Августинки 2009 - тема № 48

• 15 902
  • 306
  •   1
Отговори
# 75
Петя, Данче, много тенкс за хубавите думи  Hug
Петенце, нали видя вчера какво ти писах за чехличките? Още ми е много гузно...  Embarassed

Е аз май компания от Красна поляна няма да намеря, но знам че има много мами (Ангел1, Терпсихора, Италиана, Геринела, кой още??) около Южния парк, та с колицата ще се дотътрям до парка и можем там да се срещаме  Hug

# 76
Биа,и аз живеех в Дружба 1 преди да се преместя в Пловдив заради МЪЖА.Може да сме били и съседки без да знаем Joy Даже сега,като си идвам прекарвам доста време там,ако съм знаела можеше да се запознаем.
Ами не е късно. Hug

Ихааа, супер, ще си имам компания за разходките по градинките  Hug
Супер да може да си спретнеме една срещичка. Party Hug

# 77
Скоро няма да пътувам,но живот и здраве,като идваме с бебо на гости ще се разберем предварително Hug

# 78
  • София
  Чели ли сте тази статия - Не се бойте от бебето на ръце!

# 79
Това го написах в темата на Bagneto "предвестници на раждането",но ви го копирам и тук,защото въпреки всички правила винаги миже да се случи нещо неочквано,така че очите на 4:

Аз още не съм раждала,но ще ви кажа как са изтекли водите на сестра ми.Преносваше с 7-8 дена и я приеха в Шейново.Решили да я пробват как ще приеме организма,ако решат да придизвикат раждане.Сложили я на монитори и почнали преглед с видеозон и изведнъж доктора установил,че момичето няма околоплодни води .Изтекли са със сутршния душ,който сестра ми взела без да рабере какво става и тогава въобще не са я чакали да почне раждането,а са го предизвикали.

Последна редакция: сб, 11 юли 2009, 15:54 от dolls

# 80
Bagneto, браво, супер е темичката, мисля че ще е полезна за всяка една от нас  Hug

# 81

Честито на новородените бебчета и тяхните мами .
Да са жии здрави и много щастливи.
На мамите бързо възтановяване.

# 82
  • София
Е аз май компания от Красна поляна няма да намеря, но знам че има много мами (Ангел1, Терпсихора, Италиана, Геринела, кой още??) около Южния парк, та с колицата ще се дотътрям до парка и можем там да се срещаме  Hug
  И аз съм в района,Янче  Grinning

# 83
Ех че приятни новини newsm44 newsm44 newsm44!
Не съм ви чела от няколко дни и ето, че вече няколко бебчета са се появили! Да са ни живи и здрави и скоро да радват мама и тати у дома! newsm67
Толкова се радвам, че от другата седмица и аз ще мога да се включвам в срещите, а току виж редиците съвсем оредели до петък, почакайте, не бързайте толкова Rolling Eyes Вчера ми беше последния работен ден и много се натъжих, а уж го чаках отдавна.
И аз съм взела Тео бебе, така и не открих Сано по големите вериги, а после го видях в 1 малко магазинче и ме хвана яд. Количка още на сме взели, но мисля тази седмица да поръчаме, защото днес бях на прелед и док. ми напомни, че след около 2 седмици ще трябва да се свалят конците и после не се знае дали бебка няма да поеме по пътя си, а ние още не сме готови  #Crazy Бъдещият татко се помотва и се очертава да приключи с подготовката на стаята за 1вия й рожден ден  Joy
Мерси за хубавите бебешки снимки  bouquet Успяхте да разсеяте страха ми при вида на тези очарователни същества!
Има ли желаещи за лекцията на Масларска във вторник?

# 84
  • София
  За количките съм сигурна, че много сте коментирали. Само искам да споделя от опит, да видите колко е широко мястото за бебчето особено горе в рамената в легнало положение и например като си представите ако е облечено с яке зимата. За съжаление много от количките са тесни и зимата това може да е проблем. Споделям го от опит, но с близнашките колички е разбираемо, незнам защо този проблем е често срещан обаче и на единичните колички.

# 85
  И аз съм в района,Янче  Grinning

Аааа? Не знаех, суперррр, къде точно си?  Hug

Айла:
за съжаление вече повечето от нас са взели  вече колички...  Вярно много сме ги обсъждали - май от самото начало все количките ни вълнуваха Mr. Green Виж за мястото горе не се бях замисляла, просто гледах да е горе-долу просторна, дано наистина е такава...

# 86
Петя, Данче, много тенкс за хубавите думи  Hug
Петенце, нали видя вчера какво ти писах за чехличките? Още ми е много гузно...  Embarassed

Янче, не се притеснявай, важното е да ти свършат работа  Peace

# 87
То си зависи и от бебето де. Аз и комшийката сме с едни и същи колички, но тя има син, дето си беше доста едричко бебе Simple Smile Вече към годинката отгоре му беше тясно, докато при нас все още мога да си возя малката, без да я притеснява нищо. Е те махнаха преградите де (някой колички мисля имат такива опции), но пък после и се счупи самата дръжка, та така.

Янче близо ли ти е парка "Света Тройца"? Ние често се събирахме там след като родихме, надявам се на есен пак да се съберем, леле тогава какво мачкане ще падне на малкия  Joy

# 88
е добре,Янчето и Петето си намериха дружки по райони,ами за мен няма ли Crossing Arms няма ли някоя мама която да е около ''Герена''

# 89
Цветито: ами това е този до К. Величков? Ако да - да близо ми е  Hug

Петя:   Blush  bouquet

Руми: ами май не всички знаят къде живееш, я си кажи най-добре пък да видим Wink

Общи условия

Активация на акаунт