МАРТенче щастливо се смее и с мама иска да играе и да пее!

• 14 126
  • 288
  •   1
Отговори
# 60
Бейби Мони newsm78

"Децата, на които никнат зъби, може да капризничат по отношение на храненето. Желанието да има винаги нещо в устата, за да получи облекчение кара детето да се държи така, сякаш винаги иска да яде. ...."

# 61
АлЕкС-мама благодаря,дано скоро премине периода...

къде са всички newsm78 май сано при нас вали ooooh!

забравих да се похваля,днес му дадох сокче от ябълка,определено не му хареса hahaha какви физиономии правеше Joy
и преди малко ни хвана рядкото щастие,голямо акане падна Sick

# 62
Бейби Мони,май сме само двете тука Laughing
Ябълката по принцип нали е запичаща?Аз се ровя тука сега пък за зъбите,определено от колики на зъби се треснахме с Алекс,та и разстройството е сред признаците. Rolling Eyes
Все си знам момчето,че е ревльо.Какво ли се надявах барем зъбките по-добре да ги понесем от коликите,ама уви.По-зле е даже.Всеки път си казвам,че няма на къде по-зле да сме,ама явно винаги има. ooooh! Crazy

# 63
Бейби Мони, давай му да гризка някоя по-твърда играчка да си чеше зъбките. Въпреки, че при Лора това не помага. Тя си чеше за сега едното зъбе на моя пръст и друго не признава  Mr. Green . Бях забравила, че първите зъбки са остри като теслички и направо си боли.
Алекс -мама, само да те поправя, че ябълката действа разхлабващо. Морков действа запичащо

# 64
  • Варна
Ох, и ние днес сме от ревливите  ooooh! Направо от сутринта е някакъв ад, неиздържам вече.....отваря си очите и се дере и не спира,квото и да правя...гушим се, носим се, не ..рев до дупка.....незнам какво става...реве та се къса и не млъква....не са колики май, а за зъби ни е рано....

# 65

къде са всички newsm78 май сано при нас вали ooooh!

Бейби Мони, тук вали всеки ден. Вчера не валя, за щастие, нали беше партито на дреби. И е 20 градуса за капак. Караме сибирско лято.
Натсти, из книгите пишеше, че суха кашлица се появява при зъбоникнене, дано не е настинал Стилян.

Някои от вас писаха за спанака, но него вече го препоръчват след годината.

# 66
Хайде и ние в новата тема. Белла, голяма си "сръчка" -   bouquet радвам се, че сте си изкарали добре с мъж ти. Поздравления и за подаръка на Радо - със здраве да си го носи.

Честити месечинки на порасналите с месец бебчовци - живи и здрави да са ни.

Аз тези дни само четях, че нямах много време за писане, та сега ще си наваксам.
Никола от 4 дни е с дохранване на слетобедното и вечерното ядене, че кърмата намалява, а той порасва и има нужда от повече. Давам му фризолак по около 80-100 гр. за сега го понася добре. Иначе мерките му са тегло 6,900 и ръст 66 см. Не е успял с малко да си удвой теглото от раждането, но пък докторката каза, че е ОК. Вашите дечица удвоиха ли си теглото на 4 м.? Моята програма за кърменето е изпълнена на МАХ - пълни 4 м. кърмене, а сега се очертава още месец пак да е повечето кърма, а началото на следващият ще захранвам.

Честити зъбчета на Тео на Бебе-мони - бели и здрави да са. И Никола май започват по-сериозно да го болят и днес го намазах с гелчето на Бочко - дали от него или от умора ама заспа на момента. В тази връзка аз съм ползвала някой от продуктите на Бочко и съм доволна - крем за подсечено дупе и защитен крем.

Никола също вече се смее с глас, но основно на маймунджилъците на кака си... Много са ми сладки двамата - тя мучи като крама или грухти като прасе, а той и се смее... Незамени ми са ми.

За кашлянето - и Никола кашля - къде се дави, къде нарочно. До сега не е било сериозно, но от днес и аз и баща му сме с хремави и сега си умирам, да не сме го заразили.

И накрая да се похваля - свалила съм 2 кг. и ми остават още 2 кг. откакто забременях. Но от преди това бях качила 5 кг. та ще пада борба с тях, само да спра да кърмя.

Лека вечер от нас

# 67
Дано времето скоро се оправи, за да може да си ползвате басейнчето апък и ние да идем на мореее
Ами то времето на морето си е хубаво Mr. Greenсамо последните дни сме като в тропиците, през деня е слънчево, вечер мааалко превалява, така, че грабвайте бебоците и на плаж Sunglasses

Бела, пюренцата помагат ли на Радо и на колко дни ходи и запечен ли е или си ака нормално? Налага ли ти се да му правиш нещо за да ходи?

Честита месечинка на Митето и Влади  bouquet

Гуш  Hug на ревливите бебоци и  Praynig да спират да реват Naughty

Бейби Мони, един зъболекар ми каза да мажа венците с марличка на пръста, натопена в чай от лайка. Не съм го пробвала още, че не ни растат още зъбки, но ако някой пробва, да каже има ли ефект?

ivelina
, на мен ми казаха, че на 6 трябва да се удвои теглото newsm78 и аз се терзая, че сме дебели, а не сме го удвоили още.

Последна редакция: нд, 12 юли 2009, 16:55 от Мечо Пуух

# 68
  • Стара Загора
Само да кажа, че се върнах и запис в новата тема от мен. Много работа ме чака, ще пиша когато се освободя!!!

# 69
  • Варна
И на мен ми казаха, че на 6 месеца трябва да се удвои теглото от раждането  newsm78
И да, на морето времето си е супер  Peace

# 70
Аз четох,че на 4-5 месеца се удвоява.
А за ябълката в действителност някъде я чета запичаща,някъде регулираща,някъде разхлабваща?Странно.

# 71
ябълката е регулираща,поне така пише в книжката на Hipp

slancetoo добре се завърнала Hug

Deziderata  ooooh! ужас с това време,сега излязох,направих 100 метра и се върнах,защото ни заваля,добре че бях на близо Crazy

на 6-тия месец удвоява,а на годинка утроява,така съм чувала,макар че при повечето бебоци се удвоява на 3-тия Grinning

sia ние още не можем да си слагаме хубаво играчката в устата,гледах клипче на Радо на Белла и много му се накефих как  хубаво си я пъха в устата Crazy днес с таткото дежурим кой да го почесва,ту аз с пръст,ту татито с чесалките Mr. Green с всеки изминал ден се белва повече и повече,дано скоро избие че да не се мъчи,а уж сега още са им меки венците и по-лесно избивали Tired мамите които ползват гелчета за охлаждане на венците-как се казват  newsm78

# 72
  • София - Рим и обратно
Здравейте мацки   bouquet
Аз ще се върна да почета назад, но нямам какво да пиша интересно - все още сме само на мляко, а като гледам активно се обсъждат плодове и зеленчуци Sunglasses
Аз тази нощ не можах да спя заради снощното "Горещо"  ooooh! Някой гледа ли го? Много ми стана мъчно за горкото момиче, отишло си ей така, без да гушне бебето си дори  Cry . А тая Мазнейкова е голям изрод, егати наглото и студено същество. Лошото е, че със сигурност ще остане безнаказана, вече е платила, където трябва #2gunfire

Реших да пробвам новите Памперс, ама нещо не ми харесват и те, пак са без ластик на гърба Crossing Arms. Пак ще си се върнем на Хъгис и т'ва е.

# 73
Здравейте мацки   bouquet
Аз ще се върна да почета назад, но нямам какво да пиша интересно - все още сме само на мляко, а като гледам активно се обсъждат плодове и зеленчуци Sunglasses
Аз тази нощ не можах да спя заради снощното "Горещо"  ooooh! Някой гледа ли го? Много ми стана мъчно за горкото момиче, отишло си ей така, без да гушне бебето си дори  Cry . А тая Мазнейкова е голям изрод, егати наглото и студено същество. Лошото е, че със сигурност ще остане безнаказана, вече е платила, където трябва #2gunfire

Реших да пробвам новите Памперс, ама нещо не ми харесват и те, пак са без ластик на гърба Crossing Arms. Пак ще си се върнем на Хъгис и т'ва е.

оле ужас,като се сетя че е си е отишла на 16-тия ден след раждането Cry добре че имах късмет и отидох на 13-тия,иначе и аз бях тръгнала към нея,а на всичкото от горе,момичето е раждало секцио ooooh! как може да не я погледнат ooooh!

а за новите памперс,аз си взех 10-тина бройки и повече няма да вземам,според мен са все едни и същи и не си заслужава Naughty

# 74
И аз го гледах Cry. Хем не спах добре, хем днес цял ден за това си мисля. Много ми е мъчно.
НО много ме е яд че причините за трагедията ги разказва таткото, а никой специалист лекар не се изправи и не каза точно според медицинските показатели причината довела до....

Общи условия

Активация на акаунт