Смешки от форума

• 98 726
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Едно време функциите на това чудесо ги изпълняваха космите.
Глей хората как си създават проблеми, решават ги, и си ръкопляскат. И пари изкарват.

Това е за подплънките попиващи потта под мишниците.  Laughing
Е, аз затова съм сложила цитата с линк - да се види на място за какво става дума. Иначе трябваше да цитирам половината тема, че има и други попадения.  Mr. Green

# 226
  • София
Цитат
Благодаря ти mi6ivn. Love
Знаех доста подобни истории като малка - бабите ни разказваха, но съм ги позабравила вече.

Когато преди много години едни наши съседи са си строяли къщата и копали основите ѝ намирали доста човешки кости и коси, защото преди мноого години това място било гробище (имаме около 7-8 гробища около селото) . Направили си хората къщата, направили и обор и плевня за животните. Когато се преместили да живеят в новата си къща много често чували тропане, гласове които са се чували всякаш от земята... А съседите слушали как по цяла нощ животните в обора са тропали сякаш нещо ги мъчи. И на следващия ден ги намирали уплашени, изморени и изпотени. Сега не съм чувала тези хора да се оплакват от подобни неща, но в началото доста често се случвали странни работи.

Помня баба ми беше казала, че и на нашия двор е имало едно погребано детенце... Ама не се е случвало нищо странно де.

Представих си една потна кокошка.  hahaha

# 227
  • забравих си мисълта...
Цитат
Благодаря ти mi6ivn. Love
Знаех доста подобни истории като малка - бабите ни разказваха, но съм ги позабравила вече.

Когато преди много години едни наши съседи са си строяли къщата и копали основите ѝ намирали доста човешки кости и коси, защото преди мноого години това място било гробище (имаме около 7-8 гробища около селото) . Направили си хората къщата, направили и обор и плевня за животните. Когато се преместили да живеят в новата си къща много често чували тропане, гласове които са се чували всякаш от земята... А съседите слушали как по цяла нощ животните в обора са тропали сякаш нещо ги мъчи. И на следващия ден ги намирали уплашени, изморени и изпотени. Сега не съм чувала тези хора да се оплакват от подобни неща, но в началото доста често се случвали странни работи.

Помня баба ми беше казала, че и на нашия двор е имало едно погребано детенце... Ама не се е случвало нищо странно де.

Представих си една потна кокошка.  hahaha

В обора нали има и коне, крави, биволи. Нямам представа, но конете  могат да се потят доколкото знам. Пък и авторката може би е искала да подсили чувството на страх. Иначе потна кокошка....за такова и аз бих се посмяла.

# 228
  • сусурлево
те кокошките не стоят в обор, а в курник ( под който явно е нямало горбище)

# 229
  • забравих си мисълта...
те кокошките не стоят в обор, а в курник ( под който явно е нямало горбище)

...дааа, знаех си, че нещо кокошки и обор не си пасват. А гробище и да е имало, те кокошките на могат да трополят, а да крякат или там как се нарича.

# 230
  • UK
Авторката на цитата никъде не е споменала кокошки.

# 231
  • забравих си мисълта...
Авторката на цитата никъде не е споменала кокошки.

Не, не е. Беше просто предположение на Sabah, точно затова се чудех каква е връзката между кокошките и обора.

# 232
  • София
търси да назна4и 'Олигофренопедагог"

Mr. Green  Mr. Green Темата не е смешна, ама...представете си
- Какво работите
- Ми олигофренпедагог  Laughing ( Представям си един педагог -олигофрен, а  не човек изучаващ болестта)

Редактирай се, моля, това което си написала е неописуемо отвратително. Имаш ли въобще представа какво означава "олигофрения" /Понятие, обединяващо състояние на умствено недоразвитие, т.е. на вродено или рано слабоумие с три степени (идиотия, имбецилност и дебилност), което е винаги израз на органично увреждане на мозъка. / Имаш ли въобще някаква, макар и смътна идея, колко не- смешно е всичко свързано с това?

# 233
  Да, доста гадно звучи.

# 234
Първо е бил терминът олигофрения, после е придобил гражданственост.
А ти първо и единствено си се запознала с думата, придобила гражданственост - олигофрен.
Олигофренопедагогът не изучава болест, той работи с деца. За това е необходимо призвание и безкрайно търпение.

# 235
  • Пловдив
Цитат
Друг ми е въпроса, вярноли е че пробиват зърната, за да протече мляко , за да може да се кърми?

ooooh!

Цитат
Да, с бургия номер 8. Обаче на мен ми се падна една отмъстителна акушерка, която използва нарочно номер 10, млечните ми жлези се разхвърчаха като разкъсани жици на счупена радиоточка, а сега, вместо цици имам две дупки.
   hahaha

# 236
  • Провинция
Интересна тема -ще следя Joy

# 237
  • Видин
Цитат
Друг ми е въпроса, вярноли е че пробиват зърната, за да протече мляко , за да може да се кърми?
ooooh!
Цитат
Да, с бургия номер 8. Обаче на мен ми се падна една отмъстителна акушерка, която използва нарочно номер 10, млечните ми жлези се разхвърчаха като разкъсани жици на счупена радиоточка, а сега, вместо цици имам две дупки.
   hahaha
Култова реплика просто!!! Не знам колко гениален мозък би могъл да я сътвори  newsm78

# 238
Цитат

ooooh!

Цитат
   hahaha
rotfImao Е , не това е .....

# 239
  • Пловдив
 От същата тема  ...

Цитат
Зълвами роди в Майчин дом но 15 часа се мъчи и то защо, защото не е могла да й падне тапата.

Цитат
Пуста тапа! Пък нямали ли са в тази болница тирбушон, по дяволите. Във всяка нормална клиника си имат и вадят тапата.

smile3532

Общи условия

Активация на акаунт