И на Борис започнаха да му се одебеляват венците,сигурно до месец два и ние ще си имаме зъбче.
За захранването,нашето юначе вече се заглежда по храната ,но да навърши първо 5м.пък после ще мисля с какво да започвам.
Ами това е от нас
хубава ввечер
За смях да ви кажа, че едно майче от входа ни видя с багажа и попита дали се изнасяме
а като разбра, че сме за 3-4 дни
По прогнозата за времето дават страшни жеги - аз ли не съм добре, че не се радвам на 40 градуса

Па много ни е Убава снахата, пу-пу! А ти се пази!!! Да, и направо ти се възхищавам за спорта и за резултатите, аз съм явно много смотана, защото само за Калин имам време... е, и за форума, де
Отделно, че понякога така зверски ми се прияжда сладко, че направо усещам едно специфично олекване - все едно припадам - и едва като хапна сладко ми минава...
уж си хапвам добре, дори и от сладко не се лишавам ама на .... 
. И понеже и аз искам все още да кърмя, за това съм спряла само тестените, сладкото и газираното, намалила съм и пърженото, пък като ми спре кърмата ще мисля за нещо по-драстично 

Моля се само господ да им даде сили на блиските й и да накаже виновните, щото както сте казали надали правосъдието ще признае нечия вина. А Мазнейкова
- просто не мога да си представя с какви очи беше застанала, колко спокойно говореше 

(дано да разбрахте кой какво казал - чичото казал, че Теди прилича на него
)
Повдигнахте ли кошовете на количките и до какво положение? Аз я вдигнах на 45 градуса, ама все не мога да преценя дали е много или е добре и току я свалям пак
. Като гледам и на Тони люлката е на такова полуседнало положение?
Голям смях пада като тръгне да пълзи по дупе из кошарката.

уж си хапвам добре, дори и от сладко не се лишавам ама на ....
чак се чудя как стна номера,защото стабилно си хапвам 

,аз знаех за трагедията,която сполетя Запряна от форума още април,когато беше пусната темата: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=386354.0
Препоръчани теми