МАРТенче щастливо се смее и с мама иска да играе и да пее!

• 14 164
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
Любима, аз го гледах снощи и едвам заспах Sad Аз раждах в тази болница и ни исписаха на 3март , а тя е постъпила на 4ти Sad Но аз си раждах при моя доктор, който само изражда там. Самата Мазейкова е видях 1-2 пъти на визитация .
Еле, аз също имам корем за сваляне Sad Честита месечинка на Влади  bouquet
Ние също много се плюнчим и всичко е във устата, мисля, че и при нас са зъби Rolling Eyes Пепи тежи 6400 и май ще си удвоим теглото на 6тия месец, затова доки ни каза към края не месеца да започваме с пюрето Simple Smile

# 76
И аз гледах... Много мъчно ми стана.

Бебе-мони - нашето, с които днес намазах Никола се казва "ДентоГел с лайка, салвия и шипка/Билков гел за венци при никнене на зъби" - на Лавена е - марка Бочко. Както писах преди малко днес като го намазах на момента заспа.

# 77

Бела, пюренцата помагат ли на Радо и на колко дни ходи и запечен ли е или си ака нормално? Налага ли ти се да му правиш нещо за да ходи?

Aми крушата и мангото му помагат.Другите не. Rolling Eyes Смея да кажа че още е запечен, смених вече и млякото-минахме от Хип на Селия, защото новата формула на Хиппа не му харесва.Ако не се изака 2 дни, ходя при лекарката да го изака.
Рожденното тегло се удвоява на 4 месеца, мисля че на годинката се утроява.

# 78
  • София - Рим и обратно
а никой специалист лекар не се изправи и не каза точно според медицинските показатели причината довела до....
Това никога няма да го видиш  #Cussing out .Те могат да ти кажат на 4 очи - така и така, това е причината, тази е грешката. Но стигне ли се до публичност - никога не топят колегите си. Това е някакво неписано правило между докторите, затова и според мен досега няма нито един осъден лекар  Rolling Eyes Защо мислиш онази вчера беше толкова спокойна и уверена? Защото знае, че нито от МД, нито от другата болница ще тръгнат да свидетелстват срещу нея  #Cussing out. А където не е сигурна - си е платила Whistling

# 79
Иначе мерките му са тегло 6,900 и ръст 66 см. Не е успял с малко да си удвой теглото от раждането, но пък докторката каза, че е ОК. Вашите дечица удвоиха ли си теглото на 4 м.?

Моя човек за жалост още на 3 се удвои.

Благодаря на всички за отговора  за кашлицата Hug Беше ми много гузно,че вчера в лошото време ходих да купувам на моята приятелка подарък за РД,нищо че бяхме с кола,ама нали е влажно времето,да не съм го простудила.За капак го заведох на купон,но на него не му допадна и след 30 мин си тръгнахме.

а никой специалист лекар не се изправи и не каза точно според медицинските показатели причината довела до....
Това никога няма да го видиш  #Cussing out .Те могат да ти кажат на 4 очи - така и така, това е причината, тази е грешката. Но стигне ли се до публичност - никога не топят колегите си. Това е някакво неписано правило между докторите, затова и според мен досега няма нито един осъден лекар  Rolling Eyes Защо мислиш онази вчера беше толкова спокойна и уверена? Защото знае, че нито от МД, нито от другата болница ще тръгнат да свидетелстват срещу нея  #Cussing out. А където не е сигурна - си е платила Whistling

По този повод аз имам някакво обяснение.След моето раждане имах инфекция и течеше гной,та аз се бях притеснила да не стане същото и ходих на двама гинеколози.Единия от Майчин дом,другия от другаде.И двамата ми казаха едно и също нещо ,цитирам:" Момичето е имало бактерии още от както е забременяло.В Благоевграската болница никой не и е направил изследване да се види ,че ги има.Тези бактерии са натровили кръвта.Ако ония са и давали антибиотици по време на бремеността да се лекува ,са щели да се махнат бактериите.Тя като е дошла тук е била с натровена кръв.Да и направят секцио е била единствената опция,иначе са щели да изпуснат и бебето" и така ме успокояваха де..  Cry

# 80
Мами, сега гледах новите неща на Кенгуру и видях, че са пуснали люлка на батерии, ако някой се интересува:
http://www.cangaroo-bg.com/in/index.php?act=inside_product&product_id=130

А аз понеже се замисля дали да не купя бънджи за Мира, но на стойка, видях, че  те вече имат такова:
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/8365
Чудя се между него и това на Чиполино, че не ми се дават толкова пари на ФП за няколко-месечно ползване:
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/6551

# 81
И аз гледах...направо не мога да повярвам... много тъжно.

Аз да се похваля - имаме си люлка. На Бертони е и само да се ъплоаднат снимките ще кача да я видите. Ето я:

veselina_s_p, аз от седмица разглеждах люлките, но ми се искаше нещо по-стабилно, а тази има и 3 позиции на гръбчето и е голяма, та ще я ползваме по-дълго време...

Тези дни нещо не ми е добре и не се зъдържам хич на компютъра. Embarassed

# 82
  • София - Рим и обратно
Аз знам, че беше обсъждано в предните теми, но нали ми е изветрял мозъка, не помня, не ме съдете Praynig Повдигнахте ли кошовете на количките и до какво положение? Аз я вдигнах на 45 градуса, ама все не мога да преценя дали е много или е добре и току я свалям пак  newsm78 . Като гледам и на Тони люлката е на такова полуседнало положение?

# 83
Аз знам, че беше обсъждано в предните теми, но нали ми е изветрял мозъка, не помня, не ме съдете Praynig Повдигнахте ли кошовете на количките и до какво положение? Аз я вдигнах на 45 градуса, ама все не мога да преценя дали е много или е добре и току я свалям пак  newsm78 . Като гледам и на Тони люлката е на такова полуседнало положение?

Любима, ми тя само мрънка легнала и в количката, а днес и в люлката я държах по-малко на второто ниво, а когато заспи я слагам легнала, иначе няма мира. Но определено я оставям така по малко време. Peace

# 84
Тони, какво ти е? Да не те мори някой вирус  Rolling Eyes

И за повече да се държат полегнали не е проблем  Peace Нашата люлка няма напълно легнало положение. Има наклонот около 45 градуса е най-ниското. Ползвах си я от 2-ри месец без проблем  Peace Прекарваше си доста време там  Peace
От няколко дни дори го повдигнах на следващото ниво, защото ми е по-удобно за хранене и установих, че така й харесва още повече  Peace
От две-три седмици сме и в летния вариант на количката, който също няма напълно легнало положение, а е с наклон и си се разхождаме без проблем в нея  Peace
Но много зависи от количката. Аз с Маги в началото имах точно Маг Ингланд Принцес. При нея полегналото ниво е доста "стръмно", ако мога така да се изразя. Пък и не се обхваща хубаво бебето отстрано и то се люшка насам-натам. Маги започна да седи сама на 6мес и въпреки това, започна да стои добре в количката в полуседналото положение към 7-ми мес. някъде  Peace

# 85
  • Стара Загора
Е аз се ошетах най накрая и седнах да се разпиша. От де да я почна я  newsm78
Daniellka жалко че не дойде - исках да се видим  Hug аз ти звънях и смс пратих, но след 3 дни получих рапорт, че не е доставен смс-а.
Зора* ако знаеш колко те чакахме - ще те убивам. Без кола не можа ли да дойдеш?
Adi i bebe голям сладур Тео как се смее с халата си. Видях, че питаш за мамите ни с ангелчета.  Миналата седмица си писах със Маруся. Добре е. Не влиза във форума - и по добре според мен, да не се натъжава излишно. Възстановила се е след секциото, но трябва да мине още време за да правят пак опити. Виждала се през ден два със savage17. Fever и тя ни чете от време на време, но имала доста работа - ходила и по командировки и няма време за писане. Сега и предстояли някакви други изследвания. Дано всичко е наред при всичките ни мами!  Hug
Някой знае ли нещо за linka_bubulinka?
An_iv вече ви е казала за срещата ни - е малка но пък от сърце. И снимки е качила - аз няма да качвам. Набъбрихме се едно хубаво - да ни държи влага до следващия път.
Белла ви е отговорила много точно за теглото - на 4 месеца се удвоява, а на 1 година се утроява.
Dessiss да ти кажа и аз кг. на Симона - нали ще сме манекенки -
родена е - 2,650
на 15 дни - 2,300
1 месец - 2,600
2месеца - 3,500
3 месеца - 4,500
4 месеца - 5,150
5 месеца - 6,100
Аз пък имам една питанка - досега Симона ядеше пюрета на Ганчев но реших да и дам Гербер. Хубаво ама Ганчев е 190гр. и си ги изяжда целите а Гербер е 130 гр. и пак си го изяжда но дали и стига  newsm78 Вчера и дадох крем супа на Гербер ми тя за секунди го изяде. За утре има заешко пак на Гербер да видим - ще и стигне ли. Или трябва да купувам от големите буркани и да пробвам.
И да не забравя - на всички с поводи докато ме нямаше - честити месечинки и други празници  Hug

# 86
Тони, какво ти е? Да не те мори някой вирус  Rolling Eyes

И за повече да се държат полегнали не е проблем  Peace Нашата люлка няма напълно легнало положение. Има наклонот около 45 градуса е най-ниското. Ползвах си я от 2-ри месец без проблем  Peace Прекарваше си доста време там  Peace
От няколко дни дори го повдигнах на следващото ниво, защото ми е по-удобно за хранене и установих, че така й харесва още повече  Peace
От две-три седмици сме и в летния вариант на количката, който също няма напълно легнало положение, а е с наклон и си се разхождаме без проблем в нея  Peace
Но много зависи от количката. Аз с Маги в началото имах точно Маг Ингланд Принцес. При нея полегналото ниво е доста "стръмно", ако мога така да се изразя. Пък и не се обхваща хубаво бебето отстрано и то се люшка насам-натам. Маги започна да седи сама на 6мес и въпреки това, започна да стои добре в количката в полуседналото положение към 7-ми мес. някъде  Peace

Ми не е вирус...аз направих камънчета в жлъчката след раждането и сега отвреме-навреме имам кризи. Жестоки са...адски болезнени, 2 месеца имаше затишие, но снощи беше ад...събудих се през нощта от болки и беше страшно. Бърза помощ викахме, ама те докато дойдат и след като свеки ми направи инжекция ме поотпусна. Май и аз ще кърмя до година....макар че исках да е докато Рая сама реши да се откаже, но ще трябва да се оперирам...а не ми се иска тя да суче след това с разните му там обезболяващи... та така...

Ми аз съм с Маг Ингланд Принцес и тя си стои добре в нея, ама може би защото си е и по-едричка, та си запълва коланите... е вдигам я на следващо ниво по малко, защото тя като е будна и иска да си гледа. Peace

Слънце, да не държиш Монката на диета с Гербер?

Последна редакция: нд, 12 юли 2009, 23:57 от Tony_st

# 87
  • Стара Загора
Слънце, да не държиш Монката на диета с Гербер?

И през ум не ми е минавало даже. Ако и утре и хареса местното - ще давам от големите буркани!

# 88
  • София
 Леле-е-е, какви сте писателки! После ще чета всичко. Засега благодаря за честитките за месечинката. По това време няма да ви черпя с торти.

Ади и бебе, децата като гледаха твоето клипче, ме попитаха това Илийчо ли е, толкова си приличат като се смеят бебоците.

# 89
Привет момичета  Hug
За нелепата смърт на това момиче нямам думи  #2gunfire,доста пъти съм гледала мъжът й по телевизите да търси отговор на въпросите си,но нъцки,естествено няма виновни за случилото се,както винаги ''нещастен случай ''  #Cussing out
Тони,имаме същата люлка,бебко умира за нея,саммо там може да откара по 3 часа сън  следобед  Whistling
Теовците са невероятни сладури,благородно ви завиждам за този прекрасен детски смях  Hug
И ние се нареждаме да чакаме зъбките  Laughing,подути са му венците и само мрънкоти,аз го мажа с един гел Мундизал,много му помага веднага млъква  Peace
ето ви малко снимки да видите днес в това ветровито време как се разхождаха с леля му  Mr. Green http://www.snimka.bg/album.php?album_id=398028&pid=13499134 и http://www.snimka.bg/album.php?album_id=398028&pid=13499177
Белла,голям сладурчо тоя Радо  Heart Eyes ,изглежда ми на голямо бебе  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт