Днес беше дълъг ден. Прибрахме се в 17ч. но досега релаксирах. Такава жега ни мори, а уж дъждове щяло да има.

Та така, бюрокрацията не знам дали ще я преборя, ама тя мен ще умори със сигурност. Днес само за няколко метра докато стигна от метрото до поредната институция ми потече пот отвсякъде, включително и от г.за!

Сега трябва да чакам още 15 дни и дано нааай- на края си получа паричките. Които са една добра сума, та ще се обзаведем с всичко необходимо за дома, плюс нова кола, и още глезотийки та даже ще и останат. Ама то и бая си почакахме де. Отделно ме зарадваха, че ще получавам по 200Е месечно, защото съм безработна и нямам доходи.

И въпреки това днес пак имах време да помисля за глупости.
Как пък никоя от "приятелките ми "(за Враца става въпрос и не само де) не пусна поне 1 смс да честити празника на детето ми. Само едничка която си имам ме поздрави и за пореден път ми доказа, че не ни е забравила.

Всички останали "у лево по течението"!

Лорич, много са ти хубави киприте! Много да ги нацелуваш от нас. Ема се кипри ама с едни гривни, ланчета, чудесааа....циганка. Аз разбира се отказвам да я извеждам така, и тя има право на избор, или идва с мен без цигански изцепки или остава у дома.

Сисе, дано останеш доволна от престоя на Слави и компания в хотела и не ви създава главоболия. Ако има проблем му кажи, че една "фина" госпожа ще пристигне от Френско да го прегази тоз гъзар.

Сега отивам да си взема поредният душ за днес, че не се живее. При вас как е времето, почнаха ли ви жегите? Да видите на какво съм подложена. Това е тормоз за бременна жена.

Хайде лекичка, че много глупости написах.