ФЕВРУАРЧЕ КРОТКО СЕ ИЗЛЕЖАВА В КОРЕМЧЕТО НА МАМА!!! (5)

• 12 162
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Здравейте, имам позната, която работи в 1ва АГ Света София и тя е попитала лекаря при кого ще ходя, та той и е казал след 8г.с можело вече и приемали. Каза ми го преди 10мин  Grinning
Аз ще ходя там в петък да ми взимат кръв и урина, и гледам да не мисля много за това, мн съм страхлива, все ме е страх да ми кажат нещо лошо Simple Smile Но си налагам да мисля положително newsm53

# 166
  • Варна
Мен искаха да ме вземат за консултации в 7-8 седмица, но бях доста време из вън града и ме взеха днес, пък сега съм в 11. А в първата ми бременност ме взеха за ЖК в 6 седмица.

# 167
Аз пък утре ще разбера коя седмица съм. Ощее не съм решила къде и кой да ми следи бременността. Дано всичко да мине добре утре де Simple Smile

# 168
  • София
Здравейте момичета,

моята докторка пък е отпуска и аз ще се запиша на Ж.К. чак на 10.08 тогава ще съм в края на 14г.с., ама какво да се прави това е положението. Поне в понеделник ще видя бебечо на ехограф, защото тогава ще правя ранен БХС и трябва да се види, колко точно е пораснал. Надявам се и аз да видя махащи ръчички и ритащи крачета.  Нямам търпение вече.

Желая на всички много хубав ден!   bouquet

# 169

Страшна апатия ме е обхванала, момичета!. Иначе ви чета редовно, но нямам желание за писане!
Ужас, кога ще свърши този депресантски период...  newsm45

# 170
  • До Балкана
Vanilia77, аз само се карам с хората - ужасна съм. От най-малкото нещо паля на четвърт! Много е лошо така и гледам да се контролирам ама не ми се получават нещата, срамувам се вече  Embarassed. И с момчето се дракам само, той каза, че не ме понася вече!  Cry

# 171
Аз се записах на ЖК в 9гс,но изследванията почват от 12-та-13-та.
Нещо ми изчезна апетита,всичко ми е безвкусно.Май е от грипа.Уж се чувствам,по-добре,ама не съм много сигурна.Добре поне,че не вдигам температура.

# 172
Аз ще се запиша на ЖК в 12 седмица. При всеки доктор е различно, едни записват когато видят сърдечна дейност, други по-късно.

Изследванията май няма значение кога ще се правят, освен това за съвместимост на кръвните групи.

Тези за токсоплазмоза, хламидия и т.н. не се покриват от касата и не е нужно направление за изследване.

Аз съм решила да си ги направя в някоя частна лаборатория. ЧХГ-то си го пуснах в кандиларов и съм много доволна, резултата излиза бързо, не се чака, а и лаборантката беше много внимателна. Аз имам най-кофтито вени за взимане на кръв, виждат се на цвят, но не се напипват и винаги като ми взимат кръв ми пукат вената. Този път нито усетих как ме боднаха, нито ми се спука вената.

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 13:47 от lemonny

# 173
  • Варна
И мен предната седмица ме лепна един вирус, но се лекувах с хомеопатия. Отказах антибиотик, че преди около две седмици пих хапчета за задържане и ме достраша. Пък за яденето, постоянно ми се яде нещо и като си взема да хапвам ям по две хапки и се надувам много. Дано тоя път кача по малко килограми, предния път бях слон. В понеделник съм на първите изследвания, дано всичко да е наред, пък както обичам да ме бодът, не знам как ще издържа.

# 174
да ви кажа изследванията не са болка за умиране. И мен първата бременност много ме беше страх в началото, но после по-скоро се притеснявах за резултата.
Аз няма да се записвам на ЖК. Нали ви писах, че ме осигуряват към доброволен здравен фонд и той ми покрива прегледите на частно. Така хем не чакам, хем ме наблюдават. Не знам обаче за раждането дали ще ми искат направление някакво или фонда ще го поеме.......
Изследванията ще ги пускаме към 14-та седмица вероятно. Тогава ще ми преглеждат и шийката на матката, че с първата бременност имах разкъсана шийка при раждането и сега може да се наложи серклаж, ама дано не стигаме дотам.

# 175
Оп, ето ме пак   Blush Ми какво да направя, скучно ми е и съм в нета постоянно Simple Smile И мен ме е налегнала такава апатия, мн ми се ходи някъде сред природата, на планина...  Sad ама не, пусто в тая София Sad Да си кажа и аз за храната - и аз като siqna.muk (добре дошла  Hug) като хапна малко и все едно съм изяла половината хладилник  newsm78 А напоследък ми се въртят в главата едни питки, едни пирожки, препечени хлебчета...направо не знам, нищо друго не ми се яде. Ако продължавам така след време сигурно ще се обличам с палатка  Blush
Айде до скоро  wavey

# 176
Здравейте момичета,

Понеже гледам, че дискутирате вариантите за информиране на работодателя, да ви кажа аз как се нахендрих (не че ми е лошо) - не стига че съм бременна във втория месец и едвам работя между повръщанията, взех че приех и повишение, което ще влезе в сила след около два месеца! А на мен тогава ще ми личи вече! Таман когато си натежа на мястото и спечеля респекта на хората ми и започна да давам резултати и хоп ще взема да родя. Не че някой ще ми направи нещо лошо, но все пак ще има доста изненадани, а аз не знам защо се чувствам виновна ...  Embarassed Confused

Да ви кажа, сега ме мъчи ужасно главоболие и корема ме боли ниско долу, не знам защо но е много гадно

Успех на всички, които вече виждат крачета и ръчички, голяма радост е  newsm81 нямам търпение!

# 177
  • София
На ме пък ми се ядат картофи  newsm62   или пе4ени или картофени кюфтета само това ми се прияжда Simple Smile Казах ми 4е ако ми се яде сладко щяло да е моми4е, а ако ми се яде кисело ще е мом4е Simple Smile Аз мн не вярвам Simple Smile   Так и не разбрах какво ще е ако ям картофи  newsm62

То било забавно във форума Simple Smile ако знаех щях по рано да се регистрирам, знам от 1ви юли 4е съм бременна Simple Smile

Поздрави на вси4ки:)

# 178
Sashkova - хич не се притеснявай за моренцето и се къпи колкото ти е приятно. Аз с първата бременност бях в 6 месец, когато ходихме и се пекох и цопках колкото исках (стига да не ти е студена водата и да поемаш много течности, за да не се обездовниш). Сега с тази бременност пак стана така, че ние 1 месец по-рано си бяхме резервирали за моренцето и като разбрах, че съм бременна и тогава ще съм във втори месец малко се притесних. Много хубаво си изкарахме и най-странното беше, че там се чувствах много добре и нито веднъж не съм повърнала. Обаче, както се прибрахме - няма спиране. Докторката ми каза мъжът ми пак да ме заведе на моренце. Е до септември има още време. Simple Smile

Ника - аз пропуснах да ми даде докторката официална бележка, а сега на 26 юли ми изтича 6 месечния изпитателен срок, а аз съм на консултация чак на 05 август. Уж съм казала на шефа още преди няколко седмици, ама нямам бележка. Дано ми подновят договора.

# 179
Аз няма да се записвам на ЖК. Нали ви писах, че ме осигуряват към доброволен здравен фонд и той ми покрива прегледите на частно. Така хем не чакам, хем ме наблюдават. Не знам обаче за раждането дали ще ми искат направление някакво или фонда ще го поеме.......
Боби, добре е да се запишеш на ЖК, защото фонда тогава ще ти поеме разходите, инъче без направление за хоспитализация /което се издава само от лекар работещ със ЗК/ в болницата си като пациент без осигурителни права. Но най-добре разпитай в самия фонд.

На Валбени, да кажа, че маслото на Веледа е уникално, заслужава си всяка стотинка. Пък е и Еко Wink

На новите мами  welcome

Общи условия

Активация на акаунт