Отговори
# 105
А дубру ютру   bouquet

Ахмххм, откога не съм яла мекичкиииииии  Crazy благодарим Цвети

Лелеееееее Баш мотористката направо ме разби  Mr. Green

Ние веднъж сме се возили на стоп на мотор с кош  Laughing Бяхме на рокерския събор край Асеновград и на другия ден тръгнахме за Кърджали трима с три големи раници и на майтап вдигнахме на еднин рокер с кош и той взе , че спря  Crazy Та представете си картинката:  "иж" с кош един рокер и трима откачени с огромни раници натоварени незнайно как се търкалят по пътя с 40км в час по надолнище  hahaha Хората като минаваха покрай нас намаляха скоростта за да ни разгледат и вадеха апарати  Joy Ако мога да резна снимка от клипчето може да ви покажа как изглеждахме  Flutter

А Мая е извадила НЕВЕРОЯТНА усмивка  Grinning

Хамелионче добре си ни дошла отново  Hug страхотни мадами имаш  Peace

# 106
Здравейте и от нас от Жеравна Simple Smile
Засега вси4ко е ок, времето е слън4ево, още пием кафенце, има  интернет - УРА  newsm44
Отивам да ви 4ета - целувки на вси4ки   bouquet

# 107
Едно бързо ? може ли   Flutter
Тези, който ползват ел. кана за преваряване на водата, с какво почистват от отложилото се по дъното
Tired
Пуснах я моята да поври с малко ябълков оцет...

Страхотни са вс снимки на малките сларурани и сладурковци Heart Eyes

ГЕРИ
, ПРИЯТНО ИЗКАРВАНЕ НА ЖЕРАВНА И НА МЕН МН МИ ХАРЕСВА КАТО ХОДИХМЕ МАЙ МЕСЕЦ Laughing

Последна редакция: сб, 11 юли 2009, 11:18 от kamelllia19

# 108
Халоу на тайфата.Доста теми съм пропуснала,но ще наваксам,свеки е в отпуска цяла седмица  Wink
Ние май хич си нямаме късмет.Вальо има херния над слабините  Cry,но чак октомври ще го оперират ,за сега не му пречи,тъй като са му слезнали джамиките долу
Иначе си расте,станал е 6.300кг и 65см,а в понеделник сме и на ортопед,стискайте палци всичко да е наред,че ще лудна вече .

# 109
  • София
Ой, милото Валенце, стискаме палци, ние август сме на сондаж с пълна опойка, а после и ортопедична операция с местна, знам какво ти е и как се чувства майка при това положение, ама няма страшно, мъжа ми са го оперирали на 10 месеца от такава херния, като е плачел и е излизала и после са го обръщали с главата надолу да се прибере, а сега нищо му няма, не се притеснявай, Раде  Hug

Ками, точно с оцет, става, ама ти сама си се убедила, това и дрг път сме го кометирали тук и повечето мами така правят, аз от Червеношийка го запомних и после го и направих Simple Smile

# 110
Раде стискаме палци на Валето и повече за нищо да не ви се налага да виждате доктори Hug
аз каната я почиствам с изтискан лимонов сок,светва като нова ама то с опцета е същото Peace
сега си гледах стари снимки от морето и видях едни ретро дето сме си правили с Любо и така ме доядя че не се сетих на морето да си направим с Мая Banghead
Ками сега като отидете направете си толкова ще е сладко,аз съм гледала минали години как им правят на някои семейства и е много готино,айде да ви пусна 2 да ни видите какви сме смешни

втората съм я снимала с фотоапарата върху хладилника да не се чудите каква е тази кравичка в ъгъла hahaha

# 111
Мерси Иве,Alhimika  Hug.Тъкмо ще са се затъжили сестрите за малчо,беше им любимец  Wink
На Валко му подариха детско столче на Пер Пергино синьо и е много сладко,но добре че има колани,сега трудно стои на 1 място,та след 2 месеца как ли ще е  #Crazy
Аз му давам плодови пюренца(най си харесва круша),а зеленчуковите ще ги предлагам на края на месеца,по съвет на педиатърката.Все още е на 6 хапвания по 170 мл,но и доста често връща по-малко,защото не се спира за секунда,поне не се събужда през нощта да яде
Малко филмче на бъдещия футболист Wink
http://vbox7.com/play:e10c4100

# 112
Раде стискаме палци на Валето и повече за нищо да не ви се налага да виждате доктори Hug
аз каната я почиствам с изтискан лимонов сок,светва като нова ама то с опцета е същото Peace
сега си гледах стари снимки от морето и видях едни ретро дето сме си правили с Любо и така ме доядя че не се сетих на морето да си направим с Мая Banghead
Ками сега като отидете направете си толкова ще е сладко,аз съм гледала минали години как им правят на някои семейства и е много готино,айде да ви пусна 2 да ни видите какви сме смешни

втората съм я снимала с фотоапарата върху хладилника да не се чудите каква е тази кравичка в ъгъла hahaha

Shocked Shocked Shockedмалеее, страхотни сте! Laughing Благодаря за съветчетата, наистина падна с оцета, сега я пускам няколко пъти да поври само с вода, че да се отмирише Crazy
Прителите ни казаха, че днес не става за плаж, било  Nature Partly Sunny, ама дано утре ни огрее  Nature Sunny. Нагласих багажа и чакам мъжо да се завърне от работа и да   car003

# 113
  • София
За всички мами, които се занимаваха с нашите едноседмични семейни драми, ето го резултата:

Любов:

http://www.youtube.com/watch?v=FZWLdPt5tGQ

И отмъщението:

http://www.youtube.com/watch?v=-7axYLThUNM

# 114
Доре,  Joy

Аз нали ви казах, че нищо не остава така, във въздуха... Joy

# 115
Доре,какво става наистина с вас..с теб и Румен newsm78
Алхимиче,страшни снимки и така описани Laughing
Десика,ние днес тръгваме за столче по магазините..ако измоля милото за 150 евро..съм направо върха...ако не втора ръка ще купуваме Wink
За срещата....аз съм в България от 01.08.....до 08.09а мъжа ми идва на 15.08
Гея е до края на август...дано не бъркам PeaceДеси от Кипър е до края на август също.....мисля
Фокси помагай с инфо за Деската Hug
Стискайте ми палци за столчето Peace
И едно мнение...мога ли да дам на Ивко пюре тиквички с картоф newsm78има такива за 4 месечни..нещо не го кефи само морков Wink

# 116
Раде,стискам палци за Валето..милото детенце Hugдано бързо всичко мине и да се успокоиш и ти Hug Hug Hug

# 117
Доре,много са хубави-татко и син!

Стискам палци и аз и за Валенцето и за Стаси.Иве,каква ортопедична операция? И къде ги поемат толкова малки бебоци?В коя болница?

Алхимиче,супер ретро снимка!  Laughing И аз имам точно от лятото преди да забременея с Боян.Ти как успя да я качиш на компютъра? newsm78

# 118
Здравейте и от мен,малката спи а каката я изпратих на гости у майка ми,а малката ще я гледа  свекито  и довечера смятаме с моя мъж да излизем малко на кръчмичка. Mr. Green
Доре много са сладки татко и син,ама и Йойо не си поплюва със шамарите. Mr. Greenпосле нека говорят че бебетата не разбират
Алхимиче и ние имаме такава ретро снимка ,много са яки .
Деси06 можеш да му дадеш картофи тиква ,Александра също не харесва комбинацията с морков,но това сигурно е от това че докато бременеех ядях само моркови Joy.
Раде и Иве дано вашите проблеми свършат скоро. Praynig

# 119
Толо снимам ги с моя фотоапарат без светкавица и после ги качвам Wink
Доре много са сладки баща и син Hug
а някой знае ли Йоли до кога е в БГ и дали изобщо дали има интерес към срещата.Аз предлагам чужбинските мами да кажат няколко дати и да решаваме Peace
Раде един ден ако Валето стане футболист ще може да се фука че от 4месечен владее топката Laughing

Общи условия

Активация на акаунт