"Децата, на които никнат зъби, може да капризничат по отношение на храненето. Желанието да има винаги нещо в устата, за да получи облекчение кара детето да се държи така, сякаш винаги иска да яде. ...."
Направо от сутринта е някакъв ад, неиздържам вече.....отваря си очите и се дере и не спира,квото и да правя...гушим се, носим се, не ..рев до дупка.....незнам какво става...реве та се къса и не млъква....не са колики май, а за зъби ни е рано....
май сано при нас вали 
радвам се, че сте си изкарали добре с мъж ти. Поздравления и за подаръка на Радо - със здраве да си го носи.

на ревливите бебоци и
да спират да реват 
и аз се терзая, че сме дебели, а не сме го удвоили още. 
ужас с това време,сега излязох,направих 100 метра и се върнах,защото ни заваля,добре че бях на близо 

днес с таткото дежурим кой да го почесва,ту аз с пръст,ту татито с чесалките
мамите които ползват гелчета за охлаждане на венците-как се казват

Някой гледа ли го? Много ми стана мъчно за горкото момиче, отишло си ей така, без да гушне бебето си дори
. А тая Мазнейкова е голям изрод, егати наглото и студено същество. Лошото е, че със сигурност ще остане безнаказана, вече е платила, където трябва 
. Пак ще си се върнем на Хъгис и т'ва е. 
Някой гледа ли го? Много ми стана мъчно за горкото момиче, отишло си ей така, без да гушне бебето си дори
. А тая Мазнейкова е голям изрод, егати наглото и студено същество. Лошото е, че със сигурност ще остане безнаказана, вече е платила, където трябва 
. Пак ще си се върнем на Хъгис и т'ва е.
добре че имах късмет и отидох на 13-тия,иначе и аз бях тръгнала към нея,а на всичкото от горе,момичето е раждало секцио
как може да не я погледнат 
Препоръчани теми