Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-30)

• 17 454
  • 292
  •   1
Отговори
# 60
Eй ме на и мене.

Днес беше дълъг ден. Прибрахме се в 17ч. но досега релаксирах. Такава жега ни мори, а уж дъждове щяло да има. Crossing Arms

Та така, бюрокрацията не знам дали ще я преборя, ама тя мен ще умори със сигурност. Днес само за няколко метра докато стигна от метрото до поредната институция ми потече пот отвсякъде, включително и от г.за! Crazy Embarassed
Сега трябва да чакам още 15 дни и дано нааай- на края си получа паричките. Които са една добра сума, та ще се обзаведем с всичко необходимо за дома, плюс нова кола, и още глезотийки та даже ще и останат. Ама то и бая си почакахме де. Отделно ме зарадваха, че ще получавам по 200Е месечно, защото съм безработна и нямам доходи. Party Та така...има и светлина в тунела. Wink

И въпреки това днес пак имах време да помисля за глупости.
Как пък никоя от "приятелките ми "(за Враца става въпрос и не само де) не пусна поне 1 смс да честити празника на детето ми. Само едничка която си имам ме поздрави и за пореден път ми доказа, че не ни е забравила. Heart Eyes
Всички останали "у лево по течението"! smile3513

Лорич, много са ти хубави киприте! Много да ги нацелуваш от нас. Ема се кипри ама с едни гривни, ланчета, чудесааа....циганка. Аз разбира се отказвам да я извеждам така, и тя има право на избор, или идва с мен без цигански изцепки или остава у дома. Mr. Green

Сисе, дано останеш доволна от престоя на Слави и компания в хотела и не ви създава главоболия. Ако има проблем му кажи, че една "фина" госпожа ще пристигне от Френско да го прегази тоз гъзар. Sunglasses

Сега отивам да си взема поредният душ за днес, че не се живее. При вас как е времето, почнаха ли ви жегите? Да видите на какво съм подложена. Това е тормоз за бременна жена. Whistling

Хайде лекичка, че много глупости написах.

# 61
Аз влизам,чета,но днес като никога няма какво да кажа.Ние в 14часа се прибрахме от кухнята,хващам тен като за световно хахха.Димана пък е станала много разбираща напоследък,каквото й кажем да донесе донася.Докато бяхме на центъра не се е спирала да ходи,на края взеха да й се подгъват краката.
За срещата и аз подпитвах,никой нищо не каза и спрях да питам  Joy

Оф още нещо щях да кажа и ми изхвръкна от главата,много ме пече днес,а мойта мома ако има как на улицата да спи няма да й е зле.Като се събуди и на врата да я дърпа да се излиза.Почнала е и да се тръшка,да не мислите че детето ми е много кротичко.Аз обаче я оставям да се натръшка и като се укроти правим каквото правим.Хич нямам намерение да й угаждам.По някога сама ходи на стената и там си стои,викам на мъжа ми сама си се наказва.Вкъщи да знаете аз съм най-лошата хахаха  Joy

Лоритка голямата как в момента много прилича на теб Simple Smile
Ронка бягай релаксирай и дано най на края ви дадат тези пари да не се ядосваш вече с тях.

# 62
loritka, не съм изчезнала, напротив чета си ви най редовно. HugНяма нищо интересно около нас- правим си разходки всеки ден, та и по два пъти на ден, висим по малкото във Враца детски площадки. Освен, че са малко са и все на припек, ама... Ако имам време утре мога и аз да пусна някоя снимчица- онзи ден ходихме на "Чайка" да караме водно колело. Ронка, честита светлина в тунела. Grinning И тук започнаха жегите.
buba_85 , така е с момите- майките са по- лоши. То и  аз все се карам, ама все някой трябва да върши тая работа. Mr. Green Лека нощ от нас.

# 63
Лори, целувките са предадени Hug Предай и на твоите госпожици много целувки от нас с Миша.
Ей, ама много са сладки форумските ни дечица Heart Eyes Не че са си наши- сладки са си  Whistling Heart Eyes Хайде да си измислим един ден, в който всяка мама да сложи поне по 1 снимка на дечора  Grinning
Бубе, и моята мома вече се тръшка. Даже като й кажа да НЕ прави нещо, тя нарочно го прави и тича при някой който е най-близо да се оплаква, че ще й се скарам Mr. Green Абе ужас. Май и аз излиза да съм най-лошата вкъщи. Ама после след карането как идва при мен да се подлага да я целувам по челцето и нослето Heart Eyes Да се разтопиш направо Whistling
Рони, честито! Дано скоро ви дадат паричките и със здраве да си ги изхарчите! Hug Не мисли сега за "приятелите". Както е казал народа: Далеч от очите, далеч от сърцето! Мисли за детето на път и детето покрай теб и вие с мъжа ти да сте добре и да сте заедно. Другите ги ... пиши бегали Mr. Green
Грета, чакаме снимките! Grinning Hug
Сиска, ама как ми се ще да прошушнеш нещо... без имена- само изцепките.... уф, пусто любопитство  Whistling Blush
И в тази връзка... Зузи, къде ще е пътуването? После нали ще се отчетеш както винаги с много снимки? Grinning Hug
Дано не пропуснах някой. Ще ме извините, но ме напече днес много и почнах да забравям Mr. Green
Но да си кажа... ЛЕКА и МЕКА! Hug

# 64
Добро утро поспаливки!
Едно освежаващо кафе
Лорка вярно си бърборка и така ми е драго като вляза да те чета как разказваш .
За кича да споделя моята щерка вече си е голяма и уж повече разбира ,но задължително към тоалета ще е с подходящ гердан ,фибички,диадеми  и тем подобни .
А за тръшкането спокойно не им се поддавайте това си е период на израстване .
При Миранда беше малко ,но при Марти беше кошмар и доскоро като влезем в някои магазин неможе да преживее излизането от там  Joy
Но вече не е така съвсем възпитано ме пита "мамо аз си харесах ето това дали можеш да ми го купиш "няма значение дали положително съм отговорила или отрицателно момчето излиза нормално от магазина  Heart Eyes
Бъдете търпеливи и им говорете  Hug
Лори наистина са то прекрасни дечицата пу-пу да не им е уроки
Цитат
Зузи, къде ще е пътуването? После нали ще се отчетеш както винаги с много снимки

Румъния,Унгария ,Словакия,Чехия и от Австрия само Виена с мотора и много се вълнувам ,защото ще има още два мотора с нас и най-вече още една жена
Друго няма освен живот и здраве ще има мнооооооооого снимки
Хубав ден  Heart Eyes

Ронка не си мисли, че не чакам  снимки с нетърпение просто ти давам време да си поемеш дъх
А щях да забравя да споделя снощи ходихме на Хижата .Ми то като няма детски площадки по-добре да се разхождаме .Но и там зле вече алеите са се превърнали в кучкарници .
Няколко пъти правихме с мъж ми забележки на собствениците на големите кучета .
Неможе детето ми да тича напред и изведнъж да се спусне към него 50 кг овчарка
Това е безобразие
Вие как мислите ?
Само аз ли съм на това мнение

Последна редакция: чт, 16 юли 2009, 10:26 от ZuzyM

# 65
Добро утро!
ZuzyM , благодаря за кафенцето и аз си пийвам пред компа, докато моите поспаливци си похъркват. Laughing Завиждам ти за местата ,които ще посетиш. Може би е тук мястото да се похваля, че и ние ще отидем на гости на сестра ми в Испания /Палма де Майорка/ през август, така че чакам с нетърпение 8 август. Лошото е, че като си дойдем и хайде на работа- отпуската свършила.  Rolling Eyes
Ето обещаните снимки. Направих едно албумче в Снимка.бг
http://www.greta4wpetrova.snimka.bg/album.php?album_id=400553

# 66
Dobро утро и от мен! Hug

Зузи, мерси за кафенцето!
Снимки обещавам довечера да кача. Те са само няколко и то от телефон, повече снимахме с камерата, но нищо де, ще се отчета. Peace
Много красиви места ще посетите. За колко време е планувана тази екскурзия?

Грета, Цвети е едно прекрасно детенце! Не я бях виждала досега, но си заслужаваше търпението да ни я покажеш. Heart Eyes
Много хубаво, че ще отидете в Испания. Заминавате точно на моят РД! И аз искам да отидем, но във Валенсия и да видя племенника. Не знам дали няма да е рисковано в края на 8-ми месец да пътувам 800км. Thinking Исками се и докато е хубаво времето, че после с 2 деца става много сложно.

Ние преди малко се излюпихме. Моята дружка ме събуди по тел. да ходим в парка, че все още е поносимо времето навън. Е да, но ние докато се оправим то ще стане обед. Та чааак довечера ще си покажем носа навън. Уж прогнозите бяха за дъждове, гръмотевици, бури, но уви подминаха ни. Нормално за тукашният климат и местоположение на Тулуза да ни подминават тези метеорологични условия, а да ни бие жегата. Днес го дават само 35 градуса.

Сега ви оставям, защото не се сещам друго. Но по-късно ще се включа, ако има активност. Wink

# 67
здравейте и от мене, много сте активни, не мога да ви смогна да ви чета па камоли да пиша.
Моя  е станал толкова палав, иска само да пипа да гледа, не мога и за 5 мин да го остава, а докато спи гледам да пошетам нещо. Не знам за вас но мене тия жеги ме морят, на малкия му пълня басейна и му е голям кеф, не му се излиза.
това от мене целувки на бебоците

# 68
Здравейте!
Грета, целувки на Цвети Simple Smile Сладурана- казах ви аз, че дечицата ни са много хубави Heart Eyes
Иве, не се измъквай и дай някоя снимка на Алекс в басейна Hug
Зузи, мерси за кафенцето Hug Екскурзията, която планувате звучи супер. Приятно изкарване! Simple Smile
Хайде лек ден от мен. Изглежда, че днес ще ни умори жегата. Отивам да се разхладим с Мишето в басейна Whistling

# 69
Пътуването ми е в кръвта  Heart Eyes
Някъде четох един въпрос "Ако имахте 1 000 000 няма значение едениците какво бихте направили ?"
Ами на мен това ми е мечтата  Joy да имам пари за да пътувам .Бих обиколила света няколко пъти и пак няма да ми омръзне ,но дали ще ми стигне сега живота поне една част от чудесата да разгледаме  Praynig
Леле колко съм сладкодумна и то сама  Laughing
Момичета щом ви се отдава възможност непропускайте мига ,ами му се насладете Hug
Грета Цвети е наистина едно прекрасно и слънчево дете !Да ти е жива и здрава
И ние другата година ще се спуснем и до там ммммммммм Палма Де Майорка! Разкош!!!
Весело изкарване и бързо да минат днитеви до очакваното пътуване.
На нас много ни се събра но пак казвам живот и здраве дано тръгнем  Money
Ронка ,ако ти е нормална бременносттакакво пък .И аз в осмия месец тръгнах на море  Embarassed
Ех,Мише искам и аз малко прохлада сега!

# 70
 Още една ,дето я мори жегата ,се влючва Laughing
 Даже и Нанситка не издържа милата-една омаламощена е и поспалива,та бързо се прибрахме у дома.Изкъпах я и сега спи доволна от живота Heart EyesА каката отиде при баба си.Ми така,де-на всеки по  дете -да няма празно Wink Peace
 Грета,сладурана е таз Цвети.Пускай по-често снимки(и всички останали) да се радваме на дечицата Mr. Green
 А се сетих къде съм ви засичала,като видях и съпружето...Не помня да си казвала къде живееш(може да съм пропуснала),но мисля ,че някъде около района на Болницата съм ви мяркала,докато живеех там Rolling Eyes
 Мишенце,благодарим за целувките на свой ред   bouquetИ на всички за хубавите думи!И наистина си права за форумските "гарджета" JoyИ са по- и са най- Wink
 А защо да има само един ден да се пускат снимки Rolling EyesНека да е всеки ден-не заемат толкоз място Rolling EyesА и за всяка майка те са си голяма гордост...Защо да не се хвалим със Съкровищата си PeaceИ за капак да вметна,че все пак заради тях сме тука и те ни обединяват Mr. Green
  Зузка,направо ме вдъхновяваш HugКак на мотор-сигурно е голяма тръпка да те пори вятъра и да получиш старшно много добър адреналин Rolling EyesРазкажи за усещането ,че  скоро няма да го изпитам ,а ме впечатли много Crazy
 Бубе85,каката е едно към едно с татко си,ама нищо ,де.Отворена съм и към други мнения JoyДаже  наскоро обяснявах на едни форум -мами(сещате се ),че крачетатта,телосложението,формата на главата и лицето-всичко сякаш е изливано по калъп от баща й LaughingСамо за излъчването й -има елемент и от мен Peace
 Давай снимки на Димана-скоро не си ни пускала Naughty

Рони ,за приятелите...Ако някой не може или не те оценява,няма защо да се кахъриш.Пускай ги надолу по пързалката JoyИ гледай да е без  много драма(кой го казва само Rolling Eyes)
 Не знам какво да кажа за жегите...Освен ,че вече всички се пържим в казана...А ти дръж фронта някъде на по-хладно...Да ти дам идея-днес мисля и аз да се пъхна при дребното в басейна hahahaЕ,ако не ме изгони ,де #Cussing out

Афродитка,без снимки няма да се измъкнеш-много сме лоши,знам! Rolling Eyes

А ,ч е съм впечатлителна и бъбрива...Не се засягам ни най-малко,защото знам ,че се казва с най-добри чувства Hug А и  се убедих ,че Сива мишка от мен няма да стане,колкото и неудобстав да ми създава .
  И на 100 години май да стана, все същата  скандална Чапла ще си остана Joy Joy JoyАма съм и поетеса Embarassed
 Това с улягането...-нещо много не ми се удава.И стандарти не следвам...Оф,айде,да бягам:"У лево по нанадолнището" ли беше newsm78

# 71
Благодаря за милите думи за Цвети. Вярно е ,че е лъчезарна, но е и много стеснителна- не говори с хора, които не познава, дори да я заговарят и да я питат нещо обикновено като как се казва или на колко години е- е, мълчи като пън или се крие зад мен. Mr. Green, а в къщи я моля да млъкне за малко Crazy Ние пак бяхме градска и си направихме снимки,та съм ги качила. А за снимките- подкрепям момичета пускайте- нашите са си най-хубави. Flutter
loritka , живеем в Младост. В някоя от по-старите теми мисля, че съм споменавала, ама не съм сигурна.
Ронка, да ти пиша нещо, което мислех сутринта, но забравих. Не съди много строго приятелите си за това,  че не са се обадили да ти честитят празника. Ти ми напомни,че аз забравих да честитя на детето на моя приятелка, което имаше рожден ден на осми. Embarassed Като оправдание мога да кажа, че по това време Цвети беше с висока температура..., а иначе имам тефтер в който съм си отбелязала дати на по-важни за мен хора и гледам да не пропускам. Та, може да имат причини, но ти по-добре си ги познаваш.

# 72
Цитат
Зузка,направо ме вдъхновяваш Как на мотор-сигурно е голяма тръпка да те пори вятъра и да получиш старшно много добър адреналин Разкажи за усещането ,че  скоро няма да го изпитам ,а ме впечатли много

Лоритка незнам тук ли да ти разказвам ,но да нетане като спам .Ако е така кажете да трия 
Ами пътуваме още от гаджета
Първото ни пътуване по-надалеч беше до Египет .
После се оженихме няколко годинки спряхме докато родя и поне малко се очуват както ти ги наричаш чаветата и после пак.
Македония 2005 ,Северна Гърция 2006 о-в Тасос ,Халкидики,Румъния 2007    ,Южна Гърция и островите  Heart Eyes 2008    и сега малко поглед към Европата
Ами да усещането е неповторимо .Толкова е вълнуващо да се сблъскаш с действителността и традицийте на един народ
Нещо невероятно .Ако бях психоаналитик бих препоръчала на депресираните малък излет сред природата на мотор.
Нещо невероятно е !
Няма нищо сравнимо с това !
Поне за мен !

Последна редакция: пт, 17 юли 2009, 08:41 от ZuzyM

# 73
но е и много стеснителна- не говори с хора, които не познава, дори да я заговарят и да я питат нещо обикновено като как се казва или на колко години е- е, мълчи като пън или се крие зад мен. Mr. Green, а в къщи я моля да млъкне за малко Crazy
Мислех, че само моето дете е така. Успокоявам се като разбирам, че има и други. Аз си мисля, че малко ботор си пада Ема, знам ли може и период да е. Но не говори с никого, дори и с познати, започва да лае срещу им, или разни физиономии. Embarassed Не знам какво й стана изведнъж, дали защото порасна.. newsm78 Дано с времето се оправи и говори с познатите. С майка ми и баща ми също не иска да говори, и вече няколко пъти бях обвинена, че едва ли не аз не й говоря достатъчно как да се държи. ooooh!

Грета, права си, че може и да са забравили. Аз също забравих РД на детенцето на една "приятелка". Но на следващият ден веднага се обадих да я поздравя! По-добре късно, отколкото никога. Решила съм за себе си, от тук на сетне да поздравявам този който се е сетил за мен и семейството ми! Може и егостично да, е ама ми омръзна все аз да поемам инициативата. Срам ме е дори да си призная, че брат ми също не честити празника на детето! Още не го е направил и едва ли ще го направи, ако не го подсетя. о това са нещата от живота. Това обаче няма да попречи аз да се обаждам и интересувам от племенника, защото го обичам.

Зузи, страхотни пътешествия! Много екзотика, романтика....всичко има в тези снимки! Hug
Не е спам, на мен ми бе приятно да разгледам всички снимки и да разбера още нещо за някоя от вас! Peace

Лорка-Бърборка, ей така те харесвам! Hug

Бубенце 85, не само ти си лошата вкъщи. Май все майките са тези които са по-строги. Татковците са най-милите и добри...не правят забележки и не се карат, Калин ако се скара на Ема тя веднага започва да плаче. Мъчно й е, че й е повишил тон. Иначе и Ема отива и се скрива зад вратите, ако й се скарам или е напраивла нещо.

Леле, много се разприказвах. Отивам да слагам Ема да спи и аз ще я последвам.

# 74
 Зузииииииии,настръхнах  ,душо!И много,ама мноооого ти завиждам!Останах без думи...Това е за мен живот -мечта,който и аз бих искала да имам HugНо времето е пред нас,а и имаме  вече страхотен пример  CrazyРадвам се ,че познавам такъв човек  bouquet
 Продължавайте в този дух-на верния път сте(ама ти си го знаеш) Heart Eyes

А  снимките дори и спам,моля,от който зависи там ,да не ги трие,поне до довечера.Мисля,че и половинката ми страшно ще се изкефи да ги види Wink

Рони,аз за децата в това отношение не мога да се произнеса.Ние сме обратния случай-обожаваме да контактуваме с непознати,че и с циганчетата от кофите за боклук,че и с лудите по улиците  Rolling EyesНаистина не знам кое е по добрия вариант.От моята камбанария ми се струва,че моят е по-лошият...
 И те подкрепям за инициативите-трябва да има и от другата страна,иначе не се получава. PeaceА и по-добре едно недотам скалъпено извинение(все пак е извинение),отколкото мълчание и омаловажаване на нещата!За мен е така Peace

Общи условия

Активация на акаунт