Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-30)

• 17 452
  • 292
  •   1
Отговори
# 45
   Ронка, да ти е жива и здрава момата и много да ви радва

ПП:   Лорче, сори мацко, ама нямам време (даже да си обръсна и краката). Но да знаеш, че съм обещала и при първа възможност ще те впиша.

# 46
Ронка Честит Рожден Ден на Ема и от мен.Много щастливо детство й пожелавам и много обич.

# 47
Хайде малко снимки от нас за лека нощ  Simple Smile

Лека и мека!
 Hug

# 48
Добро утро Врачанкиииииииии!
Нещо поспаливи ми се видите днес   hahaha Joy
Ронка снимкииииииииииииииииии чакаме душа .Да видим как сте изкарали рождения ден на порасналата госпожичка
Мише тази малка Миша е голяма сладурана  Heart Eyes
Лори нещо много пестиш думите напоследък несъм доволна
Хубав ден 

# 49
Добро утроо! Hug

Много благодаря за чудесните поздрави, Ема също! Hug
Вчера мина много добре. Ема и нейната приятелка пощуряха подобаващо, играха с балони, рисуваха с боички, караха колела на терасата...чудно. Ема доста се измори и превъзбуди вечерта и изпадна в някаква неописуема истерия. Shocked Всичко мина и замина де, но има и такива дни.
Снимки ще гледам да кача довечера на рожденничката. Още не сме ги свалили.

Днес пак имам ходене по бюрокративните администрации тук. ooooh! Дано всичко мине леко и спокойно, че търпението ми се изчерпва с всеки изминал ден.

Лори, наистина много пестиш от приказките напоследък. Thinking Бързо на поправка. Hug

Мише, много е сладка куклата!

Зузи, и ти минаваш тънко на думи.

# 50
Ронка Честит Рожден ден на Ема с малко закъснение  Hug Да е жива и здрава и много, много щастлива

Аз да се отчета от ФМ вчера. Мазнейкова каза, че бебчо се развива прекрасно за седмиците си и си има всичко. Видях го естествено- скачаше и ни махаше с ръчички. Видях му и 5-те пръстчета на ръчичката  Heart Eyes Голямо е 6,5см, но изглежда много оформено вече. Гледа ме на 4D, който обаче беше черно- бял и тя каза че 3D бил цветен.
Та вече съм доста по - спокойна. А, да и каза вероятно 90% ще бъде момченце  Heart Eyes

Относно прегледа- беше 7-8 минути. Часовете бяха през 15 минути. Не знам дали е достатъчно, но тя ми изглеждаше убедена в себе си  Grinning

Ами това ми е отчета
Малчо днес съм го пуснала на ясла, че да си почина малко и аз и сега честно казано скучая и се чудя какво да правя. Ще взема да почистя

Чао и приятен ден на всички  Hug

# 51
Arven, радвам се, че всичко с бебок е наред. Hug
Според мен 7-8 мин. са малко за ФМ, но явно при всеки е различно. Мен ме гледаха повече от 20 мин. и двата пъти. Peace Доколкото знам Марков и Янкова правят по-дълги прегледи. Важен е резултата, а именно, че всичко е в норми. Ще правиш ли БХС?

# 52
Ами не мисля да правя БХС. Гледам в януарската тема много мами направиха и доста несигурни резултати излизат, а не искам излишно да се тормозя. И без това досега все се притеснявах. Ще подя направо на втора ФМ, но този път мисля да отида при Димитрова в МЦ " Фемина".

# 53
Arven, честито за бебчо. Радвам се, че всичко е наред. Hug Аз ходих при доц. Димитрова в МЦ "София" и останах очарована. Не се тормози излишно- всичко ще е наред с теб и бебчо Hug Hug
Приятен ден на всички! Благодаря за комплиментите на Мишлето Heart Eyes Blush

# 54
Arven, и аз мисля, че си взела едно добро решение като не правиш БХС. То не е точно и само би подвело, ако е в долна граница. Въпреки,че аз го правих и двата пъти.
Дано останеш доволна от Димитрова!

Момичета, ще ходите ли на концерта на Слави? На мен така ми се иска да отида, но пусто съм тооолкова далеч. Иначе нямам пропуск на неговите концерти.

# 55
Аз няма да ходя на концерта.Слави и всички от шоуто ще спят при нас 2 дни, та ще им се нагледам. Миналите години все е имало проблеми с него, много бил надут и заядлив, та честно да си кажа сега с неудоволствие ги очакваме при нас

Арвен, радавам се за бебочко Hug

# 56
Признавам си без бой и аз няма да ходя  hahaha
Събирам пари за пътуването  Praynig толкова ми е притеснено
Рони дано минеш по-леко днес с тези бюрокращини .Така да ги мразя !
Арвен бъди спокойна и не се шашкай толкова .Щом са ти казали че всичко е наред ОК
Сега се отпусни и си бременей спокойно.
На едно бебе му трябва спокойствие и храна .
И не се тревожете за теглото си сега яжте всичко необходимо пък после ще се оправяте.
Това е лично мое мнение Hug
Днес ходих до банката и някои ме поздрави в гръб ,когато се обърнах гледам наша Лоритка.
Другият път небързай толкова  Heart Eyes
На връщане пък срещнах и Бубето немога да не спомена ,че изглежда невероятно .
Браво Бубе за волята с която вървиш напред   bouquet
Сиска ти къде беше на Чайка ли ?
За да знам ,че да ги причаквам отвън за автографи  hahaha Joy
А между-другото кога ще е концерта  Embarassed

# 57
  JoyПривет и от мен,момичета!Я,дали е случайно ,че без мен ставате по-словоохотливи Rolling Eyes Hug
 Тичам  аз по неприятни задачи вчера цял ден,та наистина едвам честитка пуснах за Ема  ooooh!а днес Нета се влачеше като локум и ме хвана яд на него #Cussing out
Рони,браво !Весело е било и чакаме снимки-да не се измъкнеш по терлици Naughty
 А днес се наслаждавах на живота с Едноооо дете CrazyДаже си поощтрихме бабата с една боя за коса,нищо че вчера малко сгафи с храната на бебчо.Ама не е болка за умиране...
  Зузи,ти си имаше компания за раздумка и аз реших поне да поздравя(мали,колко съм възпитана...Брей,брей Rolling Eyes)Казвай ,накъде ще пътувате?
 Сисе,съчувствам ти!Гадно е да стоиш на тръни около такива непредсказуеми Випове,ама ти си свиркай вътрешно да минава,а после разказвай скечове ,та и ние да се позабавлявамеWhistling
 Мишенце,целувки на сладката благунка! Heart Eyes
 Арвен,аз не съм си правила БХС и 2- та пъти именно по гореизброените причини.Още една ФМ и си гледай кефа и пупата Joy Joy Joy

ПП:   Лорче, сори мацко, ама нямам време (даже да си обръсна и краката). Но да знаеш, че съм обещала и при първа възможност ще те впиша.
Весе,да знаеш ,че ще си чакам(имам слонска памет) Peace Joy
 А за краката...Както в една реклама се казва:''Дааа,знам много добре за какво говориш Thinking"

# 58
 ,а после разказвай скечове ,та и ние да се позабавляваме:whistle:
Ако знаеш колко такива имам - и за Слави, и за разни фолкпевици, футболисти и какви ли не "вип-ове". Ама за сега ще си ги задържа, като се махна оттам ще ви разкажа доста да се позабавлявате Wink

# 59
 Aaa,ама не е честно така NaughtyСамо ме чакате да се разприказвам и офейквате newsm78И аз ще взема да замлъкна така...Рони,не ме оставяй да си говоря сама.

Хайде ,на отчет...Бубе85,цял ден като мен мериш улиците(знам ,защото се засичаме Mr. Green) и сега нямаш сили да се разпишеш...
 Грета,не зачезвай пак...ти ли говореше за слабостта на щерка си към кичарийки...Я,ни виж пък нас как лъскаме отдалеч ooooh!:
http://media.snimka.bg/3658/013571991-big.jpg
http://media.snimka.bg/3658/013571979-big.jpg
 Ето още една снимчица от днес на моите Кипри от суртинта(като вие се скръндзавите да пускате фотоси):
http://media.snimka.bg/3656/013566379-big.jpg

Сисе,права си PeaceА ние си запазваме правото за пикантните историйки за по късен етап Mr. GreenИ какво стана със срещата?Отказваме ли се? Rolling Eyes
  Толкова от мен-да не си омръзваме Joy
И една невероятна просто :
http://media.snimka.bg/3655/013566321-big.jpg

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 22:03 от loritka

Общи условия

Активация на акаунт