Августинки 2009 - тема № 48

• 15 902
  • 306
  •   1
Отговори
# 90
  • София
yana-sladurana  - здр. и аз съм в района на Южния парк, тъйче ме броите и мене за разхотки там.
Честито на мамите с новородените бебчета. Два дена да не ви чета и веднага приатни новини. Много пратно ми стана.

# 91
Deikova, bebe_dundi, di_di честити ви бебчовци! Да папкат и да растат здравички, а на вас, бързо възстановяване!

- тази винаги ми е била много сладка снимка за запознанство
/Петя - много сладки снимчици/

Долс, на мен все още не са ми правили изследване за вагинален секрет /може би следващото посещение при доктора, защото го питах да вземам ли доп.желязо на таблетки/, а с първата бременност - изобщо не, по това време.

Биа, Петя, ние също сме в Дружба 1, до езерото, може, ако излизате на разходки да се уговорим нещо на ЛС

Последна редакция: сб, 11 юли 2009, 19:28 от pepejeans

# 92
Янче не те пускам никаде другаде на разходка. Само при нас!  Grinning

# 93
Еееее,направо ме хваща яд,че съм в Пловдив вече.Я виж колко мами имало в Дружба,и аз бях близо до езерото.Ей,мамите от Пловдив дайте по организирано.Влизам и в темата по градове,ама там се пише от дъжд на вятър.
pepejeans,не са ти взели защото още не си влязла в 9 месец сигурно,до колкото виждам от линииката ти.

# 94
  • На плажа
На мен ми взеха миналата седмица вагинален секрет,даже трябва да проверя дали са излезнали резултатите.
Новини от Деси няма ли.Попаднах случайно на темата и в която казва,че от два дни е с болки.Днес трябваше да отиде на преглед и нищо чудно и вече да е родила.Дано да извести някой.Сега се замислих,че не съм си записала номерата на вестителите,то има още време,но нищо не се знае.

# 95
Биа, Петя, ние също сме в Дружба 1, до езерото, може, ако излизате на разходки да се уговорим нещо на ЛС
Сигурно за това ми е толкова познато детенцето ти понеже разглеждах снимки в албумчето,ако ходите на разходка на езерото,все се чудя и предполагам,че сме се виждали.

Ох как искам вече и аз да намеря малко време за да се видя с вас,все не ми остава.Уговорили ли сте следваща среща? Hug

# 96
Ей,мамите от Пловдив дайте по организирано.
Хайде да си чукнем и ние една срещичка преди да родим! Та после ще се търсим за разходки!  Laughing

# 97
Ей,мамите от Пловдив дайте по организирано.
Хайде да си чукнем и ние една срещичка преди да родим! Та после ще се търсим за разходки!  Laughing
Еми време е  Grinning.Аз не съм много ориентирана в Пловдив,но като се разберем нещо идвам Peace

# 98
Ами хайде и другите мами от Пловдив да се включат и да се разберем за дата, место и час  newsm10

# 99
Ами хайде и другите мами от Пловдив да се включат и да се разберем за дата, место и час  newsm10

И аз съм за, само кажете къде ви е удобно.

# 100
  • Пловдив
И аз съм за, само кажете къде ви е удобно.
И аз , и аз  newsm10   food010

# 101
Ей, Янче, сетих се, че питаше за термометър (имам проблясъци от време на време  Crazy). Аз не съм ползвала, пробвах водата с лакът, и сега не мисля да взимам. А и като се замисля, сигурно често ще има миене под чешмата, ако бъде жега, че я гледайте какви дни (а вие все къси ръкавки бяхте тръгнали да купувате, а времето е непредвидимо).

А за мамите от Пловдив, като се срещнете, да не забравите да се фотнете ей, че ще трябва да ходите на поправка после  Grinning

# 102
И едно гоооооолямо браво за отбора на Филибето-майна  smile3501 newsm44

Няма само ний софиянки да сме криви, я  Crossing Arms Само така момичета!!!
Даже аз ще ви чукна срещата  Wink Laughing

За мамите от Пловдив- Понеделник в 12.00ч пред пощата на Главната!  Joy  bowuu

Майтапче..... изтрещях вече  Blush

# 103
  • Пловдив
За мамите от Пловдив- Понеделник в 12.00ч пред пощата на Главната!   Joy  bowuu
Данче , е т'ва е класика майна Joy

# 104
Ааааа, аз ви предлагам или от сряда нататък да правите срещата, или директно в някое закрито заведение, че дъждове го дават.

Общи условия

Активация на акаунт