Смешки от форума

• 98 913
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
  • По-близо до звездите
От една сериозна тема е, но ми стана смешно това:

Цитат
И така - от ходене на този гинеколког и онзи гинеколог - взех, че забременях...

# 376
Знаех си аз, че гинеколозите помагат  Joy Joy Joy

# 377
Цитат
опитахме се да правим нещо,обаче то мъчение повече,а после като станах (хем минаха 10 мин.) и ме боляха сухожилията на матката,цялата матка беше една огромна контракция....

WTF?!   Shocked

# 378
В тая тема се цитира истински.

# 379
  • Бургас
От темата Изпускат ли газове мъжете ви във ваше присъствие

Моя е  като компресор. Колата ни е на газ и понякога се майтапим, че ако си завре маркуча от резервоара в г.за можем да обиколим цяла България.   
 Може да е просташко , ама си е човещинка сега...
 Joy Joy Joy
На това със сълзи се смях

# 380
# 381
  • somewhere over the rainbow
Проблем:
Цитат
Здравейте! Имате ли проблем с мравките и как се справяте с тях? 

Решение:
Цитат
купи си мравояд  Wink така хем ще имаш домашен любимец, хем ще сте си полезни....

Цитатите не ми се получиха Blush Мравчената тема е в ДиС.

# 382
Цитат
НЕ ИСКАМ ДА СЕ УЧИ НИТО ОТ БАБА СИ , НИТО ОТ КОЙТО И ДА Е НА К А Р Т О Ф И !!!!!
Всестранно развитата личност каквато ще бъде моята дъщеря няма нужда да се учи на картофи , сливи и домати , САМО НА ЧУЖДИ ЕЗИЦИ , ТЕХНИКА И ИЗОБЩО ТЕХНОЛОГИИ!
Дано този път последната госпожа да е разбрала , за да не пише тъпотий колкото да не заспи пред компютъра !

# 383
Дай линк, пък не я мисли авторката...  Laughing

Вълчо, баща ми навремето така свалил майка. Ако не проработел този номер, другия е да изяде чаша. Луда работа! Laughing

За запалена пръдня си говорехме.

# 384
От секс в 8 и 9 месец има и друг бисер:
С дъщеря ми не сме спирали сексуалния си живот - не съм имала проблеми.

Извинявам се, но бая време ми отне да разгадая мисълта ти... Чудих се що за сексуален живот имате с дъщеря си  Shocked

Последна редакция: пн, 03 май 2010, 22:16 от SharenaSol

# 385
Цитат от Татковците
 "Размерът има ли значение?!?
« Събота, 01 Май 2010, 09:11 »  

--------------------------------------------------------------------------------

Няма да ви питам за големината на Вашето мъжко достойнство.
Вълнува ме следният въпрос - след естествено раждане жената се разширява - това е факт. Как усещате вие, мъжете тази разлика? Какво може да се направи, за да се тушира неудобството. давайте съвети, практики, помагайте!!!! Неприятен ли е сексът с "по-широка" половинка? "

Sick Sick Sick

# 386
Stelfalme, бря, бря! Crazy Я дай едно линкче към темата. Тука ще да има бисерчета.

# 387
Stelfalme, бря, бря! Crazy Я дай едно линкче към темата. Тука ще да има бисерчета.
Стефи, ще те разочаровам, но темата е затворена, т.е. няма бисерчета - затова не пуснах линк. все пак за достоверност на цитата ето го
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=494302.0

# 388
Сами се гледаме и умишлено държим бабите на дистанция. ....Ще ходи на ясли , на градини , да спортува , да танцува , да общува с деца в собствената си среда , но няма да му се губи времето от баби и дядовци! Час - два ..............веднъж-два пъти в месеца им е пре достатъчно, не зависимо дали им изнася или не ! Grinning

Големия ни син наистина е голям и в този смисъл на него му е казано категорично, че ние внуци няма да гледаме , ще се порадваме когато те могат за час-два и толкова. Ще помогнем ако е крайно наложително и много , много рядко, но постоянни или ежедневни грижи ..........такъв филм в нашата къща няма да се прожектира категорично. Това е всенароден български проблем , придобит от векове от турците.Възрастните се грижат за внуци ,

...Да делфините са изумтелни същества , но когато се родят до времето което стават самостоятелни са покрай майката постоянно , не търсят баща си , а още по-малко майката на майка си или майката на баща си. Нормално те са висши същества и няма как да ги принизяаме до човека , а до българина си е жива обида.

Последна редакция: сб, 08 май 2010, 11:37 от MIK

# 389
нова порода кучета:)
newsm78 newsm78 а като изтрещя излизам на разходка със сембернара....

Общи условия

Активация на акаунт