Доволни ли сте от почистването на снежната покривка?

• 11 113
  • 263
  •   1
Отговори
# 210
Днеска в БиТиВи новините питаха шофьори за почистването и задръстванията.Дадоха 3-4 коментара и казаха:Останалите коментари не можем да излъчим поради нецензурното им съдържание. Crazy

# 211
Днеска в БиТиВи новините питаха шофьори за почистването и задръстванията.Дадоха 3-4 коментара и казаха:Останалите коментари не можем да излъчим поради нецензурното им съдържание. Crazy
Joy hahaha Joy hahaha

# 212
Сутринта като тръгвах за работа към 7.30 подминах 2 машини за разпръскване на пясък - едната по пътя Банкя-околовръстното, а другата в забутания път през циганския квартал (май е Факултета).

Много странно, че имаше машини по тези не особено важни пътища, а по централните булеварди - нищо  ooooh!

Вечерта като се прибирах стигнах за отрицателно време до нас, хората явно се бяха наплашили от обстановката и почти нямаше движение.
Не  е странно.Нали знаеш,че Б.Б. е от Банкя.

# 213
Пак зимата ги изненада днес...  Joy
Сутринта рано, как да е, но по обяд и ранния следобед ми се наложи да чакам 40 мин. автобус и после бавно бавно да се тътрим, да гледам часовника как закъснявам с много време...  Mr. Green
Не предполагах дори, че ще е толкова плачевно положението...

# 214
  • София
ние не се оплакваме, а ни лъжат и ни хвърлят прах (или фандъци) в очите.

Тъй- тъй.
Ама преди няколко месеца на никого не му се излазваше от топлото диванче, нали?

Помня аз, помня.

И безпрецедентните 20%, с които беше избран Кмет на столицата - и тях ги помня.

Ха сега да си признаят всички, които не отидоха до урните... или не, да поринат сняг - че след няколко години да помнят какво се прави на избори...  Crossing Arms  Party

# 215
  • София
Който и кмет да дойде,додето не турим нагреватели по улиците ,няма да стане Mr. GreenНали сме Аврупейска столица със 100 лица.

# 216
хм...как ли е сега?в момента го гледам-1 е, дали е пързалка... Confused

# 217
ние не се оплакваме, а ни лъжат и ни хвърлят прах (или фандъци) в очите.

Тъй- тъй.
Ама преди няколко месеца на никого не му се излазваше от топлото диванче, нали?

Помня аз, помня.

И безпрецедентните 20%, с които беше избран Кмет на столицата - и тях ги помня.

Ха сега да си признаят всички, които не отидоха до урните... или не, да поринат сняг - че след няколко години да помнят какво се прави на избори...  Crossing Arms  Party

Ако бяха гласували 100% софиянци, сега пътищата щяха да са сухи.

# 218
зависи... Laughing
бе не е по темата, ама аз гласувах и то не за фандъчката, да не забравяме и оплетеното ,жалко, сринато кандидатстване за детските градини преди това...

# 219
Както каза един мъж в репортаж по една от телевизиите-"... нафъндъчиха ни го" Joy Joy Joy Joy Joy

# 220
Просто, не знам как е възможно всеки път да са изненадани от зимата и от снега. Аз доколкото знам по нашите ширини не е имало случай в периода декември - февруари да е било 40 градуса напр.! Всяка зима има сняг и съответно няма как да те изненада подобно нещо. Има само неподготвеност, непрофесионализъм и безотговорност! Но в никакъв случай не и изненада! Добре, че дават да се постопля времето, че да се постопи снега Laughing

# 221
Хем Веска в началото на зимния сезон си спомням много добре, че каза, че знаела не само в кой ден, но и в колко часа ще завали сняг в София.

# 222
  • Абсурдистан
Аз ще използвам темата, за да напомня на Веска, че по прогнозни данни на 14 ян също се очаква да ръсне снежец.
За голямо съжаление се пада  иработен този ден. Да не се чудят от къде са се взели толкова коли на пътното платно в 9 часа и снегорините не може да минат.

# 223
Хем Веска в началото на зимния сезон си спомням много добре, че каза, че знаела не само в кой ден, но и в колко часа ще завали сняг в София.

Joy

Хем не ми е смешно, хем се намира все някой да ме развесели.  Hug

Преди празниците пак имаше пак такива дивотии по време на снеговалежа и тогава толкова бях бясна, че бях способна на много лоши работи. Тъжни работи.
Не ми правете смях!

# 224
А представяте ли се ако завали сняг както едно време........... Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт