Смешки от форума

• 98 673
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Зла кучка, благодаря, че се регистрира специално, за да ни осветлиш. Само не схващам каква е ролятата ти - да опровергаеш, или да замажеш?   Laughing

Не е тая, за която си мисля. Според тоя цитат Стефи е на 21.

Ами, на толкова се представя сега - 20-21, там някъде. Нали стана ясно, че математиката и куца?  Laughing

# 721
Цитат
Мога да кажа, че в УНСС там уча ми изплатиха парите
- Зла_кучка, нещо да се изкажеш? И за това ли лъже? Laughing

# 722
Никакво УНСС, учи в Русенския-начална и предучилищна педагогика. Няма какво да замазвам, тя отпреди си беше такава все си измисляше. Момчетата й се връзваха, заради лъжите и външния вид, разбира се Rolling Eyes Набор 89 е и сега ще прави 21 на 29.08.

# 723
Зла кучка, нали се сещаш, че във форума дебнат едни хора, които имат дарбата да гледат на IP? Много познават, да знайш.  Mr. Green

# 724
Никакво УНСС, учи в Русенския-начална и предучилищна педагогика. Няма какво да замазвам, тя отпреди си беше такава все си измисляше. Момчетата й се връзваха, заради лъжите и външния вид, разбира се Rolling Eyes Набор 89 е и сега ще прави 21 на 29.08.

Баси, комплексирах се... На 20 години, а управителка на магазин на Глобул.

Цитат
Държим кафене с една приятелка и отделно съм управител на магазин на Глобул.

# 725
За Глобул знам, че работи там, но не знам дали е управител. Ама мога да ти кажа как се уреди там на работа Mr. Green

# 726
Запис  Mr. Green Heart Eyes
Тук е по-готино от ДиС.

# 727
Излизат си и математиките, през 2006 е била на 17, бременна от нейн набор.
Тоя е друг, от който има 2 годишна дъщеря. Виждал съм една от двете барманки, но явно съдружничката й.

# 728
За Глобул знам, че работи там, но не знам дали е управител. Ама мога да ти кажа как се уреди там на работа Mr. Green
айде де!

# 729
Зла кучка е бившата на настоящия й мъж.

# 730
Излизат си и математиките, през 2006 е била на 17, бременна от нейн набор.
Тоя е друг, от който има 2 годишна дъщеря. Виждал съм една от двете барманки, но явно съдружничката й.
Ще ти кажа бащата на детето й се казва Николай, а дъщеря й е Галена. Ако нещо ти говори. Кварталът, в които живеят ми беше споменавала на центъра ли ми каза на високо ли ми каза...не знам да не те излъжа, ако ти знаеш кажи Rolling Eyes

# 731
Globul, че и управител, а и кафене покрай другото.
Зла кучка е бившата на настоящия й мъж.
Тука станало дрън та пляс. Wink

Зла_Кучка... ами ти от къде, казваш, дойде тъдява?

# 732
Ооо, малко грозничко ми идва това на Зла кучка.
Поради що, моме си тук, да повдигаш булото на анонимността на други хора? Tired
Пълномощно имаш ли, за тази си дейност?

# 733
Че защо да ти казвам, да не си копала на лозето ми?

# 734
Безгрешна, трай сега! Таман сме насядали на седянката.  Popcorn  За пристигащите - носете си столове, молим!

Общи условия

Активация на акаунт