Доволни ли сте от почистването на снежната покривка?

• 11 131
  • 263
  •   1
Отговори
# 180
  • кв.Изток
А снегът не беше изненада, защото синоптиците го " предсказват" от 2 дни вече...

# 181
Това е, защото българите никога няма да се научат да гласуват интелигентно.

Чакахте месия? На ви царо, на ви милиционеро. 

до тук съм съгласна с теб!

# 182
Не знам къде са се скрили снегопочистващите машини, за които толкова настойчиво ни се внушава. Сигурно са невидими, виртуални, вълшебни сякаш.
Минах маршрута бул. Бъкстон, Цар Борис 3, Димитър Несторов, Вардар за има няма 2 часа. После от Разсадника до Раковски ми отне към 30-тина минути - тъй като някой беше поразчистил мистериозно центъра.

Никъде не видях снегорини - това май стана ясно. Коли се хлъзгаха и въртяха. Видях закъсали тролеи и горки минувачи, които газеха в снега и се чудеха как да пресичат.

София е най-отвратително управлявания град! нито стотинка данък не заслужава общината, ама няма как - гражданите пак са прецакани.

А сега ще тръгна по-рано от работа, за да успея да си прибера детето в рамките на денонощието. Успех на всички, които ще им се налага да шофират в София днес, а и в страната!

# 183
така е, просто за пореден път ни се подиграват. мисля, че ако и при следващия сняг е така, да предложа на домовия съвет да обявим б.б., данчето и веска за персони нон-грата в район Триадица, както и че не е желано участието им в събития в нашия район.

# 184
  • София
Не знам къде са се скрили снегопочистващите машини, за които толкова настойчиво ни се внушава. Сигурно са невидими, виртуални, вълшебни сякаш.
Минах маршрута бул. Бъкстон, Цар Борис 3, Димитър Несторов, Вардар за има няма 2 часа. После от Разсадника до Раковски ми отне към 30-тина минути - тъй като някой беше поразчистил мистериозно центъра.

Никъде не видях снегорини - това май стана ясно. Коли се хлъзгаха и въртяха. Видях закъсали тролеи и горки минувачи, които газеха в снега и се чудеха как да пресичат.

Ламята неСпаска , движили сме се почти по едно и същи маршрути! Аз помагах с моите 10 кила сол ( които предвидливо нося в багажника) на боксуващите по нанагорнището на Дим.Неторов от ОМВ към Цар Борис...Спомних си доброто старо време когато се катерехме с коли до пистите над Банско и всички бутахме закъсалите...Благодарение на бате Бойко и кака Данче си спомних миналото и ми стана мило и драго.... Blush

# 185
ех, доброто старо време, а ние ходихме от станцията на Академика до Шилигарника пеш и избягвахме трафика от Банско до Шилигарника, но сме закъсвали един път с един автобус Чавдар точно на големия завой там. Всички помагаха докато го отклещим. Но там снегът е два метра!

# 186
  • София
ех, доброто старо време, а ние ходихме от станцията на Академика до Шилигарника пеш и избягвахме трафика от Банско до Шилигарника, но сме закъсвали един път с един автобус Чавдар точно на големия завой там. Всички помагаха докато го отклещим. Но там снегът е два метра!

Виждаш ли, 2 метра все пак! А ние днес на някакви 15 сантима се оплакваме! Thinking

# 187
ние не се оплакваме, а ни лъжат и ни хвърлят прах (или фандъци) в очите.

# 188
  • Абсурдистан

Виждаш ли, 2 метра все пак! А ние днес на някакви 15 сантима се оплакваме! Thinking

Да бе, 15 см Shocked
Не повече от 7-8 см.

# 189
  • София
Не, не съм доволна.
На Околовръстното снегорините карат с вдигнати лопати и само отчитат дейност.

# 190
Този сезон изобщо не видях снегорин.По-зле последните години не е било Sick

# 191
Току що се прибирам от София, минах целият маршрут Люлин - Иван Вазов - Нови искър - навсякъде беше почистено, а от 15.00 часа съм из София - нито в задръстване попаднах, нито на непочистен булевард. Да, малките улички в кварталите не бяха почистени, но съжалявам, че не взех фотоапарата за да покажа как бяха наспирали колите ooooh!, с малко Тико съм и едвам минавах, какво остава за почистваща машина.
Навсякъде виждах хора от чистотата, които разчистваха спирки и тротоари Peace

# 192
  • Абсурдистан
Току що се прибирам от София, минах целият маршрут Люлин - Иван Вазов - Нови искър - навсякъде беше почистено, а от 15.00 часа съм из София - нито в задръстване попаднах, нито на непочистен булевард. .

Joy Joy Joy Joy Joy

# 193
  • София
Току що се прибирам от София, минах целият маршрут Люлин - Иван Вазов - Нови искър - навсякъде беше почистено, а от 15.00 часа съм из София - нито в задръстване попаднах, нито на непочистен булевард. Да, малките улички в кварталите не бяха почистени, но съжалявам, че не взех фотоапарата за да покажа как бяха наспирали колите ooooh!, с малко Тико съм и едвам минавах, какво остава за почистваща машина.

Евалата , мацка! Сигурна ли си, че си била в София? newsm78 Шегата на страна. Днес само бул.Сливница беше почистен според мен!

# 194

В 3 скъпа, всеки вече се беше спасил нанякъде.Да беше дошла в града в 8-9-10-11-12-13-14 часа.....друга песен щеше да пееш.Да, в 3 вече беше поутихнала истерията.Точно Иван Вазов да беше минала в 12 на обяд.....аз лично го направих-2 спирки по-нагоре по Гоце Делчев рейсовете се посблъскаха...Към 13 часа от едната страна на булеварда започна да личи леко разтопяване на снего-леда, бяха хвърлили явно препарати някакви.След още час целия булевард се поразтопи.Ама това е Края на деня...а Цял ден бе хаос , лед и сняг.

Общи условия

Активация на акаунт