Смешки от форума

• 98 715
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
В тая тема цитираме с линк към постинга. Ако сърфирам с гей, ще излязат всички гейове и гейки.

# 256
" Автор  Тема: как се забавлявате/развличате на работа  (Прочетена 1004 пъти) ""

Танцуваме виенски валс... Joy

# 257
  • Пловдив
В тая тема цитираме с линк към постинга. Ако сърфирам с гей, ще излязат всички гейове и гейки.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=462520.0;topicseen
Пропуснала съм
 Embarassed

# 258
Скелетът на учителя по биология също може да е там.  Joy

# 259
Цитат
Живеем на семейни начала. Имаме Иван на 3 г. и 10 м. и Стефи на 1 г. и 8 м. ........ Чаках 5 години мъжа ми да й каже: "За мен най-важното са жената и децата, ти прави каквото искаш." ...

Thinking Laughing

# 260
  • Провинция
Цитат
Живеем на семейни начала. Имаме Иван на 3 г. и 10 м. и Стефи на 1 г. и 8 м. ........ Чаках 5 години мъжа ми да й каже: "За мен най-важното са жената и децата, ти прави каквото искаш." ...

Thinking Laughing

newsm78

# 261
Цитат

Thinking Laughing
Това на любовницата ли?

# 262
На свекървата, ама жената от 5 години го чака да каже, че тя и децата са по-важни, а най-голямото дете е родено преди приблизително 3 години...

# 263
  • UK
Аа, не, тя може да чака от преди 6 години и той чак миналата да го е казал, никъде не е казано че го е казал преди пет години. Simple Smile

# 264
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
На свекървата, ама жената от 5 години го чака да каже, че тя и децата са по-важни, а най-голямото дете е родено преди приблизително 3 години...

Joy сетих се за снахата дето се пристанала в петък, в събота вдигнали сватба, а в неделя вече бие свекървата и нарежда: "Море, то ти се е събрало от петъкОТ"

# 265
Цитат
  Мога да гарантирам, че всяка дума написана в Библията е истина, защото съм я преживяла.

Shocked Shocked Shocked

# 266
Цитат
  Мога да гарантирам, че всяка дума написана в Библията е истина, защото съм я преживяла.

Shocked Shocked Shocked
И Битието, и Изход, и Апоклалипсис ли?  Mr. Green

# 267
Не казва, а мен ме е страх да питам  Joy

# 268
Аа, не, тя може да чака от преди 6 години и той чак миналата да го е казал, никъде не е казано че го е казал преди пет години. Simple Smile
За нероден Петко иде реч, джанъм  Wink Тя си чака от 5 години точно тези думи  Peace , а той след 5-тата вече й ги е казал...

# 269
  • UK
Никъде не се споменава, че й ги е казал преди пет години, жената казва, че ги е чакала пет години, а кога ги е дочакала е отделен въпрос, може да е било и вчера. Wink

Общи условия

Активация на акаунт