Смешки от форума

• 98 764
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
Цитат

И през двете си бременности сигурно съм била алкохоличка на базата на всички постове до тук.
Особено на първата. Работех до късно, нощем, барманка в  курартен комплекс - пиех всяка вечер, и то не 50 или 100гр., и не винце или или биричка. Цигарите ги пуших до последно. С пиенето също.
На втората, ми беше ниска кръвното, бях като призрак, адски анемична -  иси се лекувах с червено вино - всяка вечер по 2 или 3 чаши с вечерята.
Резултата - никакъв проблем през бременностите, нито с ражданията. Имам две прекрасни деца, които освен една шарка в градината и едни въшки  Laughing  - от друго не са и боледували.
Така че не робувайте на тези митове - ако ви се пие, пийнете си. Ако ви се пуши - палнете си.

Joy
Уау......, това всъшност дори не ми се струва смешно. Това направо е - да се смееш ли , да плачеш ли.

# 331
Цитат

И през двете си бременности сигурно съм била алкохоличка на базата на всички постове до тук.
Особено на първата. Работех до късно, нощем, барманка в  курартен комплекс - пиех всяка вечер, и то не 50 или 100гр., и не винце или или биричка. Цигарите ги пуших до последно. С пиенето също.
На втората, ми беше ниска кръвното, бях като призрак, адски анемична -  иси се лекувах с червено вино - всяка вечер по 2 или 3 чаши с вечерята.
Резултата - никакъв проблем през бременностите, нито с ражданията. Имам две прекрасни деца, които освен една шарка в градината и едни въшки  Laughing  - от друго не са и боледували.
Така че не робувайте на тези митове - ако ви се пие, пийнете си. Ако ви се пуши - палнете си.

Joy
Уау......, това всъшност дори не ми се струва смешно. Това направо е - да се смееш ли , да плачеш ли.

И аз първо така реагирах.. Последното изречение обаче ме доведе до  Laughing

# 332
  • Пловдив

Давам направо линк  към цялата тема. hahaha Не зная кое по-напред да сложа тук  Mr. Green

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=476921.0

# 333

Давам направо линк  към цялата тема. hahaha Не зная кое по-напред да сложа тук  Mr. Green

ooooh! ooooh! ooooh!

# 334
  • In my tropical dream
Ох, дано да не види потребителката къде съм я пльоснала, щото сигурно хич не й е смешно, обаче като си го прочетох и си представих ситуацията  rotfImao
Цитат
Здравейте,
на мен ми се случи нещо странно, за 1ви път от 2 години и повече от както пазарувам от Ла Редут. (бел. френски онлайн магазин, за който не ги знае) Бях си поръчала ботуши и ги чаках с голямо нетърпение. Все пак както знаете доста време отнема пристигането на пакетчетатаSimple Smile И какво беше разочарованието ми, когато в кутията със стикер "Bottes NOIR 39" (бел. Ботуши, черни, N 39) намерих нещо подобно на сгъваемо столче. Sad На някой да му се е случвало нещо подобно?
Горката ... дано да не ми дойде до главата,  че и аз съм им клиентка на тея.

# 335
Ох, дано да не види потребителката къде съм я пльоснала, щото сигурно хич не й е смешно, обаче като си го прочетох и си представих ситуацията  rotfImao
Цитат
Здравейте,
на мен ми се случи нещо странно, за 1ви път от 2 години и повече от както пазарувам от Ла Редут. (бел. френски онлайн магазин, за който не ги знае) Бях си поръчала ботуши и ги чаках с голямо нетърпение. Все пак както знаете доста време отнема пристигането на пакетчетата:) И какво беше разочарованието ми, когато в кутията със стикер "Bottes NOIR 39" (бел. Ботуши, черни, N 39) намерих нещо подобно на сгъваемо столче. Sad На някой да му се е случвало нещо подобно?
Горката ... дано да не ми дойде до главата,  че и аз съм им клиентка на тея.

Ама това си е жив кошмар! Горката мацка... Crazy

# 336

ooooh! ooooh! ooooh!

Безумна тема... ooooh! И въздух не ми остна от смях ! Mr. Green

# 337
Цитат
Бих искала и аз да пробвам шампоаните на Орзен.
В момента съм с Лорен- бразилски, ефтинки са, около 4-5 лв., моят е с чесън. Има със змийска отрова и плодов коктейл.

Whistling

Всъщност това е въпросния Lorys - http://-spam083-/Maska-uvredena-tretirana-kosa-zmiisko-olio-lorys-p-500.html

# 338
Не можах да намеря темата в която прочетох това чудо на липсата на елементарната мисъл. Авторката на 2 пъти в поста си беше използвала сравнението "кон с капаци" по следния начин:  конска пациMr. Green

# 339
Не можах да намеря темата в която прочетох това чудо на липсата на елементарната мисъл. Авторката на 2 пъти в поста си беше използвала сравнението "кон с капаци" по следния начин:  конска пациMr. Green

hahaha  hahaha  hahaha

# 340
Можете ли да си представите обиколих целия град,наистина целия и   не можах да открия сладкарски бой. Може да е смешно но повярвайте ми така е.Исках да ви питам откъде си ги купувате вие!?Въпросът ми звучи глупав и банален,но тук където живея аз имаме и такива проблеми Hug HugДа ви кажа,че аз живея в Разград.

"Сладкарски bash бой"  Shocked -  за първи път чувам  newsm78

# 341

Ау панделки аз си ги купувам от пекарната, с удоволствие 6те пробвм да си направя!Меликат  bouquet

Е аман от тролове.....завистта е нешто страшно.....тук 5 год. ве4е си съжитекластваме добре , сега какво става Close
ама неможе , 6том му е хубаво на някой дай да му го развалим!
еееееее, неможе вси4ки да сме богаташи, жива и здрава да е икеата, 4е ни поИ и Рани с кренвиши... ох как ми се доядоха.....
ммммммммм, да на много тролове е такова мнението, дано им омръзнем скоро....... голяма наглост да те пъдят , а ти о6те да се вла4иш...... и е жалко....как 4овек само сам си плУе на сората.

Thinking ooooh! Joy

# 342
  • София

Ау панделки аз си ги купувам от пекарната, с удоволствие 6те пробвм да си направя!Меликат  bouquet

Е аман от тролове.....завистта е нешто страшно.....тук 5 год. ве4е си съжитекластваме добре , сега какво става Close
ама неможе , 6том му е хубаво на някой дай да му го развалим!
еееееее, неможе вси4ки да сме богаташи, жива и здрава да е икеата, 4е ни поИ и Рани с кренвиши... ох как ми се доядоха.....
ммммммммм, да на много тролове е такова мнението, дано им омръзнем скоро....... голяма наглост да те пъдят , а ти о6те да се вла4иш...... и е жалко....как 4овек само сам си плУе на сората.

Thinking ooooh! Joy

Що рече, моме?  newsm78

# 343
Малко смешна, но за сметка на това любима моя градска легенда:

Действието се развива в Студентски град. Героите са момче и момиче, безумно влюбени, но родителите са против връзката им, драма голяма и влюбените решават да се самоубият. Заключват се в Студентски град, заключват входната врата на стаята, заключват и вътрешната врата, която отделя стаята от гардеробите и банята, за най-сигурно хвърлят ключовете през прозореца, нагълтват с хапчета и лягат прегърнати. За беда се оказало, че взели разхлабителни...

# 344
Малко смешна, но за сметка на това любима моя градска легенда:

Действието се развива в Студентски град. Героите са момче и момиче, безумно влюбени, но родителите са против връзката им, драма голяма и влюбените решават да се самоубият. Заключват се в Студентски град, заключват входната врата на стаята, заключват и вътрешната врата, която отделя стаята от гардеробите и банята, за най-сигурно хвърлят ключовете през прозореца, нагълтват с хапчета и лягат прегърнати. За беда се оказало, че взели разхлабителни...
hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт