 163
  • Варна
Здравейте момичета, искам да попитам може ли да се вмъкне още едно февруарче при вас  Wink.
Термина ми е за 8 февруари. Днес бях на преглед и аз вече видях нашите мънички ръчички и краченца.

# 164
  • София
Здравейте и от мен,аз тези дни съм по-добре,само дето ям по 100 пъти на ден!  Rolling Eyes

Dallcheto,честито Two Hearts,много   е вълнуващо наистина! Като знам  аз как се притеснявах дали всчко е наред.
natiivenci ,мисли положително,всяко притеснение е излишно,ако не е подкрепено от медицински показатели.
missmall,пожелавам ти скоро спокойно да можеш да кажеш на повече хора. Wink

За ж.к.В 1 аг Св.София ми казаха след 12 г.с. се записвало. Аз тогава ще се записвам,но явно навсякуде е според преценка на аг-то.Както винаги мнения много...
siqna.muk,добре дошла сред нас.Много хубаво,че се увеличаваме!
Чао засега от мен. Wink

Общи условия

Активация на акаунт