Доволни ли сте от почистването на снежната покривка?

• 11 155
  • 263
  •   1
Отговори
# 165
Аз приключих с шофирането за днес и смятам да отида пеша да взема детето от детската градина. Няма и 5 километра.  Whistling

# 166
Това е, защото българите никога няма да се научат да гласуват интелигентно.

Чакахте месия? На ви царо, на ви милиционеро. 

Вие ще си сърбате попарата - докато не разберете, че в България има една автентична десница - в лицето на ДСБ

# 167
Така е, по времето на Костов почти не валеше сняг.  Whistling

# 168
  • У вас,че да видиш хубуу ли е!
В централна северна България няма грам сняг! Shocked

# 169
  • София
Във фейсбук има група: "Сняг се сипе на фандъци". Великолепна е!

Линк, моля?

# 170
# 171
В централна северна България няма грам сняг! Shocked

Кметът ви е печен, затова  Mr. Green

# 172
  • У вас,че да видиш хубуу ли е!
Добре съм гласувала за него! Mr. Green

# 173
  • София
Joy Joy Joy Ох, то не е за смях, ама сигур щото съм изтрещяла, се посмях със сълзи  hahaha

# 174
Един приятел сподели веднъж прозрение - у нас трябва три дена да вали безин и на четвъртия гръм да падне. Тогава ше се оправим!

# 175
Ха, NinoTino, чудесно прозрение на твоя приятел!
Добре, да приемем, че никой днес няма да изкара колата си - и какво от това????
То градският транспорт не може да се движи! Сутринта тролеят едвам пълзеше. И това, нали се сещате, не е по нещастната ни квартална уличка #Cussing out За пръв път използвам този емотикон, но това просто на нищо не прилича!
Майка ми буквално се свлече пред очите ми, нищо, че едвам пълзяхме по централен софийски тротоар! Слава Богу, без сериозни травми!
А за да стигна у дома, майкоуууу... Когато автобусът тръгна да пуска по нанадолнището, просто се молех да задържи зелено светофара. Ето това вече е безобразие!
И наистина не помня София да е била толкова непочистена!
И ми се иска най-сетне някой да поеме отговорност! Аман вече от колективна безотговорност!

# 176
Преди малко изминах трасето от НДК до Овча Купел. Бях се настроила да пътувам  поне час, но стигнах за няма и 20 минути.Та- искам да ви кажа 4е пъплейки все пак става за движение Wink Аз пешеходец не бих станала в тази обстановка Sick Много по-рисковано е.

# 177

Joy Joy Joy  Така де.

# 178
НЕ! Три часа (от 8.15 до 11) ми отне придвижването от Банишора до Студентски град тази сутрин. С дете в колата това си беше кошмар. Некадърници!

# 179
София никога не е била по-непочистена от сняг. Със сигурност за втори път в целия район Триадица и в Красно село всички улици и булеварди бяха като ски писти. Естествено градски транспорт с увеличени билети и карти се движеше с колкото му падне закъснение...

И на всичкото от горе баба Веска по хоризонт ни обясни как всичко е наред, пак. Нагло!

Общи условия

Активация на акаунт