Смешки от форума

• 98 723
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Тя тази тема цялата си е един бисер.
Жалко, че я заключиха. Laughing

# 241
Жалко, че я заключиха. Laughing

Да ви кажа, понякога започвам да се страхувам за някои хора. За да се пишат определени глупости, със сигурност човек не разбира и от ирония... Представете си как отива при акушерката и казва: "Ама ако може с бургия № 8, че от 10 се пръскали ц....е!"  ooooh!
Ние тук си се смеем и забавляваме, но такива хора реално ИМА...

# 242
Една такава тема с разхвърляни цитати из форума в още пет-шест може да намали раждаемостта чувствително, а също и мъжката потентност.

# 243
Според мен това е дете на около 9-10,че и по-малко.Не мисля,че има реална жена -бременна,уж компетентна да се регистрира във форум ,а да пита подобна глупост.

# 244
  • Видин
Според мен това е дете на около 9-10,че и по-малко.Не мисля,че има реална жена -бременна,уж компетентна да се регистрира във форум ,а да пита подобна глупост.
Колко бременни съм чела, дето ходили да се подстрижат и после се вайкат, че щели да отрежат пишката на момченцето по този начин и как не се усетили навреме...и кви ли не глупости  ooooh!

# 245
  • Провинция
Жалко, че я заключиха. Laughing

Аз не съм раждала,нито съм бременна.За сега относно бременността имам малко общи познания,тук от форума...За дупченето,как да е...Смях голям ми падна.... hahaha
Ама не разбрах за прочутата тапа?! Shocked За първи път чувам и моля да ми обясните-има ли ,няма ли....До сега не съм чувала за подобно нещо при родилките и хич не съм на ясно,ама и то ми се вижда  нереално и комично CrazyАко може разяснение?!

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 13:28 от kragovrat

# 246
Колко бременни съм чела, дето ходили да се подстрижат и после се вайкат, че щели да отрежат пишката на момченцето по този начин и как не се усетили навреме...и кви ли не глупости  ooooh!
Хаха,остави бременни,аз на колко фризьорки отидох докато се съгласи една да ме подстриже.Не искаха ,защото съм бременна.

# 247
  • Видин
Тапата е слузесто течение, може да има кръв в него.Обикновено се бърка със водите, но то е за кратко и еднократно (доколкото знам, не съм раждала нормално). А изтичането на водите си е голям теч, и доколкото знам са бистри.Ако са мътни има проблем....
Но да не може да се роди заради тапа е безумно просто  ooooh! Tired

# 248
Има тапа, коркова. Тя си излиза самичка, преди бебето.
Обаче ако се запъне, лекарите взимат един тирбушон от тия с двете крила и й помагат.
Изобщо не е кУмично.

# 249
Има тапа, коркова. Тя си излиза самичка, преди бебето.
Обаче ако се запъне, лекарите взимат един тирбушон от тия с двете крила и й помагат.
Изобщо не е кУмично.

Потвърждавам rotfImao
hahaha

# 250
На някои жени бебетата едва излизат , а вие - тапата ви е проблем Joy

Не кумично, а тръгично!

# 251
  • Провинция
Добре де,просто попитах...Мисля,че в предния си пост уточних,че до сега не бях чувала за "тапа",а и ми звучи смешно израза "тапата ти долу,разбираш ли...еди какво си...",а не,че е смешно да има тапа там....Поправих си "У"-то на "О"....

# 252
Не се сърди, Кръговрат. Нищо не си изпуснала, като му дойде времето, тогава.
Ето ти една тема с описание на тапи и води за компенсация - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=459013.15

# 253
  • Провинция
Не се сърдя,Вълчо Grinning
Мерси за темата Crazy Hug

# 254
  • Пловдив
Цитат
Това, че си говоря със жени ме кара да се чувствам доста гей.

Цитат
Да си говориш с половинката е едно. Това тук си е чиста форма ексхибиционизъм. Доста гей...

Къде са мъжете , които пишат във форума ? Елате да се защитите , че не сте гей  ooooh!

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 15:22 от perah

Общи условия

Активация на акаунт