Има нужда от съвет!

• 1 034
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте и от мен на всички мами кулинарки и най-вече сладкарки.От много отдавна следя сладкарските ви теми с невероятен интерес.Накрая реших и аз да пробвам какво мога да сътворя.Избрах си по простичка тортичка и тръгнах да си купувам продуктите.Можете ли да си представите обиколих целия град,наистина целия и   не можах да открия сладкарски бой newsm78 newsm78 newsm78 Може да е смешно но повярвайте ми така е.Исках да ви питам откъде си ги купувате вие!?Въпросът ми звучи глупав и банален,но тук където живея аз имаме и такива проблеми Hug HugДа ви кажа,че аз живея в Разград.

# 1
Като гледам, повечето момичета са ги купили от Метро (аз също) или от магазинчето в София на Кадемлия, предполагам и по нета може да се поръчат. В Разград, може би в сладкарски цех, ако намериш някоя позната, ще ти помогне. А може да използваш и боя за яйца, погледни все пак на кутийката да пише, че е безвредна.

# 2
Можете ли да си представите обиколих целия град,наистина целия и   не можах да открия сладкарски бой. Може да е смешно но повярвайте ми така е.Исках да ви питам откъде си ги купувате вие!?Въпросът ми звучи глупав и банален,но тук където живея аз имаме и такива проблеми Hug HugДа ви кажа,че аз живея в Разград.

"Сладкарски bash бой"  Shocked -  за първи път чувам  newsm78

# 3
Можете ли да си представите обиколих целия град,наистина целия и   не можах да открия сладкарски бой. Може да е смешно но повярвайте ми така е.Исках да ви питам откъде си ги купувате вие!?Въпросът ми звучи глупав и банален,но тук където живея аз имаме и такива проблеми Hug HugДа ви кажа,че аз живея в Разград.

"Сладкарски bash бой"  Shocked -  за първи път чувам  newsm78
[/quo

Ами незнам може и да греша как точно ги наричате Hug,но аз много хора съм чувала така да ги наричат!Мисля,че се разбира какво имам предвид!

# 4
Ами незнам може и да греша как точно ги наричате Hug,но аз много хора съм чувала така да ги наричат!Мисля,че се разбира какво имам предвид!

Ясно е какво имаш предвид, просто си объркала формите на думите: боЙ е  bash, а боИ - е това, за което питаш!  bouquet

# 5
Попитай в Разградската тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=458235.360;topicseenИ ние обичаме сбадкиши, и правим.
Макар, че оцветяването не променя вкуса им, и не ги прави по-здравословни, напротив.

Последна редакция: пт, 05 мар 2010, 17:07 от Вълкът с дълъг ник

Общи условия

Активация на акаунт