Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-30)

• 17 441
  • 292
  •   1
Отговори
# 15
БРАВО  на малката ДИМАНКА  тъкмо ще има кой да ни лекува зъбите  Joy

# 16
Хахахаха,нали от зъбобол всеки страда,рано или късно  Joy Joy Joy

# 17
buba_85, тъкмо щях да те питам какво стана с прощапулника. Laughing
Много е сладка бъдещата докторка. Simple Smile

# 18
 Бубе85,честита ти зъболекарка HugА щом и черпака е хванала,да не се притесняваш-гладна няма да остане никога! Joy Joy Joy

Нани хвана по обратен ред нещата.Първо,едни хапчета,после лъжицата и накрая четката за зъби Joy

Ето и една снимка от колежката Mr. Green
http://media.snimka.bg/2651/011558227-big.jpg

# 19
Хахаха,браво на момата,ще къртят зъби  Joy Joy hahaha

# 20
                                                                  Joy
 Айде,пак аз...Да поддържаме горещ диалога,така да се каже WinkА дано се влючи и още някой Peace

Бубе,чудя се как да си обясня,действията на Биляна на нейния прощапулник newsm78
 Тя изобщо не обърна внимание на джаджите пред нея...Тръгна по питката и после хубаво така я нарита с обувки,та да ни е сладко после Laughing
 Няколко пъти я слагахме  пред "професиите",а тя все напитката налиташе... Rolling Eyes

# 21
Ще става хлебар хаха,няма лошо.Нашта не обърна внимание на питката.Когато баба й я месеше й дадохме да пипне тестото,така се дръпна като го пипна все едно я ухапа хахаха. Питката я взе да я разгледа чак като свърши всичко с избирането.

# 22
Ей ме на и мене.
Аз нещо от снощи не съм в час и затова гледам да не се включвам.

Много хубави зъболекарки видях. Heart Eyes

На мен нещо ми се губи Ема за какво се хвана. Embarassed Май беше черпак, ама трябва видеото да изгледам та да се сетя. Blush Малее, много зле съм стана, съвсем изфирясах...нищо не помня и съм доста разсеяна. ooooh! Ще го отдам на бременността, после на кърменето(щото ако не знаете мозъка изтича с кърмата) и така още някоко годинки ще си имам оправдание за състоянието ми. Joy

Снощи гледах "Горещо" и доста се разстроих. После пуснаха един филм с Анджелина Джоли, та и него гледах и ми дойде в повече всичко. Много тъжна вечер ни предложиха по Нова. Аз си предпочитам БТВ с техните скучни филми, ама на, вчера се улях с конкуренцията им.

# 23
Ронка защо гледаш такива депресиращи неща.Аз по време на моята бременност гледах предимно филми на ужасите хахаха  Joy

# 24
Хора какво правите в това лошо време.
Аз извеждах Димана малко на улицата,за 2мин. и й посиняха ръцете.Дават го че от сряда щяло да се пооправи,а дано.

# 25
Браво на димана ще ни готви и като ни заболят зъбите ще ни лекува. Пожелавам и наистина да стане зъболекарка една от най добрите

# 26
Брей ,много сте изписали !
Само така продължавайте !
Браво на Димана.
Марти първо хвана питката явно беше много гладен ,похапна следко ,сладко и после чак се сети че има разни нещица покрай него.
Първо хвана лъжицата и после дкторски слушалки Joy

# 27
 Привет на всички!

Аз да ви кажа какви сме патиланци...От 2 дни не бяхме излизали заради гадното време и днес ,викиам си ,няма да се прибираме...Е,да ,ама не Laughing
 Малкото и каката се сдърпаха за едно шише с минерална вода и докато успея да изтичам с бурканчетат от кухнята  , количката и Нани бяха вир -вода Joy
 Едвам се прибрахме-и двете надуваха гайдата до насWhistling

Приятна разходка на разхождащите се и лека работа на работещите ни момичета!  bouquet

Зузи,и твой Марти ще бъде колега в бранша Joy
 Рони,аз си мислех ,че се наслаждавате с таткото един на друг и си правите едни романтични вечери на свещиHeart Eyes,а вие с какво се занимавате NaughtyДа се поправите,ей! Joy
  Вчера изкарах още един ден сама с двете зверчета и се радвах като малко дете,като се прибра съпружето да ме спаси Hug
 Бубето*,спаднала съм с 2 кила за седмица #CrazyМай наистина има ефект от диетата,макар че днес съм на въглехидрати и здраво ще се освиня LaughingПри теб как е?
 Афродитка,какво ново при теб?Похвали се нещо...

# 28
Lori на каква диета си  newsm78 Аз нещо съм пропуснала. Аз се чудя да мина на някаква диетка, тип разделно хранене и така хем ще си ям, за да не вредя на бебчо, хем да н екачвам. Че миналия път бях станала на слон  ooooh!
И ние вчера не бяхме излизали и днес бяхме навън с Малчо и само се мотоеше- 100метра ги минаваме за 1 час с него. Навсякъде се спира  Laughing
Момичета утре съм на ФМ. Стискайте палци, че съм си записала час при Мазнейкова, пък чух малко кофти отзиви  Wink
Засега ви оставям и отивам малко да поспя  Hug

# 29
  bouquet
Усмихнат ден ви желая!
Arven, стискам палци  Hug За всеки един лекар в практиката си ще чуеш лоши мнения... Мисля, че е нормално Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт