излъгах се,че раждам....

• 37 017
  • 552
  •   1
Отговори
# 225
  • Burgas
Честита ражба на мама Деси Hug
Мога само да и кажа да бъде много силна. най вероятно Влади е в 3та градска болница. Там са най добрите специалисти в България.
Аз съм минала по този път и съм им благодарна на персонала много. Дано всичко приключи с хубав край.
Ще се моля за бебчо Praynig Praynig Praynig

# 226
  • София
Деси, честито бебче! Нека Бог му помогне на мъничето при операцията и после бързо да качва грамчета! Hug Hug

# 227
Отдавна следях темата и чаках новината за раждането на бебока на Деси. Да ѝ е жив и здрав Влади и стискам палци всичко да мине добре  Praynig Praynig Praynig

# 228
Успех на мъника Влади.Моля се да мине всичко успешно и скоро Деси да се похвали в темата,че са у дома!

# 229
  • София
 Praynig Praynig Praynig дано всичко мине добре .
успех и много сили на мама и на Влади Hug

# 230
Честито бебче мила Деси, бързо възстановяване и ще се молим всички за малкия Влади. Да се оправи бързичко, да се възстанови и скоро да се гушкате у дома  Hug   bouquet

# 231
Деси, честито бебе ! Дано Влади бързо се оправи и скоро си бъдете у дома.

# 232
Много силно се надявам, заедно с всички тук, бебчето да се оправи Praynig fingerscrossed Кураж!

# 233
  • Горна Оряховица
 Praynig Скорошно оправяне на бебе Влади желая! Деси,бъди силна,всичко ще е наред!

# 234
  • Варна
Честито бебче, Деси! Дано операцията бъде успешна и всичко с малкия Влади бъде наред!  Praynig

# 235
  • София
Бързо възстановяване на бебо. Дано операцията мине успешно.

# 236
Дано операцията да мине успешно и Влади скоро да е в прегръдките на мама! Praynig Praynig Praynig

# 237
  • Ботевград
Присъединявам се с всичката си положителна енергия и оптимизъм Hug
Малкото юначе ще се пребори, операцията ще мине успешно и в най-скоро време ще се гушка с прекрасната си майка   Praynig Praynig Praynig

# 238
  • Бургас
Честито бебче! Стискам палци операцията да мине успешно и скоро да се гушкат двамата!

# 239
Честито на Деси!   bouquet
Много сила и късмет на бебе Влади!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт