Смешки от форума

• 98 762
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
  • bulgaria
и моят мъж е мъж и носи 43-44 номер 

hahaha То оставаше да е жена.

# 211
  • UK
Късметлийки. 43ти номер се намира значително по лесно от 47ми. Simple Smile Добре че не ми е мъж, та само докато си намери жена ще ме мъкне с него за обувки, после тя да му се занимава. Simple Smile

# 212
От вчерашния филм разбрах, че на който са му големи краката, са му големи други работи  Wink -
...чорапите  Joy

# 213
От вчерашния филм разбрах, че на който са му големи краката, са му големи други работи  Wink -
...чорапите  Joy

Какви филми гледаш  Whistling  Joy

# 214
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Късметлийки. 43ти номер се намира значително по лесно от 47ми. Simple Smile Добре че не ми е мъж, та само докато си намери жена ще ме мъкне с него за обувки, после тя да му се занимава. Simple Smile

а той само да мърмори, че не е този модела с главно М, че той е с висок свод; че изобщо не еза 47!!! калъпа е дефектен...
и най-често слушаната "шега": Rolling Eyes "аз сега като си изрежа ноктите, и ще ми хлопат"   Whistling

Пумукъл, палавнице  hahaha

# 215
Ами аз съм Маги и съм 79г. Това е.

Големичка е, ама пише в нета  Laughing

# 216
Моята сватба беше преди 27 години. Роклята ми е в гардероба на мама. Там където ни беше и сватбата.
Днес ми е ден за хилеж.

# 217
Моята сватба беше преди 27 години. Роклята ми е в гардероба на мама. Там където ни беше и сватбата.
Днес ми е ден за хилеж.
nuts ...е не...бисер отвсякъде. А само като си го представя -  smile3544

# 218
 Joy Гардеробът е най-подходящото място за сватби. (Трябва да направят заведение с такова име Wink )
П.П Голям дебат видях е настанал за чорапите  Laughing Филмът си беше отпреди 10-тина години с Хю Грант и Джулия Робъртс  Peace

# 219
Напоследък се давя от синхроничности.
Какво ли трябва да означават? Thinking

Joy

# 220
Цитат
"Моля другарко, не е честно - аз му пратих проскубана кукла, а той само половин дъвка, а ми каза, че ще е цяла - набийте го".
Мама в коментар защо заключва тема.

# 221
Както каза един мъж в репортаж по една от телевизиите-"... нафъндъчиха ни го" Joy Joy Joy Joy Joy

Joy

# 222
Едно време функциите на това чудесо ги изпълняваха космите.
Глей хората как си създават проблеми, решават ги, и си ръкопляскат. И пари изкарват.

# 223
Едно време функциите на това чудесо ги изпълняваха космите.
Глей хората как си създават проблеми, решават ги, и си ръкопляскат. И пари изкарват.

Това е за подплънките попиващи потта под мишниците.  Laughing

# 224

Това не е апостроф, но убий ме не мога да се сетя какво е. Някой знае ли, че ми стана любопитно? Апостроф е това: ' а твойто е това: `  Пийнал апостроф може биWink

newsm62

Общи условия

Активация на акаунт