МАРТенче щастливо се смее и с мама иска да играе и да пее!

• 14 172
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
Гледам обсъждате кашлицата,и боби е така от известно време,педи го прегледа няколко пъти и нищо.Аз имам съмнения за стафилококи,боби имаше като излязохме от болницата и като че ли тогава така кашляше.Сега мисля пак да му напрявя изследване,те тия гадини трудно се премахват,дори след лечение с антибиотик.
И на Борис започнаха да му се одебеляват венците,сигурно до месец два и ние ще си имаме зъбче.
За захранването,нашето юначе вече се заглежда по храната ,но да навърши първо 5м.пък после ще мисля с какво да започвам.
Ами това е от нас
хубава ввечер

# 91
Слънце, много се извинявам, но предния ден писах, че няма да успея да дойда,но явно не сте видели! Предния ден бяхме по доктори с дребната и бях доста притеснена! През цялата седмица не бяхме в Пз-к и затова ми трябваше кола!
Още веднъж се извинявам, много сте готини с дечицата и моя е грешката, че още като писа за срещата не те питах на лични за телефона ти!

Хайде лека нощ момичета!

# 92
  • София
Здравейте и от нас. Прибрахме се благополучно, вчера беше голямо валене цял следобед, но днес беше по-скромно. За багажа мога да споделя ноу-хау: слагам по видове в найлонови чантички: например къси ръкавчета, дълги, кърпи, лигавници и т.н. и всички тези чанти - в най-голямата торба на Джъмбо. Много удобно, дори не вадя самите чантички, а леко отгъвам голямата торба  Peace За смях да ви кажа, че едно майче от входа ни видя с багажа и попита дали се изнасяме  Joy а като разбра, че сме за 3-4 дни  Joy По прогнозата за времето дават страшни жеги - аз ли не съм добре, че не се радвам на 40 градуса  newsm78 newsm78 newsm78

Да питам мъмите кърмачки, вас сърбят ли ви гърдите  Rolling Eyes Мен от една седмица много ме сърбят. Особено около ареолите  newsm78

Да, някой път направо откачам от сърбеж  Embarassed Не съм намерила връзка с нищо.

ТОни_ст, честита ви люлка и басейнче и всичко! Благородно ви завиждам, че имате място за всички неща Simple Smile Па много ни е Убава снахата, пу-пу! А ти се пази!!! Да, и направо ти се възхищавам за спорта и за резултатите, аз съм явно много смотана, защото само за Калин имам време... е, и за форума, де  Whistling  Отделно, че понякога така зверски ми се прияжда сладко, че направо усещам едно специфично олекване - все едно припадам - и едва като хапна сладко ми минава...

# 93
Като ви чета май само аз НЕ ИСКАМ да отслабвам все още, за да не ми спре съвсем кърмата. Ама то явно не зависи от мен защото днес като се качих на кантара и установих, че съм със старите си килограми преди да забременея. Защо така се получава, не знам  Tired уж си хапвам добре, дори и от сладко не се лишавам ама на ....  Rolling Eyes и после защо съм нямала кърма 

# 94
Чак сега забелязах, че Белла е избрала едно от моите заглавия Hug
Сиа аз приличам на ходещо тюленче, имам 15 кила да свалям, за да стигна тези, които бях като забременях #Crazy. И понеже и аз искам все още да кърмя, за това съм спряла само тестените, сладкото и газираното, намалила съм и пърженото, пък като ми спре кърмата ще мисля за нещо по-драстично yes

Да ви кажа, бях споменала, Алек се е научил да кашля като иска да му обърнем внимание Rolling Eyes
Много са ви хубави покупките, наистина, със здраве да ги позват малките палавници Simple Smile

Днес Алек беше като пумпал - бях го оставила на леглото и той нашият постоянно си се връткаше от едната на другата страна - голям кеф му беше
Тони да се оправяш бързо  Praynig

И аз гледах предаването снощи, ужасно гадно ми стана и аз като Венета не можах да се сдържа и се разплаках - такова хубаво момиче по толкова нелеп начин да си отиде newsm45 newsm61 Моля се само господ да им даде сили на блиските й и да накаже виновните, щото както сте казали надали правосъдието ще признае нечия вина. А Мазнейкова #2gunfire - просто не мога да си представя с какви очи беше застанала, колко спокойно говореше Sick

Лека и спокойна нощ на всички Hug

# 95
Зеленко, абе имаме ние място, ама защото още не съм донапълнила къщата с гардебори, затова. И все още сме в една спалня с Рая, ама като я отделя нея и ела да видиш, няма да има къде да се разминем...ама тогава ще изнасяме на Банкя - там поне къщата е голяма... Joy
Това за олекването за сладко - нашият тати така претрепарва за шоколад, или бисквити с много крем...и му пада и жизнения тонус, ако не си вземе дневната порция сладкиши и става яден... Та в този ред на мисли, не знам как ще опазим Рая от неговите шоколади. Thinking

За спорта - и през деня, ако се насиля ще намеря 30 мин. за степер, но ми е по-спокойно да е вечер след като Рая заспи... Разбирай от 22 до 22:30... Иначе съм инат за спорта що се отнася... за храната съм отказала само сладкото, друго не смея, защото усещам, че ми намалява кърмата. Но като се има предвид, че пържено не ям и газирано не пия от години..то само сладкото ми остава. Под секрет да споделя, че си гледах снимки от преди 3 години когато бях с идеалните си килограми... ми то плочки по корема и никакви излишни тлъстини нямам...ама докато ги докарам до там... Embarassed та се надъхвам още повече от тези снимки... Joy

sia, направо да ти завиди човек, че отслабваш докато кърмиш...аз съм от типа дето не променят теглото си от кърменето...все е нещо, щото има и мами които качват докато кърмят... та ако качвах, щях де се депресирам още повече... Crossing Arms

Айде аз отивам да поспя и дано е спокойна тази нощ за всички ни...

# 96
  • София
Добър вечер на будните!

Наш Тошко днес стана на 4 месеца! Чувствайте се почерпени. Няма да слагам снимки, че съм си изключила картинките на браузъра, много бавят трафика Sad

Признавам, че не съм чела всичко, което сте написали днес, но гледам сте обсъждали вчерашното предаване на Венета Райкова.
Аз бях в същата болница, по същото време, като тази майка. Сега си обяснявам много от нещата, които ни се случиха тогава. Даже на моменти като си припомням дните, мисля, че я видях там, но не съм сигурна.
Мир на праха и, и дано всички виновни си получат заслуженото. И много сила и воля пожелавам на мъжа и, за да излезе победител в тази така трудна битка, която е подхванал.

Гледам за басейни си говорите. Аз утре като се приберем в София и си пусна картинките, ще разгледам какво сте си харесали Simple Smile

Зеленко, ние за втори път пътуваме аз с бебето - при някоя баба, а мъжа ми на риболов - е няма да ти казвам как изглеждаме. Колата (Ауди А6) прелива от багаж. Ама друго си е да си имаш всичко необходимо. Не че не съм забравяла разни неща... Един път бях оставила в къщи едната част на бебефона, все едно не го бях взела. Друг път пък бях му забравила блузките с дълъг ръкав, добре че не беше много студено...

Ох, хайде аз отивам да спя, че утре рано рано ще се изстрелваме към София.
Лека нощ!

Бела, благодарности за темата!

# 97
Леле, животинче, ние сме със същата кола, количката, ако е празен багажника, едвам влиза, ако отиваме някъде за по-дълго, махаме колелата, за да можем да натъпчем повече багаж... в процес на пътуване, вътре става като цигански катун, зариваме се до ушите с какво ли не. А като си представя, че исках малка женска кола... добре че послушах мъжа ми  Mr. Green
Baby_mony, моят мъж - адаша, е най-послушното бебе на света, плаче само, ако му се спи или е гладен, нямаше колики, спи по цяла нощ.. пу-пу-пу, аз затова вече искам и второ, само с това ми е скучно  Whistling Crazy
За Мазнейкова... дори и да не знаех какво е станало, пак щях да кажа - ами много ми е "анти" тази жена! Една мазна, лигава, е...и фльорцата!
Мънки, да не е станала някоя грешка из родилните или с бащите  Joy
Моят мъж има брат-близнак и той беше казал, че Теди има неговите нокти на краката  Joy (дано да разбрахте кой какво казал - чичото казал, че Теди прилича на него  hahaha )
А за люлките, нашата я имаме още от преди да родя - http://picasaweb.google.com/tchobantonov/Home03042009#5320574145262324418
тук Теди е на седмица, люлката не е съвсем легнала, малко се "сгъва" в нея, но досега не се е оплакал  hahaha
Момичета, от няколко дни започвам да изпадам в депресия, малко се плаша... през деня съм що-годе добре, но остана ли сама вечер и започвам да се "надъхвам"! Супер тъпо ми е, че не успях да родя естествено, че се наложи да спра да кърмя, за това, че вече никога няма да изглеждам като преди (цялата съм в стрии)... чувствам се провалена като майка и като жена! Знам, че ще кажете, че не е така, но аз го чувства и това ме изяжда!
Пак прекалих с писането, ще ме извинявате  Hug

# 98
 Hug
Злати в предишната тема ти писах на 20стр мисля.Като тръгнем за морето живи и здрави,може да се видим за по кафе!Много ще се радвам  Hug !
Елвинг  Heart Eyes  Hug !
 Hug Hug Hug за всички!

# 99
  • София
Аз знам, че беше обсъждано в предните теми, но нали ми е изветрял мозъка, не помня, не ме съдете Praynig Повдигнахте ли кошовете на количките и до какво положение? Аз я вдигнах на 45 градуса, ама все не мога да преценя дали е много или е добре и току я свалям пак  newsm78 . Като гледам и на Тони люлката е на такова полуседнало положение?

Мойта количка няма абсолютно легнало положение, най-ниското е 30 градуса. Вече не й харесва и иска по-нагоре, ама няма как.

Слънце, аз давам пюрета на ХИП, а те са малки, затова имам едно бурканче 190 грама, в което обединявам две пюрета. По-нататък като започна да правя сама пюретата, ще ги правя директно 190 гр.

Зеленко, споко, аз също се ужасявам от тези температури. Ще излизаме вече в 8 часа сутринта и ще се прибираме в 11.

Малката усвои предвижване по дупе Joy Голям смях пада като тръгне да пълзи по дупе из кошарката.

# 100
Добро утро!
Бързам да почерпя, че днес моето слънчице става на четири месеца. Да ви е сладко Simple Smile :

Времето се очертава да е приятно за разходка, така че ние ще се възползваме и веднага излизаме. После ще чета. Приятни разхдки на всички!

# 101
  • Стара Загора
Честити месечинки на днешните бебоци.
Зора не се притеснявай няма проблем.
Даниелка видях, че си писала в предната тема  Hug

# 102
Здравейте момичета!

Ади и бебе, не си вкарвай такива мисли в главата!Знаеш, че всяка майка е най-добрата за детето си! Аз като съм родила два пъти със секцио и като нямах и двата пъти никаква кърма какво да се гръмна ли? Не така, главата горе и се радвай на детето си без да си мислиш глупости!

За багажа открих една техника понеже колата ни е малка! Три куфара, в по-малките дрехите на децата и в големия нашите и евентуално нещо, което не съм събрала в другите два! Където и да отидем отварям куфарите и ги ползвам като шкаф дет се вика!

Вчера качих малко снимки на децата, ако искате погледнете и ние колко сме пораснали! Хайде лек ден! Дано днес не духа като вчера та поне кафенце да пием с дребната!

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=399354&pid=13507156

# 103
Да питам мъмите кърмачки, вас сърбят ли ви гърдите  Rolling Eyes Мен от една седмица много ме сърбят. Особено около ареолите  newsm78

Да, някой път направо откачам от сърбеж  Embarassed Не съм намерила връзка с нищо.

мен като ме засърбят и ги почеша и те текват Rolling Eyes най се облекчавам кагото Тео ми ги почеше Joy

Baby_mony, моят мъж - адаша, е най-послушното бебе на света, плаче само, ако му се спи или е гладен, нямаше колики, спи по цяла нощ.. пу-пу-пу, аз затова вече искам и второ, само с това ми е скучно  Whistling Crazy

ама те много си приличали с моя Тео Crazy

Като ви чета май само аз НЕ ИСКАМ да отслабвам все още, за да не ми спре съвсем кърмата. Ама то явно не зависи от мен защото днес като се качих на кантара и установих, че съм със старите си килограми преди да забременея. Защо така се получава, не знам  Tired уж си хапвам добре, дори и от сладко не се лишавам ама на ....  Rolling Eyes и после защо съм нямала кърма 

и аз съм като теб,само че си имам кърма,а кг нямам какви да свалям Crazy чак се чудя как стна номера,защото стабилно си хапвам   chef

честити месечинки на всички от 13-ти smile3525  Tada newsm51

# 104
Добро утро!

Днес гледам ще се излиза,че два дни ни удави от дъжд! Crossing Arms

Доста сте изписали тези дни та едва ви изчетох!

Ади снощи за сефте изпи 200мл. Май това ще ни е порциона вече,пораства си.. Simple Smile

Много ми харесаха някой от басейнчетата,които сте показали!На Ади тази година няма да взимам,ще се "плацика" в този на кака и.

Да ви покажа и аз с какъв пояс беше каката на първото си море.
http://media.snimka.bg/3626/013507028.jpg

Отдолу е с нещо като седалка,промушва си крачетата и сяда.С облегалка и дръжка отпред.А вашата част се слага на кръста или под гърдите-аз така ходех във водата и я разхождах и голям кеф беше,без пояса не искаше диването да влиза във водата. Grinning

За отслабването-и аз се бях огледала в режима на Дюкян,но повечето спазващи страдат от запек,а аз имам по принцип запечен стомах и това ме отказа!
От седмица пия Кларинол КЛА и Био влакно!Резултата за сега е -2кг! Sunglasses
Преди време коментирахте косопада,но не запомних с какво го борите..Някой беше писал за дражета Мерц,но на мен не ми помогнаха(пих ги след първото раждане). Сега взех шампоана и капсулите на Ревалид,дано да има ефект защото е нещо страшно-такова чудо не помня през живота си! ooooh!

И ние с мъжа ми гледахме предаването на Венета Cry ,аз знаех за трагедията,която сполетя Запряна от форума още април,когато беше пусната темата: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=386354.0
Наш комшия загуби по подобен начин съпругата си си(но в МД),а след 6м.изпрати и синчето си.. Как може да има толкова мъка по тоя сват..
Не искам да разбирам какво му е било в душата на този мъж,аз бих се побъркала..Но той не се предаде,и въпреки че е белязан с мъка до края на живота си,сега има приятелка и наскоро им се роди момченце..! Heart Eyes
Дано съпруга на Запряна намери сили да се пребори с корупцията в мед.среди(говори се,че Мазнейкова е платила където трябва и затова е толкова цинично-спокойна)!

И за да не е така тъжен поста ми,ето нещо весеяшко:
http://vbox7.com/play:2a7f9c23

Последна редакция: пн, 13 юли 2009, 08:45 от БОДЛИВКА

Общи условия

Активация на акаунт